Tag: forensics

Jos B. (Nicky Verstappen) PsyOp ayeuna ogé nganggo paménta pernyataan klien ka pengacara?

Filed dina warta analisis by on June 5 2019 6 Komentar
Jos B. (Nicky Verstappen) PsyOp ayeuna ogé nganggo paménta pernyataan klien ka pengacara?

Dinten anu aya sési anu sanés sabudeureun Jos Brech dina hal Nicky Verstappen (tingali Telegraaf). Jos Brech, anu ayeuna disebut Jos B. dina média sareng henteu langkung ditingalikeun ku foto tapi ngaliwatan gambar. Kasus dimimitian ku nyebutkeun yén koordinator forensik dina hal ieu maot dina [...]

Continue Reading »

Naon anu Michael P. na Anne Faber hal pikeun ngalakukeun jeung Piala Dunya? Meunang 1 juta!

Filed dina Anne Faber, warta analisis by on June 15 2018 6 Komentar
Naon anu Michael P. na Anne Faber hal pikeun ngalakukeun jeung Piala Dunya? Meunang 1 juta!

Lamun hoyong anu dampak badag uncriticised lolos, eta salawasna alus pikeun ngalakukeun éta pikeun acara badag. Jalma anu geus dipake dina acara éta sarta nempo kumaha masih pas, tapi pamikiran kritis mangrupakeun kaluar liwat atawa sabagian. Anjeun bogoh aranjeunna lajeng Kacindekan [...]

Continue Reading »

fenomena unthinkable légal: bukti DNA, forensik na pamarikasan mayit keur neangan sebab matina laporan on Anne Faber sarta Michael P. teu ditémbongkeun di pangadilan

Filed dina Anne Faber by on June 12 2018 15 Komentar
fenomena unthinkable légal: bukti DNA, forensik na pamarikasan mayit keur neangan sebab matina laporan on Anne Faber sarta Michael P. teu ditémbongkeun di pangadilan

Dupi anjeun kantos katingal hiji pasualan numana hiji offenders disangka deranged solely disabit dumasar kana syahadat a? Tangtu we kabeh kudu yakin yén Michael P. mangrupakeun rapist pikareueuseun jeung murderer sarta wijaksana Anne Faber ieu nyieun hiji numpak sapédah polos on peuting nalika cuaca jelas [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup