Tag: verstappen

Jos B. (Nicky Verstappen) PsyOp ayeuna ogé nganggo paménta pernyataan klien ka pengacara?

Filed dina warta analisis by on June 5 2019 6 Komentar
Jos B. (Nicky Verstappen) PsyOp ayeuna ogé nganggo paménta pernyataan klien ka pengacara?

Dinten anu aya sési anu sanés sabudeureun Jos Brech dina hal Nicky Verstappen (tingali Telegraaf). Jos Brech, anu ayeuna disebut Jos B. dina média sareng henteu langkung ditingalikeun ku foto tapi ngaliwatan gambar. Kasus dimimitian ku nyebutkeun yén koordinator forensik dina hal ieu maot dina [...]

Continue Reading »

The Jos Brech pikeun dipandu: psyop gugatan zat dugi sanggeus 2019 panas

Filed dina Nicky VERSTAPPEN by on Désémber 12 2018 10 Komentar
The Jos Brech pikeun dipandu: psyop gugatan zat dugi sanggeus 2019 panas

Stream hirup tina tweets Telegraph reporter Saskia crier, éta nu maung Verstappen (probable) hal psyop kiwari aya sia aya leuwih ti hiji ngiringan. Aya sababaraha tweets némbongkeun yén Jos Brech ngaku anak geus boga on PC na, tapi nu kecap na sorangan dibawa ku virus. Jos [...]

Continue Reading »

Dupi aya 'matchmaking' dina acara olahraga utama kawas Piala Dunya jeung Formula 1?

Filed dina warta analisis by on July 2 2018 3 Komentar
Dupi aya 'matchmaking' dina acara olahraga utama kawas Piala Dunya jeung Formula 1?

Atoh mun rally acara olahraga utama na di handapeun 'roti na circuses', tapi keur kalolobaan urang shrug taktak maranéhna. Lamun balik ka acara Rasti Rostelli, anjeun nyaho anjeun hypnotized, tapi urang manggihan yén sakapeung ngan yummy. Naon bisa jadi hadé ti impian wengi dina pilem alus [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup