Tag: dipedar

Beuki loba jalma nu dimimitian ningali ngaliwatan éta dina simulasi tina hirup: ieu téh naha

Filed dina simulasi, Pikiran & jiwa kontrol by on August 3 2018 9 Komentar
Beuki loba jalma nu dimimitian ningali ngaliwatan éta dina simulasi tina hirup: ieu téh naha

Rizwan ( "Riz") Virk mangrupakeun pengusaha sukses, investor, laris panulis, pelopor dina industri video game jeung produser pilem bebas. Ngaliwatan pangalaman-Na dina video games online jeung pangajaran kaasup fisika kuantum sarta gerakan agama, anjeunna sumping ka kacindekan yén éta téh kacida probable yén dina kanyataanana maya kaulinan multiplayer hirup. [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup