Tag: Gerald

Nicky Verstappen Jos Brech kéngingkeun nampi databés DNA pikeun tinkering sareng DNA anjeun online

Filed dina warta analisis by on Nopémber 20 2019 12 Komentar
Nicky Verstappen Jos Brech kéngingkeun nampi databés DNA pikeun tinkering sareng DNA anjeun online

Éta mangrupikeun masalah benci sareng sadayana sacara alami karasaeun yén Jos Brech bakal kaliru dina kasus Nicky Verstappen. Kami ngagaduhan karapihan ku éta, sabab sadayana ogé ngaraos yén upami anjeun ngagaduhan porno budak dina PC anjeun, panginten anjeun parantos ngagaduhan karep éta. Upami […]

Continue Reading »

Jos B. (Nicky Verstappen) PsyOp ayeuna ogé nganggo paménta pernyataan klien ka pengacara?

Filed dina warta analisis by on June 5 2019 6 Komentar
Jos B. (Nicky Verstappen) PsyOp ayeuna ogé nganggo paménta pernyataan klien ka pengacara?

Dinten anu aya sési anu sanés sabudeureun Jos Brech dina hal Nicky Verstappen (tingali Telegraaf). Jos Brech, anu ayeuna disebut Jos B. dina média sareng henteu langkung ditingalikeun ku foto tapi ngaliwatan gambar. Kasus dimimitian ku nyebutkeun yén koordinator forensik dina hal ieu maot dina [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup