Tag: ngabajak

Pengacara nembak Philippe Schol sareng laporan rampog palsu Schiphol

Filed dina warta analisis by on Nopémber 6 2019 6 Komentar
Pengacara nembak Philippe Schol sareng laporan rampog palsu Schiphol

Éta bakal tebih pisan seueur sareng disuarakeun sapertos gede bohong padahal nalika kuring nyebatkeun yén nami Philippe Schol ngagaduhan hubungan subliminal sareng Schiphol. Tingali kana nami Philippe Schol. Subliminal aya kecap Schiphol. Programming Neuro Linguistic atanapi programming subliminal janten hal anu […]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup