Tag: almarhum

Jos B. (Nicky Verstappen) PsyOp ayeuna ogé nganggo paménta pernyataan klien ka pengacara?

Filed dina warta analisis by on June 5 2019 6 Komentar
Jos B. (Nicky Verstappen) PsyOp ayeuna ogé nganggo paménta pernyataan klien ka pengacara?

Dinten anu aya sési anu sanés sabudeureun Jos Brech dina hal Nicky Verstappen (tingali Telegraaf). Jos Brech, anu ayeuna disebut Jos B. dina média sareng henteu langkung ditingalikeun ku foto tapi ngaliwatan gambar. Kasus dimimitian ku nyebutkeun yén koordinator forensik dina hal ieu maot dina [...]

Continue Reading »

The nunggak maot Ruud Lubbers?

Filed dina warta analisis by on Pébruari 14 2018 13 Komentar
The nunggak maot Ruud Lubbers?

Tapi bisa ditandaan yen Ruud Lubbers diitung maot dinten. "Ngeunaan ka nanaon maot tapi alus ', pasti moal urut Perdana Mentri Ruud Lubbers, anu bisa manggihan eta pohara alus kalawan Beatrix jeung mimiti awéwé #MeToo assailant éta alatan squeezing nu imbit anggota staf bikang ti UNHCR di Jenéwa. Lubbers tadi pupusna [...]

Continue Reading »

David Bowie mati 2 poé 69e ultah

Filed dina SYMBOLISM by on Januari 11 2016 18 Komentar
David Bowie mati 2 poé 69e ultah

Dua poé sanggeus ultah na, pesen yén legendaris Aleister Crowley supporter David Bowie on umur 69, teu lila sanggeus peluncuran album anyar na 'Hideung Star', geus almarhum. The Bowie maot meureun a shock ngaliwatan masarakat. Anjeunna musisi kacida terhormat tur well-dipikawanoh, upami teu kebat. Hartina, sahenteuna [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup