Tag: masalah

Ruinerwold Drenthe sareng kulawargana, operasi psikologis salajengna (PsyOp) nuju kaayaan pulisi anu langkung

Filed dina warta analisis by on Oktober 16 2019 7 Komentar
Ruinerwold Drenthe sareng kulawargana, operasi psikologis salajengna (PsyOp) nuju kaayaan pulisi anu langkung

Ieu mangrupikeun carita sanés sapertos anu tiasa digulung langsung tina pipis film film Peter R. de Vries. Tapi anjeunna gaduh sukuna dina penerbangan Transavia anu ketat teuing, sahingga henteu tiasa gaduh hubunganana sareng anjeunna. Studios John de Mol sareng Talpa teu gaduh kendali, kumargi John […]

Continue Reading »

The Maxim Masalah, Réaksi, Solusi dipedar

Filed dina warta analisis by on June 14 2019 6 Komentar
The Maxim Masalah, Réaksi, Solusi dipedar

Kuring geus sering diucapkeun ngeunaan Masalah Masalah, Réaksi, Solusi. Dina taun-taun ayeuna urang disaksian langkung seueur perkara pembunuhan sareng perkara sejenna dina media, anu kedah urang nganggap yén ieu mangrupikeun operasi psikologis (PsyOps) pikeun muterkeunana dina jalma-jalma. Kituna dina sababaraha artikel I parantos dipedar kumaha cara […]

Continue Reading »

Saatos H. Thijs bakal ditampik di kabinet saméméhna Edith Schippers observasi bil kurungan jadi dirangkul ku saréréa

Filed dina warta analisis by on May 9 2019 9 Komentar
Saatos H. Thijs bakal ditampik di kabinet saméméhna Edith Schippers observasi bil kurungan jadi dirangkul ku saréréa

Jelema aya kénéh éta henteu siap. A petisi loka ieu nyandak leuwih ti lima rebu tanda tangan ngalawan bil di Edith Schippers kaayaan pamaréntah saméméhna Rutte. bil nu teu diringkeskeun loba anu babaturan anjeun, tatanggana atawa kulawarga bakal diidinan nelepon psychulance ka mastikeun yén anjeun [...]

Continue Reading »

Google ngaluarkeun hasilna Jos Brech - Nicky Verstappen numbu ka Martin Vrijland

Filed dina warta analisis by on Nopémber 9 2018 2 Komentar
Google ngaluarkeun hasilna Jos Brech - Nicky Verstappen numbu ka Martin Vrijland

Dimana Kuring dugi satengah taun katukang, puncak masif bakal ningali lalulintas ramatloka kuring salaku média mainstream bakal masangkeun pesen ngeunaan maung Verstappen atanapi bisnis badag, ayeuna téh sacara harfiah nanaon ditinggalkeun jero. Dimana Kuring saméméhna bakal ngahias luhureun hasil teangan kaca 1, Aku [...]

Continue Reading »

The "Cicing jauh ti jalma négatip sipatna masalah keur unggal solusi" Facebook hype

Filed dina warta analisis by on Oktober 16 2018 7 Komentar
The "Cicing jauh ti jalma négatip sipatna masalah keur unggal solusi" Facebook hype

Anjeun meureun maot ku eta dina Facebook, éta comment "Cicing jauh ti jalma négatip sipatna masalah keur unggal solusi" atanapi hal sarupa. Nyaeta 'negativity' ieu stigma anyar keur kritis? pamikiran kritis tur pamikiran bebas ieu jadi beuki loba branded salaku "négatip." Anjeun gaduh [...]

Continue Reading »

Hoaxes sarta serangan bendera palsu: ngaliwatan tesis, antithesis sarta sintésis mun Tatanan Dunia Baru

Filed dina warta palsu, warta analisis by on April 14 2017 16 Komentar
Hoaxes sarta serangan bendera palsu: ngaliwatan tesis, antithesis sarta sintésis mun Tatanan Dunia Baru

Sigana hese nangkep kumaha kaulinan dimaénkeun dina chessboard global. Di dunya loka média alternatip, aya sababaraha anu bade Donald Trump mun muja jeung nu lianna nu Putin salaku lalaki katempo pajoang ngalawan Tatanan Dunia Baru. The situs dimungkinkeun biasana daék [...]

Continue Reading »

Abuses di dunya, tapi kumaha bisa Anjeun pigawé pikeun ngaronjatkeun deui?

Filed dina warta analisis by on Pébruari 28 2017 4 Komentar
Abuses di dunya, tapi kumaha bisa Anjeun pigawé pikeun ngaronjatkeun deui?

ramatloka ieu sarta loba batur mindeng ditulis ngeunaan abuses di dunya. Paling pamiarsa anu ku kiwari manggihan yén aya aya wae hiji lapisan luhur elitist anu hade nuju hiji pamaréntah dunya atanapi anu lalaunan disetir ka lalaki transhumanisering. Nu ngandung harti yén urang téh beuki [...]

Continue Reading »

Kacilakaan Ékonomi global: fairs 23 sprawled sakuliah dunya

Filed dina warta analisis by on August 19 2015 4 Komentar
Kacilakaan Ékonomi global: fairs 23 sprawled sakuliah dunya

Baheula minggu ieu kuring nulis ngeunaan hiji mungkin impending kacilakaan ékonomi global, sakumaha diprediksi ku NU NGADEGKEUN Trend Panalungtikan Gerald Celente. Ieu bakal némbongan yén tanda anu geus némbongkeun yén séntral stock di nagara 23 sakuliah dunya sprawled dina lebet nu (baca didieu). Aya alesan pikeun [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup