Tag: hoax

Ruinerwold Drenthe sareng kulawargana, operasi psikologis salajengna (PsyOp) nuju kaayaan pulisi anu langkung

Filed dina warta analisis by on Oktober 16 2019 8 Komentar
Ruinerwold Drenthe sareng kulawargana, operasi psikologis salajengna (PsyOp) nuju kaayaan pulisi anu langkung

Ieu mangrupikeun carita sanés sapertos anu tiasa digulung langsung tina pipis film film Peter R. de Vries. Tapi anjeunna gaduh sukuna dina penerbangan Transavia anu ketat teuing, sahingga henteu tiasa gaduh hubunganana sareng anjeunna. Studios John de Mol sareng Talpa teu gaduh kendali, kumargi John […]

Continue Reading »

Kreta Thunberg 'kritikus mangrupikeun jenderal réaksi értipitas kabangkrutan budak-teu ramah': prak alesan

Filed dina Kepunahan Pemberontakan, warta analisis by on 30 Séptémber 2019 5 Komentar
Kreta Thunberg 'kritikus mangrupikeun jenderal réaksi értipitas kabangkrutan budak-teu ramah': prak alesan

Carita Greta Thunberg parantos langkung jelas sareng langkung jelas cara ngaleungitkeun nanaon anu aya kritik dina dasar akal, tapi dumasar kana parasaan Gut. Sabtu minggu ieu kuring ngintun pesen dina timeline Facebook pribadi kuring sareng dimaklumkeun yén tulisan kuring tacan ngalangkungan batas kalakuan anu ditarima. Sareng […]

Continue Reading »

Leungit Siebe Viegers: Yayasan "Teangan deui?" nawarkeun solusi ngaliwatan zoekjemee.nl

Filed dina warta analisis by on Pébruari 22 2019 18 Komentar
Leungit Siebe Viegers: Yayasan "Teangan deui?" nawarkeun solusi ngaliwatan zoekjemee.nl

Ieu disebut prakarsa mulya hébat nu yayasan diadegkeun sanggeus leungit Ruben na Julian dina 2013; leungitna nu réngsé tragis di budak maot dina pipe culvert sarta bapana anu bunuh diri. Tangtu we ngagaduhan bukti jeung teu nyanghareupan kawentar Teddy biruang cuaca [...]

Continue Reading »

Nyieun murderer di maung Verstappen - Jos Brech PSYOP

Filed dina Nicky VERSTAPPEN, warta analisis by on August 29 2018 1 Comment
Nyieun murderer di maung Verstappen - Jos Brech PSYOP

The Netflix siri "Nyieun hiji Murderer 's nempokeun sabaraha urang tiasa neangan bray panjang dina dasar conclusions palsu. Dimana DNA dina runtuyan éta téh mindeng faktor redeeming, DNA jeung bisa ngan jadi prinsip anyar dina nu Nyieun hiji Murderer dumasar. Dina operasi psikologi (PSYOP) Anjeun mastikeun [...]

Continue Reading »

Naon leres ngeunaan diri ti Den Haag PVV councilor Willie Dille?

Filed dina warta analisis by on August 9 2018 3 Komentar
Naon leres ngeunaan diri ti Den Haag PVV councilor Willie Dille?

Jadi situs oposisi dikawasa GeenStijl bakal lepas hiji video ti PVV councilor Willie Dille nu manehna ngaklaim yén urut komisi PVVer Arnoud van Doorn bakal kudu perkosa nya. Hiji grup Moroccans bakal geus diperkosa nya bet kitu taun ka tukang. Lajeng kiwari maranéhna bakal boga committed bunuh diri. Pikeun ngawitan Arnoud van Doorn [...]

Continue Reading »

Megatkeun Martin Vrijland heureut survives usaha dina hirupna, tapi euweuh laporan media ngeunaan eta

Filed dina warta analisis by on June 27 2018 6 Komentar
Megatkeun Martin Vrijland heureut survives usaha dina hirupna, tapi euweuh laporan media ngeunaan eta

Dina poé panganyarna, nagara rocked ku serangan dina "pencét bébas tur bebas" (sakumaha Tandaan Rutte disebut), ku neguaan gaya, tempat patarosan anu naha éta téh timer dijieun. Kecap 'timer dijieun' kedah nyandak leuwih anjeun, kusabab anjeun tiasa misalna saperti IS grup téroris sorangan rigging, keuangan sarta nyieun badag [...]

Continue Reading »

Wangunan eureun Telegraaf dibuktikeun mungkin iwal halangan éta kabuka

Filed dina warta analisis by on June 26 2018 16 Komentar
Wangunan eureun Telegraaf dibuktikeun mungkin iwal halangan éta kabuka

A fotografer loka ieu lokal dasarna kasampak di gedong Telegraaf Basisweg Amsterdam tur menyimpulkan yén ieu téhnisna mungkin pikeun ngahontal blok beton ku Baris munggaran. Dina screenshot ieu Google Street View nunjukeun yen ku Caddy dasarna sapanjang [...]

Continue Reading »

Martin Vrijland ngaklaim serangan dina wangunan Telegraaf

Filed dina warta analisis by on June 26 2018 15 Komentar
Martin Vrijland ngaklaim serangan dina wangunan Telegraaf

Martin Vrijland ngaklaim serangan dina wangunan Telegraaf! Tangtu serangan kasebut acan sejen produksi warta palsu, jadi anjeun bisa ngaku serangan misalna hiji kalawan kapercayaan. Mun aya hoax a, aya henteu serangan sarta meunangkeun serangan misalna hiji saukur réaksi sinis. Anjeun [...]

Continue Reading »

Naha Anne Faber stepped balik Scooter Michael P. arah Soesterberg?

Filed dina Anne Faber by on June 12 2018 24 Komentar
Naha Anne Faber stepped balik Scooter Michael P. arah Soesterberg?

Sinyalna sahiji sesi sabudeureun dugaan perkosa sarta pembunuhan Anne Faber dibuktikeun yen Michael P. (Panhuis) Anne bakal geus dipaksa deui linggih dina Scooter Na. (Baca modifikasi kieu / rectification di storyline nu). Di dieu manehna bakal boga nya nempatkeun helm na di tangan nya jeung dasi sambungan kabel babarengan [...]

Continue Reading »

Rusia ngungkabkeun naha henteu cukup ku MH17 perenahna?

Filed dina warta analisis by on June 6 2018 20 Komentar
Rusia ngungkabkeun naha henteu cukup ku MH17 perenahna?

handap hasil wawancara jeung TV Austria jeung Rusia Présidén Putin, bakal membangkitkan parasaan béda dina pemirsa béda. Anu gumantung sagemblengna dina programming anu boga atawa teu lumangsung hasil dina gambar anu Rusia mangrupakeun sumbu anyar jahat. gambar anu sakitu legana ditangtukeun ku hal MH17 alam [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup