David Bowie overlijdt 2 dagen na 69e verjaardag

Filed in SYMBOLIEK by on 11 januari 2016 18 Comments

bowie_groningenTwee dagen na zijn verjaardag verschijnt het bericht dat de legendarische Aleister Crowley aanhanger David Bowie op 69 jarige leeftijd, kort na het lanceren van zijn nieuwe album ‘Blackstar’, is overleden. Het overlijden van Bowie gaat waarschijnlijk als een schok door de samenleving. Hij was een zeer gerespecteerd en bekend, zo niet groots muzikant. Dat is althans de gevestigde mening. Zijn dood zal de tentoonstelling in het Groninger museum ongetwijfeld geen windeieren leggen.

David Bowie was een groot verheerlijker van de ideeën van satanist Aleister Crowley die zichzelf ‘The Beast 666’ noemde en je kan er dan ook donder op zeggen dat hij zeer groot liefhebber was van de magick technieken van deze Aleister Crowley. Crowley is zo’n beetje de frontman van het satanisme in een modern jasje. Hij kreeg zijn boeken rechtstreeks gechanneld van een archontische (demonische) entiteit genaamd Aiwass. De posters van de reclamecampagne in Groningen en dezelfde woorden die afgebeeld staan door de stad spreken in feite dezelfde boodschap als die van Crowley: “David Bowie is S”.

Het album ‘Blackstar’ is een rechtstreekse verwijzing naar deze Saturnus cult. De black star is namelijk Saturnus (zie hier) zelf. Dit heeft te maken met een oude planetaire opstelling zoals uitgelegd in dit artikel die bij de massa niet bekend is.

i-amsterdamDe nieuwe website van David Bowie www.iamblackstar.com is een verwijzing naar het bijbelse ‘I Am’ (the great ‘I Am’, the alpha and the omega, the beginning and the end). Dat is overigens ook de verwijzing waaraan u kunt denken als u het logo ‘I Am sterdam’ ziet. Waarbij de ‘ster’ wederom verwijst naar Saturnus en de ‘dam’ kan verwijzen naar een brug of een verbastering oplevert van ‘stardom’ oftewel vrij vertaald sterren-aanbidding (zoals ‘christendom’). David Bowie windt er dus geen doekjes om dat hij aanbidder van die grote ‘Black Star’ is. Dat is ook niet zo vreemd gezien zijn grote bewondering voor Aleister Crowley.

Crowley was overigens groot voorvechter van anale sex liefst met zo jong mogelijke jongens, omdat daarbij een energie vrijkomt die als het ware van spirituele occulte waarde is. Crowley was een voorvechter van allerlei magische technieken, zoals ‘reverse speech’. Je kunt met een gerust hart stellen dat aanhangers van de leer van Aleister Crowley voorstanders zijn van pedofilie (dat wat nog ‘pederastie’ genoemd werd door Crowley) en dit mogelijk ook praktiseren. Crowley bejubelde de pederastie in de – in Amsterdam in 1898 – gedrukte dichtbundel ‘White Stains‘ (A ballad of passive pederasty). Natuurlijk zullen de aanhangers van Crowley hier niet openlijk voor uitkomen, maar het is zeer aannemelijk dat pederastie gepraktiseerd wordt door de leden. Het heeft er alle schijn van dat deze seksuele (mis)daad de beoefenaars energie geeft. Ze tappen als het ware de levensenergie van de ziel van die persoon af. Aleister Crowley gebruikte seksrituelen om een hogere spirituele status te bereiken. Hij verkreeg de door hem opgestelde Thelema leer naar eigen zeggen rechtstreeks van de demoon Aiwass tijdens een reis naar Egypte, waarbij zijn vrouw als medium fungeerde. Eén van de rituelen van Crowley is bijvoorbeeld ‘Eroto-comatose Lucidity’ wat vrij vertaald betekent ‘het bereiken van de verlichting via een comateuze toestand van het slachtoffer als gevolg van seks‘. crowley_bowieHet slachtoffer was dan een jong jongetje. De muziek- en film industrie wil mensen inwijden in deze rituelen en via subliminale programmering kinderen al vroeg seksueel voorbereiden of klaarmaken voor deze zaken. Beide industrieën zijn in handen van deze Saturnus cult, maar dit geldt ook voor de politiek, het bedrijfsleven en religie.

Het heeft er alle schijn van dat de song ‘Blackstar’ van het gelijknamige album een verwijzing is naar het Eroto-comatose Lucidity ritueel. ‘The villa of Ormen’ uit de songtekst, betekent letterlijk ‘het luxueus huis van de slang’ (Ormen = Zweeds voor ‘slang’). Dat is een verwijzing naar de Kundalini energie, zoals hier uitgelegd. Het luxueus huis van de slang is dus een verwijzing naar het huis waarin de Kundalini energie wordt opgewekt en dat is de anus. In de lyrics hieronder ziet u de exacte bedoeling van de tekst. De solitary candle is de ziel die zich huist in het kruinchakra. Door het seksmagick ritueel ‘Eroto-comatose Lucidity’ van Crowley wordt deze ziel uitgedreven en vervangen door de (demonische) bezieling van Saturnus (Satan, Lucifer, de grote architect van de Saturnus matrix, de ‘I Am’). David Bowie bezingt dit duistere ritueel in deze song dus open en bloot. U moet het alleen willen zien. De meeste mensen zullen het wegwuiven als complete non-sense en gewoon vinden dat Bowie een fantastisch kunstzinnige artiest is. Zijn songs en lyrics zullen worden beschouwd als artistieke hoogwaardige producties. Ik kijk er iets anders tegenaan. Doe ermee wat u wilt.

In the villa of Ormen, in the villa of Ormen
Stands a solitary candle, ah-ah, ah-ah
In the centre of it all, in the centre of it all
Your eyes

On the day of execution, on the day of execution
Only women kneel and smile, ah-ah, ah-ah
At the centre of it all, at the centre of it all
Your eyes, your eyes

Ah-ah-ah
Ah-ah-ah

In the villa of Ormen, in the villa of Ormen
Stands a solitary candle, ah-ah, ah-ah
In the centre of it all, in the centre of it all
Your eyes
Ah-ah-ah

Something happened on the day he died
Spirit rose a metre and stepped aside
Somebody else took his place, and bravely cried
(I’m a blackstar, I’m a blackstar)

How many times does an angel fall?
How many people lie instead of talking tall?
He trod on sacred ground, he cried loud into the crowd
(I’m a blackstar, I’m a blackstar, I’m not a gangster)

I can’t answer why (I’m a blackstar)
Just go with me (I’m not a filmstar)
I’m-a take you home (I’m a blackstar)
Take your passport and shoes (I’m not a popstar)
And your sedatives, boo (I’m a blackstar)
You’re a flash in the pan (I’m not a marvel star)
I’m the great I am (I’m a blackstar)

I’m a blackstar, way up, oh honey, I’ve got game
I see right so white, so open-heart it’s pain
I want eagles in my daydreams, diamonds in my eyes
(I’m a blackstar, I’m a blackstar)

Something happened on the day he died
Spirit rose a metre and stepped aside
Somebody else took his place, and bravely cried
(I’m a blackstar, I’m a star star, I’m a blackstar)

I can’t answer why (I’m not a gangster)
But I can tell you how (I’m not a flam star)
We were born upside-down (I’m a star star)
Born the wrong way ‘round (I’m not a white star)
(I’m a blackstar, I’m not a gangster
I’m a blackstar, I’m a blackstar
I’m not a pornstar, I’m not a wandering star
I’m a blackstar, I’m a blackstar)

In the villa of Ormen stands a solitary candle
Ah-ah, ah-ah
At the centre of it all, your eyes
On the day of execution, only women kneel and smile
Ah-ah, ah-ah
At the centre of it all, your eyes, your eyes
Ah-ah-ah

Tags: , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (18)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Magick van Crowley staat ook voor reverse speach (het omdraaien van spraak en woord)

  Let ook op de achtergrond van deze YouTuber die an huge fan van Bowie is:

  https://www.youtube.com/watch?v=jceabKWcA8s

  Hier de hele song ge-reversed. Het heeft er alle schijn van dat de tekst “I am a black star” omgedraaid de tekst “Let’s kill the man” oplevert…maar misschien hoort u iets anders.

 2. Treowd schreef:

  Als een soort van tegengif en verdere uiteenzetting op hetgeen aangehaald in het artikel m.b.t. I Am that I Am. The Alpha and Omega is de god van het materialisme, hij geeft het als het ware zelf al aan in de vele bijbels , I am the Alpha and Omega the beginning and the end, dat is alleen maar toepasbaar op materialisme. De Ware kent geen begin of einde en is Eternal…..

 3. Kingdom schreef:

  Al-Taharrush: Bewust toebrengen van zoveel mogelijk lichamelijk en psychisch letsel. (De satanische Elite gaat heel ver)

  Arabische experts omschrijven ‘Taharrush’ als iedere ongewenste seksuele toenadering, in woord en daad, van een ander persoon. Bovendien gaat het daarbij niet alleen om seks, maar ook om het daaraan verbonden toebrengen van een trauma en ernstig lichamelijk en/of psychisch letsel. Met andere woorden: de daders krijgen een (seksuele) kick van het zo hulpeloos en bang mogelijk maken van hun weerloze slachtoffers, die behalve lichamelijk ook psychisch helemaal kapot moeten worden gemaakt.

  De ‘Bacha-Bazi’, de Afghaanse verkrachtingscultuur, waar de slachtoffers vooral jonge kinderen –met name jongetjes- zijn. In WikiLeaks documenten werd het bestaan van deze daar normaal geachte afschuwelijke pedofiele praktijken bevestigd. NAVO soldaten in Afghanistan kregen zelfs het bevel om deze cultureel-religieuze wantoestanden te negeren. ‘Vrouwen zijn voor kinderen, jongetjes voor plezier’, luidt het NAVO-credo ten aanzien van de islamitische kinderverkrachters.

  Ik ben bang en ik denk niet dat het nog heel lang op zich laat wachten, dat we zullen te maken gaan krijgen met ‘liquidaties’ van politici links/liberale/christendemocratische establishment. Er gaan al geruchten dat het zo niet door moet gaan in Europa door de heren politici.

 4. Bas0570 schreef:

  Bowie stak het ook niet onder stoelen of banken dat hij voor het occulte geloof en het buitenaardse ging.
  Zijn muziek staat er bol van, niet dat ik een fan ofzo ben maar wel muziekkenner.
  Google maar eens op Bowie song list, een en al het occulte.
  Kwam er vanochtend achter op Stu Bru dat the man who sold the world orgineel van Bowie is en niet van Nirvana. Doh!

 5. gp schreef:

  Pedofilie HMMMMM, dat hij dan maar mag rotten in de hel.

 6. Ion schreef:

  Bowie was een acteur. Hij heeft zijn ziel verkocht en ons misleid in ruil voor roem en geld en alles wat daarmee verkrijgbaar is. Hij was een kameleon die zich aanpaste naar de modegrillen van tijd. Hij was niet authentiek maar een acteur in handen van de puppetmaster(s) en zijn handlangers. Space was begin 60 er jaren actueel en dat moest er bij ons dik ingewreven worden. Zijn eerste hit Space Oddity die ons een foutief beeld heeft ingeprent van de matrix waarin we leven is hiervan een goed voorbeeld. Gelukkig beginnen we de black star cult te doorzien. Hoe belogen voelden we ons al niet toen ons verteld werd dat Sinterklaas niet bestond. Er bestaan echter nog vele malen grotere leugens in de wereld die ons een verdraaid beeld van de werkelijkheid hebben ingeprent. We moeten stoppen met het adoreren en bezoeken van concerten van dit soort zielepoten in handen van de puppetmasters. Naast Bowie zijn er nog vele anderen als Modonna, Katy Perry, Jay-Z, Beyonce, etc
  Boycot ze. Ga niet naar hun concerten……Eerst dachten we dat het een homo was, daarna zei hij dat hij biseksueel was en vermoedelijk was het een pedoseksueel. Dit soort artiesten moeten maar eens naar een amerikaanse gevangenis. Daar weten ze er wel raad mee en zijn ze er binnen de kortste keren achter wat ze daadwerkelijk op hun kerfstok hebben.

  Hier een video van een andere acteur ( commander Chris Hadfield ) performing een van Bowie Space Oddity in de ISS…….

  • Martin Vrijland schreef:

   Hij was geen kameleon die zich aanpaste; hij is een typisch voorbeeld van een MK Ultra geprogrammeerde mind control slave die met groots gemak alter ego’s kon aannemen en via demonic possession zijn muziekstukken en teksten kon schrijven. Een beetje vergelijkbaar met hoe Aleister Crowley zijn Thelema gechanneld kreeg. Dat kameleon geleuter komt uit de koker van de MSM.

 7. Analyze schreef:

  Dit soort OTO artiesten verdienen geen aandacht, maar in de huidige satanische wereld werkt alles vice versa. Moge hij geen zielen rust vinden, trouwens zijn twee verschillende gekleurde ogen heeft iets demonisch. Ataturk had ook van die ogen..zie de genocide op de Armenen.

 8. Squenzy schreef:

  Hoi Martin. Vandaag is Alan Rickman overleden, de welbekende `Sneep´ uit de Harry Potter serie.
  Wat mij direct opviel is dat hij net als Bowie, 69 jaar oud is geworden. Ik geloof niet in toeval dus dit is wel weer flink bizar. Voor de rest nog geen aanknopingspunten kunnen vinden.

 9. Ion schreef:

  Zie 3min 55
  Coded: DB DIE
  en het satanische handteken op het album David Bowie The Secret Songs

Leave a Reply

AVG Toestemming

Per 25 mei 2018 moeten wij u op de hoogte stellen van de nieuwe EU regelgeving omtrent de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Lees de privacy verklaring en voer uw toestemmingsinstellingen in of pas deze aan.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten