Tag: renik

Naha Michael Panhuis confessed nu pembunuhan Anne Faber

Filed dina Anne Faber, warta analisis by on Oktober 13 2017 19 Komentar
Naha Michael Panhuis confessed nu pembunuhan Anne Faber

Dina konferensi pers kamari eta janten jelas nu pulisi kapanggih awak Anne Faber diarahkeun ku Michael Panhuis (Naon di nami?). Ku kituna otomatis artina Michael kudu confessed. Barina ogé, anjeun moal bisa ngabejaan dimana awak lamun diri aya penjahat teh. Kaliwat [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup