Tag: jero

Pengacara nembak Philippe Schol sareng laporan rampog palsu Schiphol

Filed dina warta analisis by on Nopémber 6 2019 6 Komentar
Pengacara nembak Philippe Schol sareng laporan rampog palsu Schiphol

Éta bakal tebih pisan seueur sareng disuarakeun sapertos gede bohong padahal nalika kuring nyebatkeun yén nami Philippe Schol ngagaduhan hubungan subliminal sareng Schiphol. Tingali kana nami Philippe Schol. Subliminal aya kecap Schiphol. Programming Neuro Linguistic atanapi programming subliminal janten hal anu […]

Continue Reading »

Adobe, Twitter sareng média mainstream anu badé perang jero jalan?

Filed dina warta analisis by on Nopémber 6 2019 0 Komentar
Adobe, Twitter sareng média mainstream anu badé perang jero jalan?

Dina buku anyar kuring, kuring ngagambarkeun kumaha jero-jeroan tiasa diterapkeun dina sagala rupa lapangan dina média, tapi ogé dina média sosial sareng platform diskusi, sareng kuring ngajelaskeun kumaha média parantos kagungan sagala téknik pikeun nyetél warta mangtaun-taun. Kusabab ieu dileungitkeun ku seueur konspirasi, dina kaayaan […]

Continue Reading »

Ruinerwold Drenthe sareng kulawargana, operasi psikologis salajengna (PsyOp) nuju kaayaan pulisi anu langkung

Filed dina warta analisis by on Oktober 16 2019 7 Komentar
Ruinerwold Drenthe sareng kulawargana, operasi psikologis salajengna (PsyOp) nuju kaayaan pulisi anu langkung

Ieu mangrupikeun carita sanés sapertos anu tiasa digulung langsung tina pipis film film Peter R. de Vries. Tapi anjeunna gaduh sukuna dina penerbangan Transavia anu ketat teuing, sahingga henteu tiasa gaduh hubunganana sareng anjeunna. Studios John de Mol sareng Talpa teu gaduh kendali, kumargi John […]

Continue Reading »

NOS sareng RTL masihan perhatian pinuh pikeun deepfakes pikeun masker produk produksi jero dirina sorangan

Filed dina warta analisis by on 9 Séptémber 2019 11 Komentar
NOS sareng RTL masihan perhatian pinuh pikeun deepfakes pikeun masker produk produksi jero dirina sorangan

Dina dinten ayeuna, duanana RTL sareng NOS tétéla atosan perhatian kana fenomena pendalaman. Urang ningali fenomena anu sami didieu sareng ngeunaan topik 'berita palsu'. Produsén warta palsu sareng pangguna anu paling utama téknologi jero bakal mindahkeun perhatian ti diri sorangan ku nyatakeun yén organisasi kriminal, teroris atanapi Rusia mangrupikeun […]

Continue Reading »

Deepfakes naon aranjeunna sareng sabaraha lila fenomena ieu di sabudeureun?

Filed dina warta analisis by on June 26 2019 1 Comment
Deepfakes naon aranjeunna sareng sabaraha lila fenomena ieu di sabudeureun?

Kuring geus sering ngabahas téhnik sareng anu hurup deepfake bisa diserat. Pikeun nu maos anyar anjeun, kuring hoyong nguluan didieu di jentre langkung seueur dina artikel khusus anu didadarkeun ka topik ieu. Upami anjeun nuturkeun warta anu énggal, éta penting pisan pikeun nyandak catetan tina subjék ieu, sabab […]

Continue Reading »

The Maxim Masalah, Réaksi, Solusi dipedar

Filed dina warta analisis by on June 14 2019 6 Komentar
The Maxim Masalah, Réaksi, Solusi dipedar

Kuring geus sering diucapkeun ngeunaan Masalah Masalah, Réaksi, Solusi. Dina taun-taun ayeuna urang disaksian langkung seueur perkara pembunuhan sareng perkara sejenna dina media, anu kedah urang nganggap yén ieu mangrupikeun operasi psikologis (PsyOps) pikeun muterkeunana dina jalma-jalma. Kituna dina sababaraha artikel I parantos dipedar kumaha cara […]

Continue Reading »

Anja Domba leungitna geus kabuktian PSYOP a? Tempo naha (video)

Filed dina warta analisis by on June 3 2019 15 Komentar
Anja Domba leungitna geus kabuktian PSYOP a? Tempo naha (video)

Geus kasus Anja Schaap parantos dibuktikeun salaku PsyOp (operasi psikologis)? Dina artikel abdi saencanna kuring parantos nyarios yén hal Anja Schaap jigana mah ogé dilebetkeun ku bubuka aplikasi milarian 'Sherlock'. Muhun, naon anu urang tingali nalika kami ningali halaman Facebook tina Anja Schaap? Teras we tingali yen manehna aya di antara dirina [...]

Continue Reading »

Michael P. Thijs H. Jos B. ngakibatkeun sakabeh murders média panerapan horor bubuka gancang nu mangaruhan dulur

Filed dina Anne Faber, warta analisis by on May 29 2019 3 Komentar
Michael P. Thijs H. Jos B. ngakibatkeun sakabeh murders média panerapan horor bubuka gancang nu mangaruhan dulur

Kami kamari deui disaksian pintonan média sabudeureun kasus Anne Faber mana "bapa Anne" sumping ka nyarita. Sabenerna anu hiji argumen anu dimeunangkeun simpati keur ilangna saloba hak dahsyat murderer sapertos Michael P. "bapa Anne" éta jadi ambek anjeunna [...]

Continue Reading »

wawancara langsung jeung Martin Vrijland on Telegraaf.nl kalawan Wilson Boldewijn (video)

Filed dina warta analisis by on May 23 2019 3 Komentar
wawancara langsung jeung Martin Vrijland on Telegraaf.nl kalawan Wilson Boldewijn (video)

Dina paguneman telepon abdi kalayan Wilson Telegraph Boldewijn I geus disebut di dinya. Media nu bisa deepfakes. Kuring disebutkeun yén anjeun bisa ngajalankeun hiji wawancara kalawan unggal jalma maké rekaman sora na poto babarengan. Téhnik ieu eksis na reenactment raray (disebut oge "raray swap) cenah. Samsung [...]

Continue Reading »

Gawe bareng jeung scriptwriters média jeung ngajual eta operasi PSYOP kawas kieu kajadian kalawan nempokeun TV?

Filed dina warta analisis by on May 15 2019 11 Komentar
Gawe bareng jeung scriptwriters média jeung ngajual eta operasi PSYOP kawas kieu kajadian kalawan nempokeun TV?

Saha anu geus dituturkeun sarta hal Anne Faber anyar dina warta tempo kasus nagen Espen di Bélgia, kudu noticed nu aya leuwih atawa kirang aya kaayaan sarupa. Mun urang turutan media, warta ieu saukur bebeneran. Kami inundated kalawan gambar éta [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup