Tag: Walanda

Duncan teu tiasa nyanyi jeung kontes Eurovision lagu ieu rigged (LHBTI propaganda)

Filed dina warta analisis by on May 20 2019 10 Komentar
Duncan teu tiasa nyanyi jeung kontes Eurovision lagu ieu rigged (LHBTI propaganda)

Hampura, tapi abdi tiasa karakter dina hype sabudeureun gain anu Duncan nyaéta panggero bener teu ngarti. Kuring tumaros lagu aya atoh ngan bray on ningali aya naon kitu hébat ngeunaan Duncan ieu. Lajeng média éta budak jadi hype tapi pendapat abdi éta [...]

Continue Reading »

Nagen van Espen, anu Belgian Anne Faber sarta killer Steve B. Belgian Michael P. di PSYOP panganyarna?

Filed dina warta analisis by on May 7 2019 7 Komentar
Nagen van Espen, anu Belgian Anne Faber sarta killer Steve B. Belgian Michael P. di PSYOP panganyarna?

Ieu carita anu luar biasa, carita nagen Aspens (23) jeung killer nya Steve B. Carita téh, tangtosna, geuwat mikir Walanda Anne Faber (25) jeung killer nya Michael P., tapi éta sakabéh bit gancang kadaluwarsa. kami téh kaayaan deui ku operasi psikologi (PSYOP) nu [...]

Continue Reading »

UFO sighting on pilem? Ngan kasampak kumaha gampang Anjeun nyieun diri di Adobe Saatos Balukar

Filed dina warta analisis by on Nopémber 28 2018 7 Komentar
UFO sighting on pilem? Ngan kasampak kumaha gampang Anjeun nyieun diri di Adobe Saatos Balukar

Kuring rutin neangan dikirim video jalma nyobian ngayakinkeun kuring yen UFOs bener aya. Aranjeunna lajeng dikirim bukti video nu ngayakinkeun dina wangun vidéo YouTube. Ayeuna aya loba jelema di poyok bumi datar tur yakin carita UFO. Abdi hoyong waktos abdi ka eta bumi datar [...]

Continue Reading »

Kaserang kelamin na traceability ngaliwatan kaayaan

Filed dina warta analisis by on August 31 2018 0 Komentar
Kaserang kelamin na traceability ngaliwatan kaayaan

Anu emut ka pamandangan di handap ti pilem "Demolition Man"? Anu pamandangan pilem teu kabeh mikir hiji buku ku Aldous Huxley. Kami teu aya jauh tina Huxley urang Wani Anyar Dunya; Kami di tengah! Sex geus jadi hal anu geus boga nganggur teu jeung cinta. Lamun [...]

Continue Reading »

Teu Walanda jeung Britania candu (heroin) monopoli bergeser ka arah NATO?

Filed dina warta analisis by on Maret 22 2017 16 Komentar
Teu Walanda jeung Britania candu (heroin) monopoli bergeser ka arah NATO?

Dina artikel abdi dina trafficking di Oranyeu nalika jeung sanggeus jaman VOC janten jelas nu candu (heroin, candu sari) nepi ka awal abad ka-panungtungan ieu dikawasa ku Walanda. Britania éta saliwatan oge kuat dina pasar ieu. Pilari di waktos ayeuna, heroin sigana [...]

Continue Reading »

Rutte: falsification vile tina sajarah dina pernyataan Erdogan urang on Srebrenica

Filed dina warta analisis by on Maret 14 2017 7 Komentar
Rutte: falsification vile tina sajarah dina pernyataan Erdogan urang on Srebrenica

Baris antara Turki jeung Walanda blazes dinya rada ku kacilakaan sakumaha ku tungtung kampanye pemilu. Ieu mangrupa kasempetan alus teuing pikeun Turki Présidén Erdogan mun némbongkeun huntu na nuju populasi Turki na hiji kasempetan sarua gede pikeun politikus Walanda meunang sora populis. Ku kituna naha éta [...]

Continue Reading »

Mentri Edith Schippers perlu dorongan gambar Olimpiade, petisi 'Schippers cara' 4000x ditandatanganan

Filed dina warta analisis by on July 19 2016 8 Komentar
Mentri Edith Schippers perlu dorongan gambar Olimpiade, petisi 'Schippers cara' 4000x ditandatanganan

Ngeunaan minggu katukang kuring dimimitian geus Filed petisi ngalawan Mentri Edith Schippers, bil nu dulur anu outlawed. tagihanana mertahankeun teuing nu saha bisa dipenjara tanpa intervensi ti hiji psikiater pikeun obsérvasi jeung frékuénsi kudu nyandak nginum obat. The set aanjaagteams ulah sagala pikir tina konsép razia jeung sakabeh [...]

Continue Reading »

Teror Brussel Zaventem slain tilu Walanda, anu aranjeunna?

Filed dina warta analisis by on Maret 25 2016 18 Komentar
Teror Brussel Zaventem slain tilu Walanda, anu aranjeunna?

Dina serangan teroris di Zaventem Salasa isuk 31 jalma bakal leungit kahirupan maranéhanana. Hal ieu bisa ditandaan yen urang tingali loba siling jumlah langka tina bahan sarta yén jandéla nu retak, tapi aya saeutik pilem atawa foto tina nilai wae aya nepi ka kiwari. Sugan eta masih aya. Hiji bandara [...]

Continue Reading »

Panalungtikan dina kamiskinan di Walanda versus bantuan pangungsian

Filed dina warta analisis by on Maret 14 2016 1 Comment
Panalungtikan dina kamiskinan di Walanda versus bantuan pangungsian

Hal ieu jadi beuki hese anjeun geus ditulis sakali munisipalitas pikeun ngadaptar di Walanda. A alamat surat kedah papanggih rupa kaayaan tur lamun hoyong ngadaptar alamatna, boga nu biasana waspada tina sagala creditors na seizures. Batur anu leungiteun imahna - contona, liwat hiji [...]

Continue Reading »

The 'ulah anjeun pangalusna di sakola, kerja keras tur meunang panghasilan alus' udar

Filed dina Pikiran & jiwa kontrol by on Januari 20 2016 0 Komentar
The 'ulah anjeun pangalusna di sakola, kerja keras tur meunang panghasilan alus' udar

The "ulah pangalusna anjeun dina sakola, kerja keras tur meunang udar panghasilan alus 'téh jadi ingrained di masyarakat urang yén pangaruh henteu milu di udar ieu otomatis ngakibatkeun pangaluaran. BPS dinten ngumumkeun yén 1,1 juta rumahtangga bieu sangkan tungtung nepungan. Kapikiran anjeun, urang nuju ngawangkong ngeunaan rumahtangga. Yén kulawarga bisa [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup