Tag: test

Notre Dame kahuruan: a test ku burner gas 5 menit on 300 ek heubeul taun (garing) bar

Filed dina warta analisis by on April 22 2019 9 Komentar
Notre Dame kahuruan: a test ku burner gas 5 menit on 300 ek heubeul taun (garing) bar

Bari Notre Dame seuneu dibawa sakabeh dunya kana shock tanpa aya malah éta kurban manusa, anu sual badag masih naha hateupna ieu ngaduruk handap. Éta eta dianggo, ieu sabab ek balok nyekel seuneu salaku hasil tina hiji burner ku nu hateup-lead geus diganti atawa sumping [...]

Continue Reading »

Koréa Kalér nyaéta bahaya sabab kami (média) disebutkeun yen

Filed dina warta analisis by on April 16 2017 15 Komentar
Koréa Kalér nyaéta bahaya sabab kami (média) disebutkeun yen

Upami Sadérék hal cukup mindeng ngulang di media, nu urang bakal yakin eta sorangan. Pamulihan: sabenerna yakin lolobana jalma kabeh media ngabejaan geuwat sarta tanpa malah sagala pamikiran kritis. Koréa Kalér geus dina daptar imperialis Amérika. Nagara ieu situated antara Cina jeung Selatan Korea [...]

Continue Reading »

Tés kalawan Finlandia bukti misil BUK yén Rusia téh balik musibah MH17?

Filed dina warta analisis by on 28 Séptémber 2016 1 Comment
Tés kalawan Finlandia bukti misil BUK yén Rusia téh balik musibah MH17?

According'd bocor dina warta telat on Salasa NPO1 27 September, anu dijieun Walanda OVV tés investigative di Finlandia jeung rudal tipe BUK dipaké ku pemberontak Rusia di Wikivoyage. Menteri luar nagri Finlandia ieu deployed ngaku ieu konon kedul. Ieu bakal [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup