Tag: tani

Psyop spin kasangka rajapati Romy Nieuwburg di Romy jeung sabana masalah?

Filed dina warta analisis, ROMY & sabana hal by on July 10 2017 17 Komentar
Psyop spin kasangka rajapati Romy Nieuwburg di Romy jeung sabana masalah?

"The budak 14 taun heubeul geus confessed mun sanggeus diperkosa jeung dibunuh classmate na Romy Nieuwburg (14) dina Hoevelaken, lumpat sanggeus Ajip Rosidi henteu waktos ka panik. Numutkeun hiji rekonstruksi tepat dina ngambah ditinggalkeun dina fateful yén Jumaah 2 Juni. palaku nginum dina cara imah sagelas limun [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup