Tag: diulas

Méntalitas rata-rata Dutchman parantos pupus: lemah sareng pasif

Filed dina warta analisis by on July 2 2019 11 Komentar
Méntalitas rata-rata Dutchman parantos pupus: lemah sareng pasif

Upami judul artikel ieu nyangsang anjeun maca eusi, teras éta henteu hartosna yén anjeun sorangan lemah sareng pasip. Bisa ogé éta anjeun satuju sareng judulna atanapi langkung panasaran. Tapi hayu urang nyanghareupan eta: upami rata-rata Anjeun mesen [...]

Continue Reading »

Kajahatan alibi idéal pikeun abolition kas sareng total kadali jalma

Filed dina warta analisis by on July 1 2019 5 Komentar
Kajahatan alibi idéal pikeun abolition kas sareng total kadali jalma

Ngadat, duit narkoba, nyangkut Ferraris sareng Lamborghinis, geng motor anu bertindak serangan dina "media bebas" sareng maéhan masing-masing. Walanda mangrupakeun nagara Jabar liar! Ieu bener bahaya, sabab sajaba sajaba ti anu terjemah jihadists sareng potensi IS teroris, ATM sacara rutin ngapung ka hawa sareng tepi ka bank kasulitan […]

Continue Reading »

Kasapukan iklim: maok jalma dina jaket saé

Filed dina warta analisis by on June 29 2019 16 Komentar
Kasapukan iklim: maok jalma dina jaket saé

Anjeun kedah janten seuri dina pelesir ku jalma anu rampok di handapeun ngaran 'perjanjian iklim'. Biantara anyar Orwellian khusus dipilih sacara master. Ieu kumaha cara anjeun: ,, Urang pikabitaeun dulur pikeun ilubiung. Doesta lain hartosna yén hal-hal anu sanés robah. Tapi pikeun parobahan ieu urang gaduh tilu puluh taun [...]

Continue Reading »

Deepfakes naon aranjeunna sareng sabaraha lila fenomena ieu di sabudeureun?

Filed dina warta analisis by on June 26 2019 1 Comment
Deepfakes naon aranjeunna sareng sabaraha lila fenomena ieu di sabudeureun?

Kuring geus sering ngabahas téhnik sareng anu hurup deepfake bisa diserat. Pikeun nu maos anyar anjeun, kuring hoyong nguluan didieu di jentre langkung seueur dina artikel khusus anu didadarkeun ka topik ieu. Upami anjeun nuturkeun warta anu énggal, éta penting pisan pikeun nyandak catetan tina subjék ieu, sabab […]

Continue Reading »

Anja Schaap ti Katwijk Jumaah salajengna "dikubur" dina bunderan katutup

Filed dina warta analisis by on June 24 2019 7 Komentar
Anja Schaap ti Katwijk Jumaah salajengna "dikubur" dina bunderan katutup

Abdi nyungkeun hapunten, tapi anjeun kedah leres gugat pamaréntahan Belanda pikeun ngeureunkeun masalah pikeun ngabedakeun, naha urang teu keur diputer sareng operasi psikologis (PsyOps) sapertos Anja Schaap atanapi Anne Faber. Sanajan kitu, éta geuwat sigana kawas latihan anu rada euweuh hartina, sabab asumsi yén [...]

Continue Reading »

Belanda henteu sadar kana kaayaan anu aya: percobaan panjara Stanford

Filed dina warta analisis by on June 24 2019 5 Komentar
Belanda henteu sadar kana kaayaan anu aya: percobaan panjara Stanford

Dina 1971, Philip Zimbardo merenkeun percobaan panjara di basement Universitas Stanford di California. Cukup menarik, anjeunna kéngingkeun buku ngeunaan ieu jeung judul 'pangaruh Lucifer'. Dina artikel abdi mah sering remen nyarios yén sajarah sareng simbolis nunjukkeun yén dina simulasi létusifer urang urang [...]

Continue Reading »

Kami henteu tiasa ngajawab masalah di dunya ngaliwatan panginten sareng ngawangkong, tapi ku cara ieu:

Filed dina warta analisis by on June 21 2019 3 Komentar
Kami henteu tiasa ngajawab masalah di dunya ngaliwatan panginten sareng ngawangkong, tapi ku cara ieu:

Sateuacanna abdi ngarujuk ka vidéo ti Roald Boom, anu pribadi abdi teu terang, tapi diantarana kuring nonton pidio YouTube sateuacan 1x. Dina ucapan handap (anu kuring nampi), Roald datang deukeut ka rasa kuring kana rasa kuring. Anjeunna nyatakeun yén dalil Einstein 'Kami teu tiasa ngajawab masalah tina tingkat pamikiran anu sarua' […]

Continue Reading »

Anja Schaap kapanggih paéh di laut salasahiji Kapuloan Wadden, tapi ku naon ngilikan (myshiptracking.com)?

Filed dina warta analisis by on June 20 2019 21 Komentar
Anja Schaap kapanggih paéh di laut salasahiji Kapuloan Wadden, tapi ku naon ngilikan (myshiptracking.com)?

Newsta mahi soal kamari, sabab Anja Schaap bakal kapendak di laut. Henteu ngan hiji laut, tapi Laut Kalér: saluhureun Kapuloan Wadden (salaku laporan média). Najan kitu, lamun urang tingali sajarah pengiriman barang dina dinten sareng waktos kanggo milarian-waktos nya (18 June 13: 30 hour), maka aya sabenerna kapal anu aya di ditu. [...]

Continue Reading »

Anja Schaap kapanggih tiwas di laut ku kapal Jerman? Nyaéta anu mungkin luyu jeung hukum alam?

Filed dina warta analisis by on June 19 2019 5 Komentar
Anja Schaap kapanggih tiwas di laut ku kapal Jerman? Nyaéta anu mungkin luyu jeung hukum alam?

Dumasar kana sababaraha siaran pers (ANP nyaéta John de Mol, produser TV), Anja Schaap (33) kapendak dina poé kamari siang laut di 13: 30 (deui 33 di tengahna). Dina artikel kuring anu anyar mah adzab anu Anja Schaap leungit ieu sigana anu PsyOp (psikologis operasi). Sangkan aya gampangna, anggap we nganggap Anja Schaap […]

Continue Reading »

Anja Schaap tiasa ningali gambar dina 'Penyelidik dipénta' sahingga henteu PsyOp?

Filed dina warta analisis by on June 19 2019 7 Komentar
Anja Schaap tiasa ningali gambar dina 'Penyelidik dipénta' sahingga henteu PsyOp?

Upami gambar panalungtikan anu dipénta tadi peuting anjeun katingal, anjeun tiasa langsung nganggo kacindekan yén kami moal tiasa deui deui nungkulan PsyOp anu parantos leungit (operasi psikologis) anu sanés. Dina artikel abdi ngeunaan leungit Anja Schaap, kuring ningalikeun kumaha RTL News ngiringan aplikasi 'Pilarian babarengan' Sherlock Holmes ka perhatian […]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup