Tag: kaadilan

Jos B. (Nicky Verstappen) PsyOp ayeuna ogé nganggo paménta pernyataan klien ka pengacara?

Filed dina warta analisis by on June 5 2019 6 Komentar
Jos B. (Nicky Verstappen) PsyOp ayeuna ogé nganggo paménta pernyataan klien ka pengacara?

Dinten anu aya sési anu sanés sabudeureun Jos Brech dina hal Nicky Verstappen (tingali Telegraaf). Jos Brech, anu ayeuna disebut Jos B. dina média sareng henteu langkung ditingalikeun ku foto tapi ngaliwatan gambar. Kasus dimimitian ku nyebutkeun yén koordinator forensik dina hal ieu maot dina [...]

Continue Reading »

Naon anu Michael P. na Anne Faber hal pikeun ngalakukeun jeung Piala Dunya? Meunang 1 juta!

Filed dina Anne Faber, warta analisis by on June 15 2018 6 Komentar
Naon anu Michael P. na Anne Faber hal pikeun ngalakukeun jeung Piala Dunya? Meunang 1 juta!

Lamun hoyong anu dampak badag uncriticised lolos, eta salawasna alus pikeun ngalakukeun éta pikeun acara badag. Jalma anu geus dipake dina acara éta sarta nempo kumaha masih pas, tapi pamikiran kritis mangrupakeun kaluar liwat atawa sabagian. Anjeun bogoh aranjeunna lajeng Kacindekan [...]

Continue Reading »

Panalungtikan némbongkeun yén Nis jeung pulisi nyieun bukti palsu tur kumaha hiji alibi bisa jadi falsely ngadéklarasikeun

Filed dina warta analisis by on Maret 7 2018 32 Komentar
Panalungtikan némbongkeun yén Nis jeung pulisi nyieun bukti palsu tur kumaha hiji alibi bisa jadi falsely ngadéklarasikeun

Panalungtikan loka ieu bukti teuas mecenghul yén Nis jeung pulisi bisa ngajalankeun nanaon nu bukti babarengan. Ieu lumaku pikeun duanana video tur bukti audio salaku bukti DNA. Maca artikel ieu tuntas cara analisa bukti well-diadegkeun. Indikasi tina kemungkinan ieu sabenerna [...]

Continue Reading »

Awak kapanggih sanggeus Anne Faber designation Michael Panhuis, 13 poé sanggeus leungitna munggaran

Filed dina Anne Faber, warta analisis by on Oktober 12 2017 11 Komentar
Awak kapanggih sanggeus Anne Faber designation Michael Panhuis, 13 poé sanggeus leungitna munggaran

Hal kira genep pukul wengi ieu dilaporkeun dina konferensi pers polisi yén awak Anne Faber diarahkeun ku Michael Panhuis kapanggih. Rutger Jeuken, anu timbalan lulugu JPU Tengah Walanda dibawa pengumuman hanjelu munggaran. Dina poé panganyarna, Michael P. ieu digambarkeun salaku psychopath badag anu bakal leumpang boast [...]

Continue Reading »

ngembangkeun konci Romy Nieuwburg jeung sabana Dekker hal!

Filed dina warta analisis, ROMY & sabana hal by on July 23 2017 12 Komentar
ngembangkeun konci Romy Nieuwburg jeung sabana Dekker hal!

The trik ka média ngagambar perhatian kana hal nalika rék dinya tur nepi ka mindahkeun perhatian iraha rék. Contona, sababaraha nagara éta bisa ngenalkeun kaulinan Pokémon Go ku linking ka kacilakaan, sahingga teu noticed nu ieu pamasaran well-mayar [...]

Continue Reading »

Biaya ngalawan patugas pulisi bisi sabana na Romy

Filed dina warta analisis, ROMY & sabana hal by on July 15 2017 8 Komentar
Biaya ngalawan patugas pulisi bisi sabana na Romy

Sanajan pulisi ditéang jeung média bener masihan pangalusna Romy jeung sabana waleran katempo maranéhanana di Romy jeung sabana masalah sarta hususna gambaran yén hal anu jadi alus sakumaha direngsekeun, ieu pancen teu kasus nu bener. budak nu Romy Nieuwburg bakal ditelasan dipikawanoh dina média jeung [...]

Continue Reading »

Edith Schippers ayeuna hayang profil DNA Anjeun

Filed dina warta analisis by on May 1 2017 18 Komentar
Edith Schippers ayeuna hayang profil DNA Anjeun

Mentri kaluar Edith Schippers (anjeun terang yen pamajikan amis tina formasi kabinét) henteu wungkul hayang urang keur ngalaman maot nyeri ku nyoplokkeun organ tanpa anesthesia tina awak tinggal jeung bisa méré trafficking dorongan organ; Éta mah ngan saukur hayang urang putting tekanan psikologi sosial on barudak maranéhanana pinuh [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup