Tag: Operasi

DNA mangrupa kecap magic nu solves unggal rajapati jeung hal nyiksa seksual!

Filed dina Nicky VERSTAPPEN, warta analisis by on August 30 2018 3 Komentar
DNA mangrupa kecap magic nu solves unggal rajapati jeung hal nyiksa seksual!

DNA mangrupa cara magic anyar penegak hukum jeung everybody nyaéta sumanget ngeunaan! DNA bisa ngajawab kabeh anjeun bener. Contona, upami tatangga anjeun kapanggih maot na DNA tétéla janten baju nya, lajeng we geura nyaho saha the killer téh! Ieu sabenerna hiji narabas dina téhnologi nu [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup