Tag: rajapati

Masihan media skandal a, kurban (Harbers) State a: credibility pamasaran

Filed dina warta analisis by on May 22 2019 3 Komentar
Masihan media skandal a, kurban (Harbers) State a: credibility pamasaran

Ieu acan Iteration sejen tina tipu daya dina interaksi antara media (advertisers keur pulitik) jeung pergaulan aktor Den Haag. wartawan NRC Astute pluisden laporan on abuses di puseur suaka. Ieu bakal muncul nu loba rajapati cut dina puseur maranéhanana. Yen ieu lajeng numpuk dina "urusan séjén" na [...]

Continue Reading »

Nagen van Espen, anu Belgian Anne Faber sarta killer Steve B. Belgian Michael P. di PSYOP panganyarna?

Filed dina warta analisis by on May 7 2019 7 Komentar
Nagen van Espen, anu Belgian Anne Faber sarta killer Steve B. Belgian Michael P. di PSYOP panganyarna?

Ieu carita anu luar biasa, carita nagen Aspens (23) jeung killer nya Steve B. Carita téh, tangtosna, geuwat mikir Walanda Anne Faber (25) jeung killer nya Michael P., tapi éta sakabéh bit gancang kadaluwarsa. kami téh kaayaan deui ku operasi psikologi (PSYOP) nu [...]

Continue Reading »

Paul Jansen Editor Telegraph: diktator anyar anjeun anu invents horor hukum TBS?

Filed dina warta analisis by on May 2 2019 0 Komentar
Paul Jansen Editor Telegraph: diktator anyar anjeun anu invents horor hukum TBS?

Anu nyangka Paul Jansen, redaktur Telegraph, pikir manehna nyaeta? The newest diktator Walanda anu percaya yén panerapan TBS urang kudu dirombak? Tangtu lamun gaduh seratan naon (anu brings koran sarua dipake tur biasana lamun mimitina) jeung percanten sarta nganggap yén éta lain PSYOP (operasi psikologi), lajeng [...]

Continue Reading »

The Jos Brech pikeun dipandu: psyop gugatan zat dugi sanggeus 2019 panas

Filed dina Nicky VERSTAPPEN by on Désémber 12 2018 10 Komentar
The Jos Brech pikeun dipandu: psyop gugatan zat dugi sanggeus 2019 panas

Stream hirup tina tweets Telegraph reporter Saskia crier, éta nu maung Verstappen (probable) hal psyop kiwari aya sia aya leuwih ti hiji ngiringan. Aya sababaraha tweets némbongkeun yén Jos Brech ngaku anak geus boga on PC na, tapi nu kecap na sorangan dibawa ku virus. Jos [...]

Continue Reading »

Google ngaluarkeun hasilna Jos Brech - Nicky Verstappen numbu ka Martin Vrijland

Filed dina warta analisis by on Nopémber 9 2018 2 Komentar
Google ngaluarkeun hasilna Jos Brech - Nicky Verstappen numbu ka Martin Vrijland

Dimana Kuring dugi satengah taun katukang, puncak masif bakal ningali lalulintas ramatloka kuring salaku média mainstream bakal masangkeun pesen ngeunaan maung Verstappen atanapi bisnis badag, ayeuna téh sacara harfiah nanaon ditinggalkeun jero. Dimana Kuring saméméhna bakal ngahias luhureun hasil teangan kaca 1, Aku [...]

Continue Reading »

Naha Jos Brech ieu diangkut jadi secretive?

Filed dina Nicky VERSTAPPEN, warta analisis by on 6 Séptémber 2018 2 Komentar
Naha Jos Brech ieu diangkut jadi secretive?

Carita sabudeureun Jos Brech, anu disangka killer tur abuser sahiji maung Verstappen, ieu inflated mun jangkung gede. Kamari anjeunna diangkut ka Walanda ku pesawat swasta. Meureun nya naon kos! A hiber dijadwalkeun moal bisa, lantaran kami keur diajak ngobrol ngeunaan hiber lord ubar bahaya anu bisa dibébaskeun ku babaturan mafia na kapan. [...]

Continue Reading »

Naon anu Michael P. na Anne Faber hal pikeun ngalakukeun jeung Piala Dunya? Meunang 1 juta!

Filed dina Anne Faber, warta analisis by on June 15 2018 6 Komentar
Naon anu Michael P. na Anne Faber hal pikeun ngalakukeun jeung Piala Dunya? Meunang 1 juta!

Lamun hoyong anu dampak badag uncriticised lolos, eta salawasna alus pikeun ngalakukeun éta pikeun acara badag. Jalma anu geus dipake dina acara éta sarta nempo kumaha masih pas, tapi pamikiran kritis mangrupakeun kaluar liwat atawa sabagian. Anjeun bogoh aranjeunna lajeng Kacindekan [...]

Continue Reading »

Naha Anne Faber stepped balik Scooter Michael P. arah Soesterberg?

Filed dina Anne Faber by on June 12 2018 24 Komentar
Naha Anne Faber stepped balik Scooter Michael P. arah Soesterberg?

Sinyalna sahiji sesi sabudeureun dugaan perkosa sarta pembunuhan Anne Faber dibuktikeun yen Michael P. (Panhuis) Anne bakal geus dipaksa deui linggih dina Scooter Na. (Baca modifikasi kieu / rectification di storyline nu). Di dieu manehna bakal boga nya nempatkeun helm na di tangan nya jeung dasi sambungan kabel babarengan [...]

Continue Reading »

Anu emut ka pembunuhan Rama Denis Jeroen putra na Ruben na Julian acan? Palsu warta-cek

Filed dina warta analisis by on Januari 24 2018 22 Komentar
Anu emut ka pembunuhan Rama Denis Jeroen putra na Ruben na Julian acan? Palsu warta-cek

monyét anu meunang leuwih kaluar tina tas dina spectacles média utama sabudeureun jalma leungit na kasus rajapati serius. Jeroen Denis bakal geus towed nagara munggaran ngajalankeun liwat satengah Walanda lajeng ka pembunuhan dua putra na ninggalkeun aranjeunna dina pipe culvert lajeng bunuh diri. Kuring [...]

Continue Reading »

Michael P. nu pembunuhan Anne Faber dipikawanoh lega: warta palsu atawa kanyataan?

Filed dina Anne Faber by on Januari 11 2018 24 Komentar
Michael P. nu pembunuhan Anne Faber dipikawanoh lega: warta palsu atawa kanyataan?

Kamari média dilaporkeun yén Michael P. (anu ku kiwari everyone weruh yén P nu nangtung pikeun Panhuis) ngalegaan bakal geus dipikawanoh dina pembunuhan Anne Faber. Nu ujug-ujug bisa kaluar dina mangsa sési pro-forma. Nu ieu teu acan dibawa kaluar tadi, teu sagemblengna pas dina garis mahasiswa ITB yén [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup