Tag: software

The Maxim Masalah, Réaksi, Solusi dipedar

Filed dina warta analisis by on June 14 2019 6 Komentar
The Maxim Masalah, Réaksi, Solusi dipedar

Kuring geus sering diucapkeun ngeunaan Masalah Masalah, Réaksi, Solusi. Dina taun-taun ayeuna urang disaksian langkung seueur perkara pembunuhan sareng perkara sejenna dina media, anu kedah urang nganggap yén ieu mangrupikeun operasi psikologis (PsyOps) pikeun muterkeunana dina jalma-jalma. Kituna dina sababaraha artikel I parantos dipedar kumaha cara […]

Continue Reading »

Gawe bareng jeung scriptwriters média jeung ngajual eta operasi PSYOP kawas kieu kajadian kalawan nempokeun TV?

Filed dina warta analisis by on May 15 2019 11 Komentar
Gawe bareng jeung scriptwriters média jeung ngajual eta operasi PSYOP kawas kieu kajadian kalawan nempokeun TV?

Saha anu geus dituturkeun sarta hal Anne Faber anyar dina warta tempo kasus nagen Espen di Bélgia, kudu noticed nu aya leuwih atawa kirang aya kaayaan sarupa. Mun urang turutan media, warta ieu saukur bebeneran. Kami inundated kalawan gambar éta [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup