Tag: jeroan

Saksi makuta sareng patandingan antara negara sareng kajahatan proksi (pengacara Meijering ngalawan Plasman)

Filed dina warta analisis by on Nopémber 11 2019 8 Komentar
Saksi makuta sareng patandingan antara negara sareng kajahatan proksi (pengacara Meijering ngalawan Plasman)

Minggu kamari aya wawancara anu pikaresepeun sareng pengacara Nico Meijering ti kantor Ficq & Mitra anu kondang di Financieel Dagblad (FD.nl). Hayu atuh teraskeun ngeunaan Nico Meijering. Pikeun rasa kuring, ieu mangrupikeun salah sahiji pengacara PsyOp di Walanda. Tangtosna éta mangrupikeun panyangka anu sukar percanten, […]

Continue Reading »

Pengacara nembak Philippe Schol sareng laporan rampog palsu Schiphol

Filed dina warta analisis by on Nopémber 6 2019 6 Komentar
Pengacara nembak Philippe Schol sareng laporan rampog palsu Schiphol

Éta bakal tebih pisan seueur sareng disuarakeun sapertos gede bohong padahal nalika kuring nyebatkeun yén nami Philippe Schol ngagaduhan hubungan subliminal sareng Schiphol. Tingali kana nami Philippe Schol. Subliminal aya kecap Schiphol. Programming Neuro Linguistic atanapi programming subliminal janten hal anu […]

Continue Reading »

The Maxim Masalah, Réaksi, Solusi dipedar

Filed dina warta analisis by on June 14 2019 6 Komentar
The Maxim Masalah, Réaksi, Solusi dipedar

Kuring geus sering diucapkeun ngeunaan Masalah Masalah, Réaksi, Solusi. Dina taun-taun ayeuna urang disaksian langkung seueur perkara pembunuhan sareng perkara sejenna dina media, anu kedah urang nganggap yén ieu mangrupikeun operasi psikologis (PsyOps) pikeun muterkeunana dina jalma-jalma. Kituna dina sababaraha artikel I parantos dipedar kumaha cara […]

Continue Reading »

Anja Domba leungitna geus kabuktian PSYOP a? Tempo naha (video)

Filed dina warta analisis by on June 3 2019 15 Komentar
Anja Domba leungitna geus kabuktian PSYOP a? Tempo naha (video)

Geus kasus Anja Schaap parantos dibuktikeun salaku PsyOp (operasi psikologis)? Dina artikel abdi saencanna kuring parantos nyarios yén hal Anja Schaap jigana mah ogé dilebetkeun ku bubuka aplikasi milarian 'Sherlock'. Muhun, naon anu urang tingali nalika kami ningali halaman Facebook tina Anja Schaap? Teras we tingali yen manehna aya di antara dirina [...]

Continue Reading »

Michael P. Thijs H. Jos B. ngakibatkeun sakabeh murders média panerapan horor bubuka gancang nu mangaruhan dulur

Filed dina Anne Faber, warta analisis by on May 29 2019 3 Komentar
Michael P. Thijs H. Jos B. ngakibatkeun sakabeh murders média panerapan horor bubuka gancang nu mangaruhan dulur

Kami kamari deui disaksian pintonan média sabudeureun kasus Anne Faber mana "bapa Anne" sumping ka nyarita. Sabenerna anu hiji argumen anu dimeunangkeun simpati keur ilangna saloba hak dahsyat murderer sapertos Michael P. "bapa Anne" éta jadi ambek anjeunna [...]

Continue Reading »

wawancara langsung jeung Martin Vrijland on Telegraaf.nl kalawan Wilson Boldewijn (video)

Filed dina warta analisis by on May 23 2019 3 Komentar
wawancara langsung jeung Martin Vrijland on Telegraaf.nl kalawan Wilson Boldewijn (video)

Dina paguneman telepon abdi kalayan Wilson Telegraph Boldewijn I geus disebut di dinya. Media nu bisa deepfakes. Kuring disebutkeun yén anjeun bisa ngajalankeun hiji wawancara kalawan unggal jalma maké rekaman sora na poto babarengan. Téhnik ieu eksis na reenactment raray (disebut oge "raray swap) cenah. Samsung [...]

Continue Reading »

Gawe bareng jeung scriptwriters média jeung ngajual eta operasi PSYOP kawas kieu kajadian kalawan nempokeun TV?

Filed dina warta analisis by on May 15 2019 11 Komentar
Gawe bareng jeung scriptwriters média jeung ngajual eta operasi PSYOP kawas kieu kajadian kalawan nempokeun TV?

Saha anu geus dituturkeun sarta hal Anne Faber anyar dina warta tempo kasus nagen Espen di Bélgia, kudu noticed nu aya leuwih atawa kirang aya kaayaan sarupa. Mun urang turutan media, warta ieu saukur bebeneran. Kami inundated kalawan gambar éta [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup