Tag: warta palsu

Adobe, Twitter sareng média mainstream anu badé perang jero jalan?

Filed dina warta analisis by on Nopémber 6 2019 0 Komentar
Adobe, Twitter sareng média mainstream anu badé perang jero jalan?

Dina buku anyar kuring, kuring ngagambarkeun kumaha jero-jeroan tiasa diterapkeun dina sagala rupa lapangan dina média, tapi ogé dina média sosial sareng platform diskusi, sareng kuring ngajelaskeun kumaha média parantos kagungan sagala téknik pikeun nyetél warta mangtaun-taun. Kusabab ieu dileungitkeun ku seueur konspirasi, dina kaayaan […]

Continue Reading »

The 'kulawarga jurig' PsyOp (operasi psikologis): ngaleungitkeun kabébasan anjeun sareng ngenalkeun 'pikiran pikiran'

Filed dina warta analisis by on Oktober 18 2019 9 Komentar
The 'kulawarga jurig' PsyOp (operasi psikologis): ngaleungitkeun kabébasan anjeun sareng ngenalkeun 'pikiran pikiran'

'Kulawarga kulawarga' ti carita Ruinerwold sigana bakal ngahémat Telegraaf seueur artos upami éta ngajual 'langganan premium' na. Nanging, upami anjeun muka kekacauan 'kulawarga kulawarga' ieu dina modeu Google Chrome Inognito, anjeun ngan ukur tiasa maca jumble anu henteu dibayar. Naha anjeun bakal gabung koran anu parantos ngadukung rézim Nazi dina '40 /' 45 sareng ayeuna […]

Continue Reading »

Ruinerwold Drenthe sareng kulawargana, operasi psikologis salajengna (PsyOp) nuju kaayaan pulisi anu langkung

Filed dina warta analisis by on Oktober 16 2019 7 Komentar
Ruinerwold Drenthe sareng kulawargana, operasi psikologis salajengna (PsyOp) nuju kaayaan pulisi anu langkung

Ieu mangrupikeun carita sanés sapertos anu tiasa digulung langsung tina pipis film film Peter R. de Vries. Tapi anjeunna gaduh sukuna dina penerbangan Transavia anu ketat teuing, sahingga henteu tiasa gaduh hubunganana sareng anjeunna. Studios John de Mol sareng Talpa teu gaduh kendali, kumargi John […]

Continue Reading »

Panggeroan ngagampangkeun! Kami kudu nempatkeun média tina aksi AYEUNA!

Filed dina warta analisis by on 14 Séptémber 2019 4 Komentar
Panggeroan ngagampangkeun! Kami kudu nempatkeun média tina aksi AYEUNA!

De Telegraaf parantos ngarobih namina kanggo artikel mayar tina 'tambahan' ka 'premium'. Upami anjeun badé maos yén kéngingkeun pabrik, anjeun kedah mimiti janten ahli koran anu ogé nyerat pikeun milih padudukan dina '40 /' 45. Urang ayeuna terang yén ANP aya dina tangan jutawan John de Mol sareng […]

Continue Reading »

NOS sareng RTL masihan perhatian pinuh pikeun deepfakes pikeun masker produk produksi jero dirina sorangan

Filed dina warta analisis by on 9 Séptémber 2019 11 Komentar
NOS sareng RTL masihan perhatian pinuh pikeun deepfakes pikeun masker produk produksi jero dirina sorangan

Dina dinten ayeuna, duanana RTL sareng NOS tétéla atosan perhatian kana fenomena pendalaman. Urang ningali fenomena anu sami didieu sareng ngeunaan topik 'berita palsu'. Produsén warta palsu sareng pangguna anu paling utama téknologi jero bakal mindahkeun perhatian ti diri sorangan ku nyatakeun yén organisasi kriminal, teroris atanapi Rusia mangrupikeun […]

Continue Reading »

Yolanthe Cabau sareng séri pulisi DNA, produksi John de Mol anu éndah (sapertos warta ANP)

Filed dina warta analisis by on August 28 2019 3 Komentar
Yolanthe Cabau sareng séri pulisi DNA, produksi John de Mol anu éndah (sapertos warta ANP)

Pertanyaanna parantos ngaganggu kuring sakedap: Naha John de Mol anu tukang scammer pangbadagna di Walanda? John de Mol mangrupikeun ANP, Jenderal Umum Pencét Walanda sareng Talpa Network, anu matak anjeun heran naha anjeunna henteu tiasa nganggo cara anu sami pikeun ngahasilkeun warta palsu salaku […]

Continue Reading »

Naon bener tina serangan kalayan pupusna akibat tina pétrofile di Assen?

Filed dina warta analisis by on August 26 2019 5 Komentar
Naon bener tina serangan kalayan pupusna akibat tina pétrofile di Assen?

Éta mangrupikeun carita anu luar biasa dina média Saptu kamari. Sareng utamina kuring ningali deui wawancara ieu sareng Walikota Marco Out dina situs web NOS, rasa parut anu kuat lakukeun deui kana beungeut. Hiji pedofilia anu keok ku lalaki 5; anu saleresna maéhan anjeunna […]

Continue Reading »

Deepfakes naon aranjeunna sareng sabaraha lila fenomena ieu di sabudeureun?

Filed dina warta analisis by on June 26 2019 1 Comment
Deepfakes naon aranjeunna sareng sabaraha lila fenomena ieu di sabudeureun?

Kuring geus sering ngabahas téhnik sareng anu hurup deepfake bisa diserat. Pikeun nu maos anyar anjeun, kuring hoyong nguluan didieu di jentre langkung seueur dina artikel khusus anu didadarkeun ka topik ieu. Upami anjeun nuturkeun warta anu énggal, éta penting pisan pikeun nyandak catetan tina subjék ieu, sabab […]

Continue Reading »

The Maxim Masalah, Réaksi, Solusi dipedar

Filed dina warta analisis by on June 14 2019 6 Komentar
The Maxim Masalah, Réaksi, Solusi dipedar

Kuring geus sering diucapkeun ngeunaan Masalah Masalah, Réaksi, Solusi. Dina taun-taun ayeuna urang disaksian langkung seueur perkara pembunuhan sareng perkara sejenna dina media, anu kedah urang nganggap yén ieu mangrupikeun operasi psikologis (PsyOps) pikeun muterkeunana dina jalma-jalma. Kituna dina sababaraha artikel I parantos dipedar kumaha cara […]

Continue Reading »

Massive milarian para pagawe PBS anu ngancem kahirupan ieu ti Den Kolder

Filed dina warta analisis by on June 5 2019 20 Komentar
Massive milarian para pagawe PBS anu ngancem kahirupan ieu ti Den Kolder

Mangga maju ka ieu PBS-er (pismotur populasi profésional) picilakaeun sareng hirup klik di den Kolder. Punten dicatet waktos ieu henteu kenténg sanajan! Waktos Ieu PsyOp (operasi psikologis) anu nyorong panerapan anyar. Tangtosna ieu mangrupakeun persiflage Tandaan Rutte jeung tegalan anu lolos TBS ti klinik Michael [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup