Tag: psikologi

teori konspirasi nu gede bohong na inget di unggal acara utama

Filed dina Pikiran & jiwa kontrol by on June 27 2016 24 Komentar
teori konspirasi nu gede bohong na inget di unggal acara utama

Bisi maneh geus geus poho: teori konspirasi nu gede bohong na inget di unggal acara utama. Aranjeunna timbul tina pamanggih jalma kalawan masalah kaséhatan mental atawa hiji "karusuhan defiant oppositional". Sakali anjeun kalawan pamikiran logis ngeunaan acara gampang perhatian anjeun ngan bakal satuju ngeureunkeun nepi di kategori ieu. [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup