Tag: sidang

Naha Jos Brech ieu diangkut jadi secretive?

Filed dina Nicky VERSTAPPEN, warta analisis by on 6 Séptémber 2018 2 Komentar
Naha Jos Brech ieu diangkut jadi secretive?

Carita sabudeureun Jos Brech, anu disangka killer tur abuser sahiji maung Verstappen, ieu inflated mun jangkung gede. Kamari anjeunna diangkut ka Walanda ku pesawat swasta. Meureun nya naon kos! A hiber dijadwalkeun moal bisa, lantaran kami keur diajak ngobrol ngeunaan hiber lord ubar bahaya anu bisa dibébaskeun ku babaturan mafia na kapan. [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup