Tag: psyop

The Maxim Masalah, Réaksi, Solusi dipedar

Filed dina warta analisis by on June 14 2019 6 Komentar
The Maxim Masalah, Réaksi, Solusi dipedar

Kuring geus sering diucapkeun ngeunaan Masalah Masalah, Réaksi, Solusi. Dina taun-taun ayeuna urang disaksian langkung seueur perkara pembunuhan sareng perkara sejenna dina media, anu kedah urang nganggap yén ieu mangrupikeun operasi psikologis (PsyOps) pikeun muterkeunana dina jalma-jalma. Kituna dina sababaraha artikel I parantos dipedar kumaha cara […]

Continue Reading »

Anja Domba leungitna geus kabuktian PSYOP a? Tempo naha (video)

Filed dina warta analisis by on June 3 2019 15 Komentar
Anja Domba leungitna geus kabuktian PSYOP a? Tempo naha (video)

Geus kasus Anja Schaap parantos dibuktikeun salaku PsyOp (operasi psikologis)? Dina artikel abdi saencanna kuring parantos nyarios yén hal Anja Schaap jigana mah ogé dilebetkeun ku bubuka aplikasi milarian 'Sherlock'. Muhun, naon anu urang tingali nalika kami ningali halaman Facebook tina Anja Schaap? Teras we tingali yen manehna aya di antara dirina [...]

Continue Reading »

Thijs H. PSYOP ieu ngali rasiah nu geus sadar kiwari

Filed dina warta analisis by on June 3 2019 8 Komentar
Thijs H. PSYOP ieu ngali rasiah nu geus sadar kiwari

Teu tetep nepi ka operasi psikologi jadi loba (PSYOP urang) nu ayeuna ngapung ka Ceuli. I ngumumkeun yén kasus kawas nu ti Anne Faber antarana kedah ngakibatkeun bubuka pilarian babarengan 'aplikasi. Dinten ieu kami oge ningali peluncuran aplikasi kadorong ku media; whereby maranéhna [...]

Continue Reading »

Nagen van Espen, anu Belgian Anne Faber sarta killer Steve B. Belgian Michael P. di PSYOP panganyarna?

Filed dina warta analisis by on May 7 2019 7 Komentar
Nagen van Espen, anu Belgian Anne Faber sarta killer Steve B. Belgian Michael P. di PSYOP panganyarna?

Ieu carita anu luar biasa, carita nagen Aspens (23) jeung killer nya Steve B. Carita téh, tangtosna, geuwat mikir Walanda Anne Faber (25) jeung killer nya Michael P., tapi éta sakabéh bit gancang kadaluwarsa. kami téh kaayaan deui ku operasi psikologi (PSYOP) nu [...]

Continue Reading »

Paul Jansen Editor Telegraph: diktator anyar anjeun anu invents horor hukum TBS?

Filed dina warta analisis by on May 2 2019 0 Komentar
Paul Jansen Editor Telegraph: diktator anyar anjeun anu invents horor hukum TBS?

Anu nyangka Paul Jansen, redaktur Telegraph, pikir manehna nyaeta? The newest diktator Walanda anu percaya yén panerapan TBS urang kudu dirombak? Tangtu lamun gaduh seratan naon (anu brings koran sarua dipake tur biasana lamun mimitina) jeung percanten sarta nganggap yén éta lain PSYOP (operasi psikologi), lajeng [...]

Continue Reading »

Ngan hiji pamikiran ngeunaan cukang lantaran ti Notre Dame Seuneu

Filed dina warta analisis by on April 18 2019 17 Komentar
Ngan hiji pamikiran ngeunaan cukang lantaran ti Notre Dame Seuneu

Simkuring resep teu speculate tapi seuneu nembongan Notre Dame, lamun diajar gambar, loba kawas seuneu dikawasa alus. Anjeun bisa nyebutkeun yén Macron pohara merenah pikeun bisa maénkeun pamingpin hébat, kawas seuneu Reichstag di Berlin ti 1933 Adolf Hitler ogé pohara alus [...]

Continue Reading »

Naon sinyal nu tiasa disimpulkeun yen Julian Assange Wikileaks nyaeta PSYOP a?

Filed dina warta analisis by on April 11 2019 21 Komentar
Naon sinyal nu tiasa disimpulkeun yen Julian Assange Wikileaks nyaeta PSYOP a?

Naon sinyal nu tiasa disimpulkeun yen Julian Assange Wikileaks mangrupakeun PSYOP (operasi psikologi)? Sabenerna, anjeun tiasa nyieun kaluar ampir nanaon. Pikeun ngawitan Wikileaks geus miboga sakabéh perhatian media. Kanyataan yén media geus diwanohkeun éta salaku, Wikileaks geus nempatkeun dina peta. Mun jeung maneh mah ngalakukeunana saukur pernah [...]

Continue Reading »

Leungit Siebe Viegers: Yayasan "Teangan deui?" nawarkeun solusi ngaliwatan zoekjemee.nl

Filed dina warta analisis by on Pébruari 22 2019 18 Komentar
Leungit Siebe Viegers: Yayasan "Teangan deui?" nawarkeun solusi ngaliwatan zoekjemee.nl

Ieu disebut prakarsa mulya hébat nu yayasan diadegkeun sanggeus leungit Ruben na Julian dina 2013; leungitna nu réngsé tragis di budak maot dina pipe culvert sarta bapana anu bunuh diri. Tangtu we ngagaduhan bukti jeung teu nyanghareupan kawentar Teddy biruang cuaca [...]

Continue Reading »

Google ngaluarkeun hasilna Jos Brech - Nicky Verstappen numbu ka Martin Vrijland

Filed dina warta analisis by on Nopémber 9 2018 2 Komentar
Google ngaluarkeun hasilna Jos Brech - Nicky Verstappen numbu ka Martin Vrijland

Dimana Kuring dugi satengah taun katukang, puncak masif bakal ningali lalulintas ramatloka kuring salaku média mainstream bakal masangkeun pesen ngeunaan maung Verstappen atanapi bisnis badag, ayeuna téh sacara harfiah nanaon ditinggalkeun jero. Dimana Kuring saméméhna bakal ngahias luhureun hasil teangan kaca 1, Aku [...]

Continue Reading »

Ngabuktikeun yén Gerald Roethof PSYOP nembongan jadi hiji pengacara di hal Jos Brech

Filed dina Nicky VERSTAPPEN, warta analisis by on 25 Séptémber 2018 8 Komentar
Ngabuktikeun yén Gerald Roethof PSYOP nembongan jadi hiji pengacara di hal Jos Brech

Nu ilahar rajapati lila-ngajalankeun anu narima perhatian média hébat anu direngsekeun ku DNA Kecap mantra. Muhun, aranjeunna anu ngumbar ngaliwatan sidang ku média ku Peter R. de Vries lajeng mindahkeun sirkus média ka pangadilan nyandak leuwih judgment tina masarakat awam nongkrong tanpa pertahanan cogent légal ditangtoskeun. [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup