Tag: perkosa

Nagen van Espen, anu Belgian Anne Faber sarta killer Steve B. Belgian Michael P. di PSYOP panganyarna?

Filed dina warta analisis by on May 7 2019 7 Komentar
Nagen van Espen, anu Belgian Anne Faber sarta killer Steve B. Belgian Michael P. di PSYOP panganyarna?

Ieu carita anu luar biasa, carita nagen Aspens (23) jeung killer nya Steve B. Carita téh, tangtosna, geuwat mikir Walanda Anne Faber (25) jeung killer nya Michael P., tapi éta sakabéh bit gancang kadaluwarsa. kami téh kaayaan deui ku operasi psikologi (PSYOP) nu [...]

Continue Reading »

Willie Dill gambar dinten 1 sanggeus disangka perkosa dirina commissioned ku Arnoud van Doorn

Filed dina warta analisis by on August 9 2018 4 Komentar
Willie Dill gambar dinten 1 sanggeus disangka perkosa dirina commissioned ku Arnoud van Doorn

Boh Willie Dille tuh boga pangalaman diperlukeun ku perkosa, putting aranjeunna dina 16 Maret (hiji poe sanggeus disangka penculikan na perkosa dirina) ngan déwan Den Haag bisa hadir tur diuk nyarita matak ngaganggu atawa manehna geus acted sakabeh carita. Nempo Gambar ieu dicokot dina poé sanggeus Willie Dille [...]

Continue Reading »

Naon anu Michael P. na Anne Faber hal pikeun ngalakukeun jeung Piala Dunya? Meunang 1 juta!

Filed dina Anne Faber, warta analisis by on June 15 2018 6 Komentar
Naon anu Michael P. na Anne Faber hal pikeun ngalakukeun jeung Piala Dunya? Meunang 1 juta!

Lamun hoyong anu dampak badag uncriticised lolos, eta salawasna alus pikeun ngalakukeun éta pikeun acara badag. Jalma anu geus dipake dina acara éta sarta nempo kumaha masih pas, tapi pamikiran kritis mangrupakeun kaluar liwat atawa sabagian. Anjeun bogoh aranjeunna lajeng Kacindekan [...]

Continue Reading »

Naha Anne Faber stepped balik Scooter Michael P. arah Soesterberg?

Filed dina Anne Faber by on June 12 2018 24 Komentar
Naha Anne Faber stepped balik Scooter Michael P. arah Soesterberg?

Sinyalna sahiji sesi sabudeureun dugaan perkosa sarta pembunuhan Anne Faber dibuktikeun yen Michael P. (Panhuis) Anne bakal geus dipaksa deui linggih dina Scooter Na. (Baca modifikasi kieu / rectification di storyline nu). Di dieu manehna bakal boga nya nempatkeun helm na di tangan nya jeung dasi sambungan kabel babarengan [...]

Continue Reading »

Sababaraha kasus profil tinggi dina sidang (sampel) Michael P. sabudeureun hal Anne Faber

Filed dina Anne Faber by on June 11 2018 16 Komentar
Sababaraha kasus profil tinggi dina sidang (sampel) Michael P. sabudeureun hal Anne Faber

Hese teu jadi langsung hadir di sidang, sarta jadi kuring kudu nyieun ngalakukeun jeung tweets of Saskia Belleman Telegraph. Nunjukkeun yen kuring tetep mancanagara tur biaya perjalanan teu tega nu hijina cara. Acan ngan luncat kaluar [...]

Continue Reading »

"Kabéh awéwé téh whores iwal indung anjeun," sarta #MeToo sawala

Filed dina warta analisis by on Januari 12 2018 9 Komentar
"Kabéh awéwé téh whores iwal indung anjeun," sarta #MeToo sawala

"Kabéh awéwé téh whores iwal indung sorangan" nyaéta nyebutkeun umum. Geenstijl 2012 nulis dina artikel séjén judulna "Wanita téh whores. Kabéh '. Dina artikel yén Aisyah disebut panalungtikan kakeunaan ngaliwatan parusahaan adina maranéhanana, Telegraph, via vrouw.nl ramatloka. Sumuhun, Geenstijl sarta Telegraf anu duanana bagian tina [...]

Continue Reading »

Terre des Hommes jeung prosés hampang-nyieun tina istilah 'abuser anak' pikeun 'pedo seksual'

Filed dina warta analisis by on Januari 9 2018 13 Komentar
Terre des Hommes jeung prosés hampang-nyieun tina istilah 'abuser anak' pikeun 'pedo seksual'

Terre des Hommes téh pasti hiji organisasi hébat sakumaha anu kasebut dina Telegraph jeung média mainstream lianna. Aranjeunna ngalawan nyiksa anak na nu hiji dipikawanoh 'zakat', sahingga bisa nyumbang ka aranjeunna fiscally pikaresepeun. The Postcode lotre ieu ngompa loba duit di organisasi. Terre des Hommes geus komitmen hirup kalawan ngalawan [...]

Continue Reading »

Naha Michael Panhuis confessed nu pembunuhan Anne Faber

Filed dina Anne Faber, warta analisis by on Oktober 13 2017 19 Komentar
Naha Michael Panhuis confessed nu pembunuhan Anne Faber

Dina konferensi pers kamari eta janten jelas nu pulisi kapanggih awak Anne Faber diarahkeun ku Michael Panhuis (Naon di nami?). Ku kituna otomatis artina Michael kudu confessed. Barina ogé, anjeun moal bisa ngabejaan dimana awak lamun diri aya penjahat teh. Kaliwat [...]

Continue Reading »

Halus arah ditampa ti pedophilia via bubuka pedopop?

Filed dina warta analisis by on August 10 2017 15 Komentar
Halus arah ditampa ti pedophilia via bubuka pedopop?

Cara halus mun ditampa ti pedophilia sigana dipaké ku bubuka tina 'pedopop. Ieu ngawengku hiji bubuka nepi ka masarakat umum ngaliwatan média, sabab boneka ieu geus sataun dina pasaran. Lamun maca pesen di handap dina Telegraph, teras hinted dina simpati laten pikeun [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup