Tag: raray

Deepfakes naon aranjeunna sareng sabaraha lila fenomena ieu di sabudeureun?

Filed dina warta analisis by on June 26 2019 1 Comment
Deepfakes naon aranjeunna sareng sabaraha lila fenomena ieu di sabudeureun?

Kuring geus sering ngabahas téhnik sareng anu hurup deepfake bisa diserat. Pikeun nu maos anyar anjeun, kuring hoyong nguluan didieu di jentre langkung seueur dina artikel khusus anu didadarkeun ka topik ieu. Upami anjeun nuturkeun warta anu énggal, éta penting pisan pikeun nyandak catetan tina subjék ieu, sabab […]

Continue Reading »

The Maxim Masalah, Réaksi, Solusi dipedar

Filed dina warta analisis by on June 14 2019 6 Komentar
The Maxim Masalah, Réaksi, Solusi dipedar

Kuring geus sering diucapkeun ngeunaan Masalah Masalah, Réaksi, Solusi. Dina taun-taun ayeuna urang disaksian langkung seueur perkara pembunuhan sareng perkara sejenna dina media, anu kedah urang nganggap yén ieu mangrupikeun operasi psikologis (PsyOps) pikeun muterkeunana dina jalma-jalma. Kituna dina sababaraha artikel I parantos dipedar kumaha cara […]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup