Tag: bungkusan dukungan

Sakumaha seueur urang Walanda anu masih tiasa mayar tagihan salami krisis korona?

Filed dina warta analisis by on May 21 2020 16 Komentar
Sakumaha seueur urang Walanda anu masih tiasa mayar tagihan salami krisis korona?

Upami anjeun ngiringan média, boro henteu aya masalah di Belanda kecuali virus korona, anu masih keneh mirip bom waktos anu nyeretik. Dimana jurnalisme nalika nganggo ngagambarkeun pribadi sangsara di tukangeun panto hareup? Henteu sesah kanggo meunangkeun inpormasi RIVM […]

Continue Reading »

Kumaha cara nungkulan coronavirus (lockdown) léngkah: tips praktis

Filed dina warta analisis by on Maret 18 2020 18 Komentar
Kumaha cara nungkulan coronavirus (lockdown) léngkah: tips praktis

Sababaraha dinten katukang kuring dilanjutkan patarosan sareng wabah coronavirus. Naon anu kuring sakuduna? Kumaha kuring nungkulan sagala ukuran? Naon persiapan anu kuring dilakukeun pikeun sadayana datang? Kuring boga warta positif. Warta positip nyaéta yén éta jelas yén beuki seueur jalma ngartos yén aranjeunna dimaénkeun […]

Continue Reading »

Kumaha ieu rampok milyaran ku Rutte na Dijsselbloem

Filed dina warta analisis by on Pébruari 14 2017 10 Komentar
Kumaha ieu rampok milyaran ku Rutte na Dijsselbloem

creditors Yunani anu nohonan minggu ieu Athena mariksa naha Yunani meets tungtutan pikeun reformasi anu bagian tina bail-kaluar panganyarna. Antara 2015 2018 jeung Juni, Yunani bakal meunang kecap injeuman dina tranches totaling 86 milyar, reformasi disadiakeun. Dimimitian éta geus 110 miliar tina gajian na [...]

Continue Reading »

George Orwell ucapan novél lamun ngobrol ngeunaan "bantuan ka Yunani '

Filed dina warta analisis by on July 9 2015 14 Komentar
George Orwell ucapan novél lamun ngobrol ngeunaan "bantuan ka Yunani '

Dina minggu nu anyar nu mainstream Media geus banjir kami jeung masalah di Yunani. Dina artikel abdi saméméhna, abdi geus dipedar carana krisis Yunani sabenerna nanaon kedul atawa hirup suku badag "Populasi Yunani geus ngalakonan, tapi sagalana pikeun ngalakukeun ku kabaran Éropa dina Yunani [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup