Tag: psyop

Pengacara nembak Philippe Schol sareng laporan rampog palsu Schiphol

Filed dina warta analisis by on Nopémber 6 2019 6 Komentar
Pengacara nembak Philippe Schol sareng laporan rampog palsu Schiphol

Éta bakal tebih pisan seueur sareng disuarakeun sapertos gede bohong padahal nalika kuring nyebatkeun yén nami Philippe Schol ngagaduhan hubungan subliminal sareng Schiphol. Tingali kana nami Philippe Schol. Subliminal aya kecap Schiphol. Programming Neuro Linguistic atanapi programming subliminal janten hal anu […]

Continue Reading »

Pembunuhan dobel Gina sareng Marinus dina bioskop Pathé Groningen

Filed dina warta analisis by on Oktober 27 2019 24 Komentar
Pembunuhan dobel Gina sareng Marinus dina bioskop Pathé Groningen

"Kuring rada kagét. Éta hal sapertos anu kajantenan dina bioskop, tempat anu sadayana anu kadang-kadang calik nonton pilem. Ieu aneh. "Éta réaksi dewan kota Marjet Woldhuis tina partikel déwan 100% Groningen. Sareng anu ogé pangaruh kagét anu diperyogikeun pikeun nerapkeun panerapan énggal upami urang […]

Continue Reading »

Jaman jero kulawarga 'jurig' PsyOp pikeun ngaleungitkeun sagala kabébasan sareng perkenalan 'pikiran pulisi' (bagian 3)

Filed dina warta analisis by on Oktober 22 2019 10 Komentar
Jaman jero kulawarga 'jurig' PsyOp pikeun ngaleungitkeun sagala kabébasan sareng perkenalan 'pikiran pulisi' (bagian 3)

Kulawarga jurig, bapa jurig, putra jurig. Jurig jurig pas bakal aya di kebon jurig, kumargi carita jurig kedah tetep seru sareng "dipercaya". A PsyOp ngenalkeun pulisi pamikiran George Orwell sareng tiasa ningal unggal tukangeun panto hareup tanpa nawaran milarian. Carita anu dipasang dina pikiran anjeun unggal dinten ku De Telegraaf; koran anu ogé aya dina '40 /' 45 […]

Continue Reading »

Jaman jero kulawarga 'jurig' PsyOp pikeun ngaleungitkeun sagala kabébasan sareng perkenalan 'pikiran pulisi' (bagian 2)

Filed dina warta analisis by on Oktober 21 2019 10 Komentar
Jaman jero kulawarga 'jurig' PsyOp pikeun ngaleungitkeun sagala kabébasan sareng perkenalan 'pikiran pulisi' (bagian 2)

Anu mujarab kumaha mesin PsyOp parantos nyarioskeun sagala rupa cara pikeun ngahijikeun sabun kahirupan 'jurig Ruinerwold' éndah ieu sabun kahirupan. Éta mangrupikeun skrip pilem anu hébat, anu bahkan blog sareng pidéo dipasang babarengan. Tangtosna éta mangrupikeun "ideu konspirasi paranoid", sabab nagara henteu ngalakukeun hal sapertos kieu sareng John de Mol [...]

Continue Reading »

Ruinerwold Drenthe sareng kulawargana, operasi psikologis salajengna (PsyOp) nuju kaayaan pulisi anu langkung

Filed dina warta analisis by on Oktober 16 2019 7 Komentar
Ruinerwold Drenthe sareng kulawargana, operasi psikologis salajengna (PsyOp) nuju kaayaan pulisi anu langkung

Ieu mangrupikeun carita sanés sapertos anu tiasa digulung langsung tina pipis film film Peter R. de Vries. Tapi anjeunna gaduh sukuna dina penerbangan Transavia anu ketat teuing, sahingga henteu tiasa gaduh hubunganana sareng anjeunna. Studios John de Mol sareng Talpa teu gaduh kendali, kumargi John […]

Continue Reading »

Kreta Thunberg 'kritikus mangrupikeun jenderal réaksi értipitas kabangkrutan budak-teu ramah': prak alesan

Filed dina Kepunahan Pemberontakan, warta analisis by on 30 Séptémber 2019 5 Komentar
Kreta Thunberg 'kritikus mangrupikeun jenderal réaksi értipitas kabangkrutan budak-teu ramah': prak alesan

Carita Greta Thunberg parantos langkung jelas sareng langkung jelas cara ngaleungitkeun nanaon anu aya kritik dina dasar akal, tapi dumasar kana parasaan Gut. Sabtu minggu ieu kuring ngintun pesen dina timeline Facebook pribadi kuring sareng dimaklumkeun yén tulisan kuring tacan ngalangkungan batas kalakuan anu ditarima. Sareng […]

Continue Reading »

Anja Schaap ti Katwijk Jumaah salajengna "dikubur" dina bunderan katutup

Filed dina warta analisis by on June 24 2019 7 Komentar
Anja Schaap ti Katwijk Jumaah salajengna "dikubur" dina bunderan katutup

Abdi nyungkeun hapunten, tapi anjeun kedah leres gugat pamaréntahan Belanda pikeun ngeureunkeun masalah pikeun ngabedakeun, naha urang teu keur diputer sareng operasi psikologis (PsyOps) sapertos Anja Schaap atanapi Anne Faber. Sanajan kitu, éta geuwat sigana kawas latihan anu rada euweuh hartina, sabab asumsi yén [...]

Continue Reading »

Anja Schaap kapanggih tiwas di laut ku kapal Jerman? Nyaéta anu mungkin luyu jeung hukum alam?

Filed dina warta analisis by on June 19 2019 5 Komentar
Anja Schaap kapanggih tiwas di laut ku kapal Jerman? Nyaéta anu mungkin luyu jeung hukum alam?

Dumasar kana sababaraha siaran pers (ANP nyaéta John de Mol, produser TV), Anja Schaap (33) kapendak dina poé kamari siang laut di 13: 30 (deui 33 di tengahna). Dina artikel kuring anu anyar mah adzab anu Anja Schaap leungit ieu sigana anu PsyOp (psikologis operasi). Sangkan aya gampangna, anggap we nganggap Anja Schaap […]

Continue Reading »

The Maxim Masalah, Réaksi, Solusi dipedar

Filed dina warta analisis by on June 14 2019 6 Komentar
The Maxim Masalah, Réaksi, Solusi dipedar

Kuring geus sering diucapkeun ngeunaan Masalah Masalah, Réaksi, Solusi. Dina taun-taun ayeuna urang disaksian langkung seueur perkara pembunuhan sareng perkara sejenna dina media, anu kedah urang nganggap yén ieu mangrupikeun operasi psikologis (PsyOps) pikeun muterkeunana dina jalma-jalma. Kituna dina sababaraha artikel I parantos dipedar kumaha cara […]

Continue Reading »

Anja Domba leungitna geus kabuktian PSYOP a? Tempo naha (video)

Filed dina warta analisis by on June 3 2019 15 Komentar
Anja Domba leungitna geus kabuktian PSYOP a? Tempo naha (video)

Geus kasus Anja Schaap parantos dibuktikeun salaku PsyOp (operasi psikologis)? Dina artikel abdi saencanna kuring parantos nyarios yén hal Anja Schaap jigana mah ogé dilebetkeun ku bubuka aplikasi milarian 'Sherlock'. Muhun, naon anu urang tingali nalika kami ningali halaman Facebook tina Anja Schaap? Teras we tingali yen manehna aya di antara dirina [...]

Continue Reading »

TUTUP
nutup

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup