Tag: leungit

Anja Domba leungitna geus kabuktian PSYOP a? Tempo naha (video)

Filed dina warta analisis by on June 3 2019 15 Komentar
Anja Domba leungitna geus kabuktian PSYOP a? Tempo naha (video)

Geus kasus Anja Schaap parantos dibuktikeun salaku PsyOp (operasi psikologis)? Dina artikel abdi saencanna kuring parantos nyarios yén hal Anja Schaap jigana mah ogé dilebetkeun ku bubuka aplikasi milarian 'Sherlock'. Muhun, naon anu urang tingali nalika kami ningali halaman Facebook tina Anja Schaap? Teras we tingali yen manehna aya di antara dirina [...]

Continue Reading »

Thijs H. PSYOP ieu ngali rasiah nu geus sadar kiwari

Filed dina warta analisis by on June 3 2019 8 Komentar
Thijs H. PSYOP ieu ngali rasiah nu geus sadar kiwari

Teu tetep nepi ka operasi psikologi jadi loba (PSYOP urang) nu ayeuna ngapung ka Ceuli. I ngumumkeun yén kasus kawas nu ti Anne Faber antarana kedah ngakibatkeun bubuka pilarian babarengan 'aplikasi. Dinten ieu kami oge ningali peluncuran aplikasi kadorong ku media; whereby maranéhna [...]

Continue Reading »

Nagen van Espen, anu Belgian Anne Faber sarta killer Steve B. Belgian Michael P. di PSYOP panganyarna?

Filed dina warta analisis by on May 7 2019 7 Komentar
Nagen van Espen, anu Belgian Anne Faber sarta killer Steve B. Belgian Michael P. di PSYOP panganyarna?

Ieu carita anu luar biasa, carita nagen Aspens (23) jeung killer nya Steve B. Carita téh, tangtosna, geuwat mikir Walanda Anne Faber (25) jeung killer nya Michael P., tapi éta sakabéh bit gancang kadaluwarsa. kami téh kaayaan deui ku operasi psikologi (PSYOP) nu [...]

Continue Reading »

Diwangun leungit Siebe Viegers ti Enkhuizen ogé? Panalungtikan teu nyarankeun bisi leungit PSYOP

Filed dina warta analisis by on Pébruari 19 2019 22 Komentar
Diwangun leungit Siebe Viegers ti Enkhuizen ogé? Panalungtikan teu nyarankeun bisi leungit PSYOP

Nalika leungitna Siebe Viegers ti Enkhuizen ieu panungtungan digedékeun di warta, kuring langsung kungsi mikir bisi Anne Faber jeung kahayang pamaréntah maén kaulinan Masalah, Réaksi, Solusi pikeun ngawanohkeun panerapan anyar. Pikeun mimitian ku kuring tuh a pilarian dina Viegers ngaran sabab [...]

Continue Reading »

Anne Faber wanoja wijaksana 25 on sapédah bener di hareup gelap sarta cuaca goréng

Filed dina Anne Faber, warta analisis by on Oktober 5 2017 31 Komentar
Anne Faber wanoja wijaksana 25 on sapédah bener di hareup gelap sarta cuaca goréng

Naon wijaksana awéwé 25 kiwari mutuskeun pikeun siklus sapotong padet dina sapédah granny nya, bari tunggang gunung ampir ragrag diprediksi cuaca goréng? Anne Faber teu boga appje nalika laporan sapertos datangna di? aranjeunna teu maca warta? Manehna dijieun selfie pikeun kabogoh nya. Nu teu diréaksikeun jeung [...]

Continue Reading »

Kamarana urang mikir leungitna Anne Faber?

Filed dina Anne Faber, warta analisis by on Oktober 4 2017 31 Komentar
Kamarana urang mikir leungitna Anne Faber?

Sanajan hal éta téh Romy jeung sabana nyamar leyur, kurang naon pernyataan jelas atanapi bukti teuas sarta zat sigana ayeuna bisa teu dipalire. Sumuhun, urang ulah boga tersangka na aya galur carita resmi anu masihan gambaran yén éta téh 2 hal béda anu kiwari geus ngumbar tapi aya [...]

Continue Reading »

The rumaja leungit Mikey Rademaker (15) dina Heerlen na Christel van den Berg (13) dina Veldhoven

Filed dina warta analisis by on July 3 2017 11 Komentar
The rumaja leungit Mikey Rademaker (15) dina Heerlen na Christel van den Berg (13) dina Veldhoven

Aya nu deui leungit sababaraha rumaja. Ieu Mikey Rademaker (15) dina Heerlen na Christel van den Berg (13) dina Veldhoven. waktos Ieu aya carita ngalamun na gadis sejen nu kapanggih dina solokan nu ditelasan ku buff karéta. Sanajan kitu, eta teu geuwat mikir Romy jeung sabana. Nalika [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup