Tag: Bélgia

Nagen van Espen, anu Belgian Anne Faber sarta killer Steve B. Belgian Michael P. di PSYOP panganyarna?

Filed dina warta analisis by on May 7 2019 7 Komentar
Nagen van Espen, anu Belgian Anne Faber sarta killer Steve B. Belgian Michael P. di PSYOP panganyarna?

Ieu carita anu luar biasa, carita nagen Aspens (23) jeung killer nya Steve B. Carita téh, tangtosna, geuwat mikir Walanda Anne Faber (25) jeung killer nya Michael P., tapi éta sakabéh bit gancang kadaluwarsa. kami téh kaayaan deui ku operasi psikologi (PSYOP) nu [...]

Continue Reading »

menteri Belgian lulucon Schauvliege resigns sanggeus syahadat ngeunaan nyetel protes ku Service Rusiah

Filed dina warta analisis by on Pébruari 5 2019 12 Komentar
menteri Belgian lulucon Schauvliege resigns sanggeus syahadat ngeunaan nyetel protes ku Service Rusiah

The Belgian Menteri Menteri Lingkungan lulucon Schauvliege, kiwari kapaksa mundur alatan manehna kungsi hal pikeun muka varian Belgian of AIVD Walanda (ladenan rusiah). Dina panarimaan belated Taun urang a Anyar ti Umum Boerensyndicaat aranjeunna dijieun pernyataan di handap (tempo video), nu manehna sabenerna nyebutkeun yén protes iklim dikelompokeun ku [...]

Continue Reading »

Martin Vrijland up na ngajalankeun tebih saluareun Walanda

Filed dina warta analisis by on Nopémber 13 2017 0 Komentar
Martin Vrijland up na ngajalankeun tebih saluareun Walanda

Ieu sababaraha poé pisan hectic. Di sagigireun éta kuring ngan kungsi jaman fisik poorer, aya move ka tempat sejen. Hartina, Kuring geus dibolaykeun kuring anti squat tur kiwari tungtungna on gunung wae di jauh mana hirup pisan langkung mirah [...]

Continue Reading »

dina maotna serangan sarta tatu bandara Zaventem tur Stasion Métro Maelbeek di Brussel

Filed dina warta analisis by on Maret 22 2016 55 Komentar
dina maotna serangan sarta tatu bandara Zaventem tur Stasion Métro Maelbeek di Brussel

Dina taun anyar Kuring geus sababaraha kali diprediksi yen leuwih serangan sudut teror ISIS éta bisa komitmen ti timer nyiptakeun. kituna teh serangan dinten di Brussel Zaventem Airport teu reuwas. Eta bakal janten plot ngalawan Stasion Métro Maelbeek di Brussel. Cai mibanda saeutik rasa nelepon urang tenang dina situasi sapertos [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup