Tag: facewap

The Maxim Masalah, Réaksi, Solusi dipedar

Filed dina warta analisis by on June 14 2019 6 Komentar
The Maxim Masalah, Réaksi, Solusi dipedar

Kuring geus sering diucapkeun ngeunaan Masalah Masalah, Réaksi, Solusi. Dina taun-taun ayeuna urang disaksian langkung seueur perkara pembunuhan sareng perkara sejenna dina media, anu kedah urang nganggap yén ieu mangrupikeun operasi psikologis (PsyOps) pikeun muterkeunana dina jalma-jalma. Kituna dina sababaraha artikel I parantos dipedar kumaha cara […]

Continue Reading »

wawancara langsung jeung Martin Vrijland on Telegraaf.nl kalawan Wilson Boldewijn (video)

Filed dina warta analisis by on May 23 2019 3 Komentar
wawancara langsung jeung Martin Vrijland on Telegraaf.nl kalawan Wilson Boldewijn (video)

Dina paguneman telepon abdi kalayan Wilson Telegraph Boldewijn I geus disebut di dinya. Media nu bisa deepfakes. Kuring disebutkeun yén anjeun bisa ngajalankeun hiji wawancara kalawan unggal jalma maké rekaman sora na poto babarengan. Téhnik ieu eksis na reenactment raray (disebut oge "raray swap) cenah. Samsung [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup