Tag: dritting

Demolition dikawasa tina merk 'rechts', Trump, Brexit (jeung sagalana nyambung ka dinya) geus dimimitian

Filed dina warta analisis by on June 13 2019 12 Komentar
Demolition dikawasa tina merk 'rechts', Trump, Brexit (jeung sagalana nyambung ka dinya) geus dimimitian

Dina minggu pamungkas kami geus disaksian demolition dikawasa mérek anu akuratna bener 'bener'. Brand éta kedah parantos diintikan ku pawns kaamanan kaamanan anu dilatih saatos: ti Donald Trump di AS, Marine le Pen di Perancis ka Thierry Baudet di Walanda. Brand nu kedah mastikeun yén pamikiran kritis via [...]

Continue Reading »

TUTUP
TUTUP

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup