Tag: gugatan

Jos B. (Nicky Verstappen) PsyOp ayeuna ogé nganggo paménta pernyataan klien ka pengacara?

Filed dina warta analisis by on June 5 2019 6 Komentar
Jos B. (Nicky Verstappen) PsyOp ayeuna ogé nganggo paménta pernyataan klien ka pengacara?

Dinten anu aya sési anu sanés sabudeureun Jos Brech dina hal Nicky Verstappen (tingali Telegraaf). Jos Brech, anu ayeuna disebut Jos B. dina média sareng henteu langkung ditingalikeun ku foto tapi ngaliwatan gambar. Kasus dimimitian ku nyebutkeun yén koordinator forensik dina hal ieu maot dina [...]

Continue Reading »

The Jos Brech pikeun dipandu: psyop gugatan zat dugi sanggeus 2019 panas

Filed dina Nicky VERSTAPPEN by on Désémber 12 2018 10 Komentar
The Jos Brech pikeun dipandu: psyop gugatan zat dugi sanggeus 2019 panas

Stream hirup tina tweets Telegraph reporter Saskia crier, éta nu maung Verstappen (probable) hal psyop kiwari aya sia aya leuwih ti hiji ngiringan. Aya sababaraha tweets némbongkeun yén Jos Brech ngaku anak geus boga on PC na, tapi nu kecap na sorangan dibawa ku virus. Jos [...]

Continue Reading »

911 panalungtikan dimimitian gugatan ngalawan pamaréntah AS

Filed dina warta analisis by on Nopémber 27 2018 9 Komentar
911 panalungtikan dimimitian gugatan ngalawan pamaréntah AS

Komite éta ahli hukum 'pikeun 911 nyebutkeun eta geus Filed gugatan a ngalawan pamaréntah AS. Ti siaran pers di ramatloka na nunjukeun yen hal ieu katampa kamari ku DOJ (Departemen Kaadilan, Departemen AS tina Kaadilan). Nu hurung ngajangjikeun pikeun sakabéh theorists konspirasi jalma anu yakin yén 911 éta hiji pakasaban jero, [...]

Continue Reading »

Naon anu Michael P. na Anne Faber hal pikeun ngalakukeun jeung Piala Dunya? Meunang 1 juta!

Filed dina Anne Faber, warta analisis by on June 15 2018 6 Komentar
Naon anu Michael P. na Anne Faber hal pikeun ngalakukeun jeung Piala Dunya? Meunang 1 juta!

Lamun hoyong anu dampak badag uncriticised lolos, eta salawasna alus pikeun ngalakukeun éta pikeun acara badag. Jalma anu geus dipake dina acara éta sarta nempo kumaha masih pas, tapi pamikiran kritis mangrupakeun kaluar liwat atawa sabagian. Anjeun bogoh aranjeunna lajeng Kacindekan [...]

Continue Reading »

fenomena unthinkable légal: bukti DNA, forensik na pamarikasan mayit keur neangan sebab matina laporan on Anne Faber sarta Michael P. teu ditémbongkeun di pangadilan

Filed dina Anne Faber by on June 12 2018 15 Komentar
fenomena unthinkable légal: bukti DNA, forensik na pamarikasan mayit keur neangan sebab matina laporan on Anne Faber sarta Michael P. teu ditémbongkeun di pangadilan

Dupi anjeun kantos katingal hiji pasualan numana hiji offenders disangka deranged solely disabit dumasar kana syahadat a? Tangtu we kabeh kudu yakin yén Michael P. mangrupakeun rapist pikareueuseun jeung murderer sarta wijaksana Anne Faber ieu nyieun hiji numpak sapédah polos on peuting nalika cuaca jelas [...]

Continue Reading »

Michael P. nu pembunuhan Anne Faber dipikawanoh lega: warta palsu atawa kanyataan?

Filed dina Anne Faber by on Januari 11 2018 24 Komentar
Michael P. nu pembunuhan Anne Faber dipikawanoh lega: warta palsu atawa kanyataan?

Kamari média dilaporkeun yén Michael P. (anu ku kiwari everyone weruh yén P nu nangtung pikeun Panhuis) ngalegaan bakal geus dipikawanoh dina pembunuhan Anne Faber. Nu ujug-ujug bisa kaluar dina mangsa sési pro-forma. Nu ieu teu acan dibawa kaluar tadi, teu sagemblengna pas dina garis mahasiswa ITB yén [...]

Continue Reading »

Brian Nijhof teu hadir dina mangsa sési jeung pernyataan "rajapati mumpuni" dina hormat Romy Nieuwburg

Filed dina warta analisis by on Nopémber 24 2017 4 Komentar
Brian Nijhof teu hadir dina mangsa sési jeung pernyataan "rajapati mumpuni" dina hormat Romy Nieuwburg

Mun urang turutan tweets of Saskia Belleman Telegraph, nunjukeun yen otak Nijhof henteu hadir dina mangsa sidang di mana manéhna kedah ngadangu kalimah na dina hubungan jeung pembunuhan Romy Nieuwburg. Ieu pisan metot kana turutan tweets di reporter Telegraph, sabab aya deui eta jelas nu [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup