Anu urang?

Filed dina Saha urang by on April 2 2015 6 Komentar

Patarosan paling penting pikeun ménta hiji mahluk manusa téh "Anu am I?". Tangtu aya sababaraha patarosan sejenna nu bisa tetep urang sibuk, kawas"Naon hartina hirup? Kamana atuh sagalana datangna ti? Dupi aya Allah?"Muhun kitu alus, kuring hayang tapi lajeng dina panungtungan méré jawaban mangpaat Tungtungna, Aku kaluar, éta rada mangpaat babagi hiji hal atanapi henteu tiasa yén; ...."kaluar na'? Jigana kitu. Sugan topik ieu bakal bit beurat kana burih. . .

Pikeun neraskeun maca tulisan ieu atanapi milu dina diskusi forum, anjeun tiasa janten anggota kéngingkeun ngaklik tombol 'sokongan anjeun'. Ieu bakal masihan anjeun aksés ka sésana artikel sareng forum sareng milu dina pertarungan pikeun dunya anu langkung saé. Anjeun ayeuna tiasa milu langsung. Anjeun parantos janten anggota ti € 2 / sasih saengga ngadukung kuring teraskeun berjuang pikeun kabébasan anjeun.

rojongan Anjeun

tags: , ,

Ngeunaan Author nu ()

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup