Tag: Jos

Jos B. (Nicky Verstappen) PsyOp ayeuna ogé nganggo paménta pernyataan klien ka pengacara?

Filed dina warta analisis by on June 5 2019 6 Komentar
Jos B. (Nicky Verstappen) PsyOp ayeuna ogé nganggo paménta pernyataan klien ka pengacara?

Dinten anu aya sési anu sanés sabudeureun Jos Brech dina hal Nicky Verstappen (tingali Telegraaf). Jos Brech, anu ayeuna disebut Jos B. dina média sareng henteu langkung ditingalikeun ku foto tapi ngaliwatan gambar. Kasus dimimitian ku nyebutkeun yén koordinator forensik dina hal ieu maot dina [...]

Continue Reading »

The Jos Brech pikeun dipandu: psyop gugatan zat dugi sanggeus 2019 panas

Filed dina Nicky VERSTAPPEN by on Désémber 12 2018 10 Komentar
The Jos Brech pikeun dipandu: psyop gugatan zat dugi sanggeus 2019 panas

Stream hirup tina tweets Telegraph reporter Saskia crier, éta nu maung Verstappen (probable) hal psyop kiwari aya sia aya leuwih ti hiji ngiringan. Aya sababaraha tweets némbongkeun yén Jos Brech ngaku anak geus boga on PC na, tapi nu kecap na sorangan dibawa ku virus. Jos [...]

Continue Reading »

Kumaha media diatur carita maranéhanana di analisa kritis tur carita maranéhanana bisa dipercaya nuluykeun spinning (Jos Brech)

Filed dina Nicky VERSTAPPEN, warta analisis by on 24 Séptémber 2018 3 Komentar
Kumaha media diatur carita maranéhanana di analisa kritis tur carita maranéhanana bisa dipercaya nuluykeun spinning (Jos Brech)

Kalawan sababaraha reuwas, abdi diawaskeun dina replay of Merak, nu éta pangacara Jos Brech, Gerald Roethof carita na persis attuned ka artikel nu abdi diterbitkeun sapoé méméh siaran di. Pisan keuna éta nu dumadakan dua kaunggulan lengkep anyar dina méja. aset Anyar yén jalma tungtungna dina [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup