Tag: kacilakaan

Jos B. (Nicky Verstappen) PsyOp ayeuna ogé nganggo paménta pernyataan klien ka pengacara?

Filed dina warta analisis by on June 5 2019 6 Komentar
Jos B. (Nicky Verstappen) PsyOp ayeuna ogé nganggo paménta pernyataan klien ka pengacara?

Dinten anu aya sési anu sanés sabudeureun Jos Brech dina hal Nicky Verstappen (tingali Telegraaf). Jos Brech, anu ayeuna disebut Jos B. dina média sareng henteu langkung ditingalikeun ku foto tapi ngaliwatan gambar. Kasus dimimitian ku nyebutkeun yén koordinator forensik dina hal ieu maot dina [...]

Continue Reading »

Megatkeun: The hubungan kacilakaan beus 18 April test getih amandemen sanggeus kacilakaan 'na orgaandonatiewet!

Filed dina warta analisis by on April 25 2018 5 Komentar
Megatkeun: The hubungan kacilakaan beus 18 April test getih amandemen sanggeus kacilakaan 'na orgaandonatiewet!

Dina 18 April taun ieu, aya kacilakaan beus média ku palatih korsi Swedia Gooiseweg di Watergraafsmeer East Amsterdam. Ti video di handap, dijieun di kolaborasi jeung loka, jelas nunjukeun yen kacilakaan beus ieu pisan dipikaresep nempatkeun dina pamandangan. lalajo video nu taliti jeung bilas deui [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup