Tag: killer

Saatos H. Thijs bakal ditampik di kabinet saméméhna Edith Schippers observasi bil kurungan jadi dirangkul ku saréréa

Filed dina warta analisis by on May 9 2019 9 Komentar
Saatos H. Thijs bakal ditampik di kabinet saméméhna Edith Schippers observasi bil kurungan jadi dirangkul ku saréréa

Jelema aya kénéh éta henteu siap. A petisi loka ieu nyandak leuwih ti lima rebu tanda tangan ngalawan bil di Edith Schippers kaayaan pamaréntah saméméhna Rutte. bil nu teu diringkeskeun loba anu babaturan anjeun, tatanggana atawa kulawarga bakal diidinan nelepon psychulance ka mastikeun yén anjeun [...]

Continue Reading »

Nagen van Espen, anu Belgian Anne Faber sarta killer Steve B. Belgian Michael P. di PSYOP panganyarna?

Filed dina warta analisis by on May 7 2019 7 Komentar
Nagen van Espen, anu Belgian Anne Faber sarta killer Steve B. Belgian Michael P. di PSYOP panganyarna?

Ieu carita anu luar biasa, carita nagen Aspens (23) jeung killer nya Steve B. Carita téh, tangtosna, geuwat mikir Walanda Anne Faber (25) jeung killer nya Michael P., tapi éta sakabéh bit gancang kadaluwarsa. kami téh kaayaan deui ku operasi psikologi (PSYOP) nu [...]

Continue Reading »

Nyieun murderer di maung Verstappen - Jos Brech PSYOP

Filed dina Nicky VERSTAPPEN, warta analisis by on August 29 2018 1 Comment
Nyieun murderer di maung Verstappen - Jos Brech PSYOP

The Netflix siri "Nyieun hiji Murderer 's nempokeun sabaraha urang tiasa neangan bray panjang dina dasar conclusions palsu. Dimana DNA dina runtuyan éta téh mindeng faktor redeeming, DNA jeung bisa ngan jadi prinsip anyar dina nu Nyieun hiji Murderer dumasar. Dina operasi psikologi (PSYOP) Anjeun mastikeun [...]

Continue Reading »

Naon anu Michael P. na Anne Faber hal pikeun ngalakukeun jeung Piala Dunya? Meunang 1 juta!

Filed dina Anne Faber, warta analisis by on June 15 2018 6 Komentar
Naon anu Michael P. na Anne Faber hal pikeun ngalakukeun jeung Piala Dunya? Meunang 1 juta!

Lamun hoyong anu dampak badag uncriticised lolos, eta salawasna alus pikeun ngalakukeun éta pikeun acara badag. Jalma anu geus dipake dina acara éta sarta nempo kumaha masih pas, tapi pamikiran kritis mangrupakeun kaluar liwat atawa sabagian. Anjeun bogoh aranjeunna lajeng Kacindekan [...]

Continue Reading »

Michael P. nu pembunuhan Anne Faber dipikawanoh lega: warta palsu atawa kanyataan?

Filed dina Anne Faber by on Januari 11 2018 24 Komentar
Michael P. nu pembunuhan Anne Faber dipikawanoh lega: warta palsu atawa kanyataan?

Kamari média dilaporkeun yén Michael P. (anu ku kiwari everyone weruh yén P nu nangtung pikeun Panhuis) ngalegaan bakal geus dipikawanoh dina pembunuhan Anne Faber. Nu ujug-ujug bisa kaluar dina mangsa sési pro-forma. Nu ieu teu acan dibawa kaluar tadi, teu sagemblengna pas dina garis mahasiswa ITB yén [...]

Continue Reading »

Michael P. Masalah Réaksi Solusi maksa dulur TBS arah?

Filed dina Anne Faber, warta analisis by on Nopémber 28 2017 5 Komentar
Michael P. Masalah Réaksi Solusi maksa dulur TBS arah?

Kabéh perhatian dina pembunuhan Anne Faber tetep difokuskeun dina killer panghasilan diperkosa dahsyat Michael P. Urang geus nyaho yén anjeunna disebut Michael Panhuis sarta yén urang kudu nyandak ngan uncritically carita gugatan jeung média, tapi anu Sigana rada alus carita teu bisa nulungan tapi meunang gambaran nu [...]

Continue Reading »

rajapati Anne Faber masih carita tanpa bukti kredibel

Filed dina Anne Faber, warta analisis by on Oktober 23 2017 10 Komentar
rajapati Anne Faber masih carita tanpa bukti kredibel

Anu pencét ramatloka Telegraph nu kabuka dina Jumaah 20 Oktober bisa maca eta Anne Faber bakal dikubur. Dina update Oktober 21 23: jam 32 suratna dirobah sarta ngaben Anne dumadakan. Telegraph ieu ngan poho ngarobah URL, nu masih katingali yén maranéhna robah pikiran maranéhanana. Anu luar biasa unannounced [...]

Continue Reading »

Naha Michael Panhuis confessed nu pembunuhan Anne Faber

Filed dina Anne Faber, warta analisis by on Oktober 13 2017 19 Komentar
Naha Michael Panhuis confessed nu pembunuhan Anne Faber

Dina konferensi pers kamari eta janten jelas nu pulisi kapanggih awak Anne Faber diarahkeun ku Michael Panhuis (Naon di nami?). Ku kituna otomatis artina Michael kudu confessed. Barina ogé, anjeun moal bisa ngabejaan dimana awak lamun diri aya penjahat teh. Kaliwat [...]

Continue Reading »

ngembangkeun konci Romy Nieuwburg jeung sabana Dekker hal!

Filed dina warta analisis, ROMY & sabana hal by on July 23 2017 12 Komentar
ngembangkeun konci Romy Nieuwburg jeung sabana Dekker hal!

The trik ka média ngagambar perhatian kana hal nalika rék dinya tur nepi ka mindahkeun perhatian iraha rék. Contona, sababaraha nagara éta bisa ngenalkeun kaulinan Pokémon Go ku linking ka kacilakaan, sahingga teu noticed nu ieu pamasaran well-mayar [...]

Continue Reading »

Psyop spin kasangka rajapati Romy Nieuwburg di Romy jeung sabana masalah?

Filed dina warta analisis, ROMY & sabana hal by on July 10 2017 17 Komentar
Psyop spin kasangka rajapati Romy Nieuwburg di Romy jeung sabana masalah?

"The budak 14 taun heubeul geus confessed mun sanggeus diperkosa jeung dibunuh classmate na Romy Nieuwburg (14) dina Hoevelaken, lumpat sanggeus Ajip Rosidi henteu waktos ka panik. Numutkeun hiji rekonstruksi tepat dina ngambah ditinggalkeun dina fateful yén Jumaah 2 Juni. palaku nginum dina cara imah sagelas limun [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup