Tag: luka

The pembunuhan tina serangan Utrecht ngabuktikeun pasti yen moal bisa PSYOP?

Filed dina warta analisis by on Maret 19 2019 32 Komentar
The pembunuhan tina serangan Utrecht ngabuktikeun pasti yen moal bisa PSYOP?

Sanajan sagalana némbongan yén urang kudu di dieu pikeun ngalakukeun ku PSYOP well-timed (operasi psikologi), jadi hiji poé méméh pemilu, aya kénéh carita compelling tina maotna nyata. Naon nu katingali na ngadangu golongan carita? Persis: di média. Sarta tangtu nu katingali dina média sosial ogé [...]

Continue Reading »

téroris Strasbourg Natal jeung téroris buronan Sigana pisan timely (wilujeng sumping EUROGENDFOR)

Filed dina warta analisis by on Désémber 12 2018 4 Komentar
téroris Strasbourg Natal jeung téroris buronan Sigana pisan timely (wilujeng sumping EUROGENDFOR)

Opat maot na dua belas tatu ku téroris gun-toting saha masih on jalankeun; teu nu hiji hal test éndah keur Éropa EUROGENDFOR gaya pulisi anyar? Dimimitian laun beuki loba nepi ka nyarupaan agenda sahiji protes kutang konéng masih revolved sabudeureun bubuka kakuatan pulisi Éropa. Karusuhan [...]

Continue Reading »

The eureun di Barcelona: Aksara sarua, kapanggih paspor jeung emo-wangunan

Filed dina warta analisis by on August 19 2017 42 Komentar
The eureun di Barcelona: Aksara sarua, kapanggih paspor jeung emo-wangunan

The serangan on Las Ramblas, objek wisata sibuk di jantung kota Spanyol of Barcelona, ​​sigana papanggih deui di contours tina konsép Masalah, Réaksi, Solusi. Sajaba ti éta, urang mikawanoh Aksara sarua jeung di serangan teror paling. Naon sabagian keuna éta euweuh gambar jelas tina serangan sorangan, tapi [...]

Continue Reading »

protes G20 Hamburg 'Hideung Blok' ngajadikeun leuwih hebat NWO roadmap

Filed dina warta analisis by on July 9 2017 15 Komentar
protes G20 Hamburg 'Hideung Blok' ngajadikeun leuwih hebat NWO roadmap

G20 nu protes telenges sahiji grup disebut ngaran 'Hideung Blok' meh sarua jeung Tatanan Dunia Baru (NWO) pharaohs kudu jadi layanan pohara alus. "Ooh henteu eh, aya nu Vrijland deui, anu nilik sagalana dina konspirasi a .." Taya, nu ngarangsang anjeun ngan ngalakukeun naon bubur ka ngelek sadayana mainstream [...]

Continue Reading »

Ariana Grande Manchester konsér arena serangan bunuh diri dipikaresep

Filed dina Martin FREE Nagara, warta analisis by on May 23 2017 50 Komentar
Ariana Grande Manchester konsér arena serangan bunuh diri dipikaresep

Sigana yén ledakan tadi peuting salila konsér Ariana Grande di Manchester sarena, tempat 22 urang tiwas sarta 59 tatu, hasil tina serangan bunuh diri. Nu geus kaliwat aya kadang geus serangan teroris nu gancang janten jelas nu teuing éta teu bener, jadi [...]

Continue Reading »

shooting 'lone ajag' di Munich sejen "Masalah, Réaksi, Solusi 'hoax?

Filed dina warta analisis by on July 23 2016 15 Komentar
shooting 'lone ajag' di Munich sejen "Masalah, Réaksi, Solusi 'hoax?

Ieu tangtu dahsyat naon anu lumangsung di Munich. Jalma anu meunang eta dina pikiran maranéhna pikeun hal disebut hoax hiji kudu jadi gélo? Sumuhun, éta naon urang diusahakeun pikeun ngjalankeun rupa jaba jeung saluran YouTube nu ngadamel nganalisa sapertos lajeng ieu numbu ka iman [...]

Continue Reading »

Orlando: propaganda LGBT tur bener Walanda nepi ambing turutan média

Filed dina warta analisis by on June 16 2016 28 Komentar
Orlando: propaganda LGBT tur bener Walanda nepi ambing turutan média

serangan teroris dugaan di Orlando tuh ampir reminiscent tina hiji B-pilem goréng. aktor krisis arah homo klub pulsa murag ku extras anu katingali sagemblengna uninjured. Taya ambulan, tapi hiji cameraman anu disiapkeun pikeun pilem ieu urang zeulende kaliwat kalawan kaméra on tripod. Hiji indung weeping anu jelas hal ngeunaan [...]

Continue Reading »

dina maotna serangan sarta tatu bandara Zaventem tur Stasion Métro Maelbeek di Brussel

Filed dina warta analisis by on Maret 22 2016 55 Komentar
dina maotna serangan sarta tatu bandara Zaventem tur Stasion Métro Maelbeek di Brussel

Dina taun anyar Kuring geus sababaraha kali diprediksi yen leuwih serangan sudut teror ISIS éta bisa komitmen ti timer nyiptakeun. kituna teh serangan dinten di Brussel Zaventem Airport teu reuwas. Eta bakal janten plot ngalawan Stasion Métro Maelbeek di Brussel. Cai mibanda saeutik rasa nelepon urang tenang dina situasi sapertos [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup