Tag: diulas

Naon anu leres ngeunaan rajapati Derk Wiersum sareng naon hartosna pikeun 'saksi makuta'?

Filed dina warta analisis by on 18 Séptémber 2019 21 Komentar
Naon anu leres ngeunaan rajapati Derk Wiersum sareng naon hartosna pikeun 'saksi makuta'?

Dina tulisan ieu kuring ngajelaskeun kumaha penculikan Willem Holleeder Heineken sareng pembunuhan anu anjeunna komitmen sigana nyaéta PsyOps anu kedah nyiapkeun panerapan pikeun prinsip 'saksi makuta. Susunan saksi makuta (dibawa ku Holleeder PsyOp?) Hartosna yén nagara éta tiasa nungtut saha waé anu hoyong éta, sabab éta saksi makuta tiasa […]

Continue Reading »

Naha aya anu bakal perang antara AS sareng Iran gancang pisan ayeuna?

Filed dina warta analisis by on 18 Séptémber 2019 7 Komentar
Naha aya anu bakal perang antara AS sareng Iran gancang pisan ayeuna?

Dina dinten-dinten ayeuna kami parantos nyerang serangan anu langkung ageung kana pabrik minyak di Saudi Arabia. AS langsung nunjuk ramo di Iran sareng Trump tweeted yén AS 'dikonci sareng dimuat'. Samentawis éta, kumaha ogé, sigana beuki seueur sanés Iran, tapi pemberontak Houthi ti Yaman anu disalahkeun. Kusabab ieu […]

Continue Reading »

Tilas asterisk Disney Channel nyatakeun disalahgunakeun ku pedofilia Hollywood

Filed dina warta analisis by on 16 Séptémber 2019 0 Komentar
Tilas asterisk Disney Channel nyatakeun disalahgunakeun ku pedofilia Hollywood

Tilas bintang Disney Channel Ricky Garcia parantos janten bentang anak pang anyarna pikeun niup péstem pedofilia Hollywood. Anjeunna dituduh urut ménéjer na nganiaya séksual anjeunna salami sababaraha taun sareng ngijinkeun pedofil Hollywood anu sanés nganggo anjeunna salaku "cocooan awewe atawa lalaki." Garcia ngaku yén panyalahgunaan Joby Harte dina Hot Rock Media mimiti nalika […]

Continue Reading »

Panggeroan ngagampangkeun! Kami kudu nempatkeun média tina aksi AYEUNA!

Filed dina warta analisis by on 14 Séptémber 2019 4 Komentar
Panggeroan ngagampangkeun! Kami kudu nempatkeun média tina aksi AYEUNA!

De Telegraaf parantos ngarobih namina kanggo artikel mayar tina 'tambahan' ka 'premium'. Upami anjeun badé maos yén kéngingkeun pabrik, anjeun kedah mimiti janten ahli koran anu ogé nyerat pikeun milih padudukan dina '40 /' 45. Urang ayeuna terang yén ANP aya dina tangan jutawan John de Mol sareng […]

Continue Reading »

NOS sareng RTL masihan perhatian pinuh pikeun deepfakes pikeun masker produk produksi jero dirina sorangan

Filed dina warta analisis by on 9 Séptémber 2019 11 Komentar
NOS sareng RTL masihan perhatian pinuh pikeun deepfakes pikeun masker produk produksi jero dirina sorangan

Dina dinten ayeuna, duanana RTL sareng NOS tétéla atosan perhatian kana fenomena pendalaman. Urang ningali fenomena anu sami didieu sareng ngeunaan topik 'berita palsu'. Produsén warta palsu sareng pangguna anu paling utama téknologi jero bakal mindahkeun perhatian ti diri sorangan ku nyatakeun yén organisasi kriminal, teroris atanapi Rusia mangrupikeun […]

Continue Reading »

Tiasa Boris Johnson (karuhun Ottoman) ngamimitian huru-hara di Éropa anu bakal ngangkat Kakaisaran Ottoman?

Filed dina warta analisis by on 4 Séptémber 2019 10 Komentar
Tiasa Boris Johnson (karuhun Ottoman) ngamimitian huru-hara di Éropa anu bakal ngangkat Kakaisaran Ottoman?

Kuring dianggap éta lulucon nalika maca anu ngirimkeun réspon di handap ieu: "Anjeunna mangrupikeun Turk." Saatos kaget kuring, sapotong Wikipedia ngiringan anu nunjukkeun yén Boris Johnson saleresna ngagaduhan karuhun Ottoman. Henteu ngan aya karuhun Ottoman; urang jelas tiasa nyarioskeun karuhun sareng karir politik. Johnson parantos sumping […]

Continue Reading »

Perdebatan Brexit sok janten rencana anu siap

Filed dina warta analisis by on 4 Séptémber 2019 10 Komentar
Perdebatan Brexit sok janten rencana anu siap

Perdebatan Brexit sok janten rencana anu siap. Jalma anu parantos nuturkeun sababaraha situs ieu parantos tiasa maca deui, tapi hayu urang nyimpulkeun deui. Upami anjeun ningali yén unggal politikus ngan saukur aktor anu ngagaduhan pentingna agenda globalisasi sareng jalanna cicingeun pikeun aristokrasi, maka […]

Continue Reading »

Naha anjeun ogé bodo siga kitu?

Filed dina warta analisis by on 2 Séptémber 2019 7 Komentar
Naha anjeun ogé bodo siga kitu?

Naha anjeun ogé bodo siga kitu? Naon ngeunaan? Ngeunaan kanyataan basajan anu ampir sadaya jelema di sabudeureun anjeun masih percanten yén politik mangrupikeun hal anu dipercaya. Jalma bener-bener mikir yén démokrasi tos aya. Nya anjeun ogé mikir: "Nya, kuring ogé percaya. Kieu waé moal sok jalan siga kumaha […]

Continue Reading »

BREAKING: pil rejuvenasi mangrupikeun kanyataan! 80 Lalaki lami taun ngelek mimiti sanggeus nguji sato

Filed dina simulasi, warta analisis by on August 29 2019 1 Comment
BREAKING: pil rejuvenasi mangrupikeun kanyataan! 80 Lalaki lami taun ngelek mimiti sanggeus nguji sato

David Sinclair nyaéta dosén di jurusan génétika, Blavatnik Institute sareng ko-diréktur Paul F. Glenn Center pikeun mékanisme Biologis Aging di Harvard Medical School. Dina presentasi ieu di handap, anjeunna ngajelaskeun kumaha prosés sepuh awak manusa utamina gaduh kaitanana kalayan leungitna inpormasi; mirip kana […]

Continue Reading »

Yolanthe Cabau sareng séri pulisi DNA, produksi John de Mol anu éndah (sapertos warta ANP)

Filed dina warta analisis by on August 28 2019 3 Komentar
Yolanthe Cabau sareng séri pulisi DNA, produksi John de Mol anu éndah (sapertos warta ANP)

Pertanyaanna parantos ngaganggu kuring sakedap: Naha John de Mol anu tukang scammer pangbadagna di Walanda? John de Mol mangrupikeun ANP, Jenderal Umum Pencét Walanda sareng Talpa Network, anu matak anjeun heran naha anjeunna henteu tiasa nganggo cara anu sami pikeun ngahasilkeun warta palsu salaku […]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup