Tag: gas burner

Notre Dame kahuruan: a test ku burner gas 5 menit on 300 ek heubeul taun (garing) bar

Filed dina warta analisis by on April 22 2019 9 Komentar
Notre Dame kahuruan: a test ku burner gas 5 menit on 300 ek heubeul taun (garing) bar

Bari Notre Dame seuneu dibawa sakabeh dunya kana shock tanpa aya malah éta kurban manusa, anu sual badag masih naha hateupna ieu ngaduruk handap. Éta eta dianggo, ieu sabab ek balok nyekel seuneu salaku hasil tina hiji burner ku nu hateup-lead geus diganti atawa sumping [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup