Ook de islam bevat Saturnus symboliek deel 2

Filed in SYMBOLIEK by on 30 september 2015 14 Comments

baälGister plaatste ik een artikel waarin ik mijn visie gaf op de mogelijke aanwezigheid van Saturnus symboliek in de islam. Hierin lag de focus met name op de Ka’aba in Mekka en de vergelijking met de noordpool van Saturnus. Dit is wellicht voor velen nog niet een echt solide argument. Het is overigens zeker niet mijn bedoeling mensen van hun overtuiging of geloof af te brengen. Mijn werk bestaat eruit dingen te presenteren die mij opgevallen zijn en mijn inzichten te delen, zodat mensen hier weer hun eigen mening over kunnen vormen. Ik prikkel graag tot nadenken. Dat doe ik al jaren op het gebied van nieuwsanalyses en inmiddels ook breder. Met betrekking tot religie ben ik meerdere zaken gaan onderzoeken en kom tot inzichten die ik wil delen.

Ik vroeg mij bijvoorbeeld af waar de naam Allah vandaan komt. Als je op Google zoekt op ‘encyclopedia of religion Allah’ dan krijg je frequent het antwoord dat Allah de pre-islamitische naam was voor de Babylonische god Bel. Babylon wordt beschouwd als een heidens rijk waarin sprake was van polytheïsme. Er werd in die tijd dus meerdere goden geloofd. In dit heidense geloof was Allah de maangod die trouwde met de zongodin (Isis). Samen produceerden zij 3 dochters genaamd Al-Lat, Al-Uzza en Manat. De naam Bel dat een synoniem was voor de naam Allah in deze Babylonische tijd, is een verbastering voor Baäl. Wie is dan die Bel of Baäl in het Babylonische polytheïsme? De Egyptische religie is erg verwant met die van het oude Babylon. In de Egyptische religie was Horus de zoon van Isis en Osiris. Osiris is een andere naam voor het Griekse Kronos en beide zijn synoniem voor Saturnus. Dus zowel Bel, Baäl, Osiris, Kronos als Allah zijn in feite andere benamingen voor Saturnus. Mocht u dit kort door de bocht vinden, dan daag ik u uit de documentaire ‘Symbols of an Alian Sky’ van David Talbott te bekijken op YouTube en wat u ziet op de foto links boven te vergelijken met wat u waarneemt in deze documentaire. Op de foto links boven ziet u afbeeldingen uit (links) Babylonië (Mesopotamië) en (rechts) Egypte. Op de afbeelding ziet u links de representatie van de oude planetaire opstelling (zoals uitgelegd in ‘Symbols of an Alian Sky’) van Saturnus, Venus en Mars. De halve maan die u ziet zou de schoot (het vrouwelijke geslachtsdeel) van Isis moeten representeren. In feite zijn dit steeds mainstream interpretaties van de oude mythologische afbeeldingen. De documentaire legt uit dat deze mythologische afbeeldingen vooral representaties zijn van dat wat waargenomen werd vanaf de aarde aan de hemel. Het zijn rechtstreekse verwijzingen naar de toentertijd geldende centrale zon Saturnus en wat zichtbaar was in de lucht, zoals wij nu onze zon en maan zien.

saturnus_bull

 

Houden we er rekening mee dat het polytheïsme een mogelijke verwijzing is naar een tijd dat het druk was aan de hemel (vanuit het perspectief van de waarnemer van de aarde) en dat – in tegenstelling tot vandaag – in de tijd van Babylon meerdere planeten zichtbaar waren vanaf aarde, dan komt het idee van meerdere goden (polytheïsme) misschien minder gek voor dan nu. Dus als dat een tijd was waarin niet alleen de zon (overdag) en de maan (’s nachts) goed zichtbaar waren vanaf aarde (zoals voor ons nu), maar er meerdere planeten (goden) voorbij kwamen, dan kun je je misschien voorstellen dat er meerdere goden vereerd werden. Ook kun je je misschien voorstellen dat toen op een zeker moment Saturnus (zie de docu ‘Symbols of an Alian Sky’), Venus en Mars (met achter Saturnus verscholen de planeet Jupiter) een vaste positie kregen en de drukke hemel van voorbij zoevende planeten veranderde in een vast patroon met Saturnus als de centrale ‘zon’, het polytheïsme werd veranderd in het monotheïsme waarbij Ra (Saturnus) tot belangrijkste God (planeet) verheven werd. Dat wiel wat je ziet op de afbeelding linksboven is het wiel dat zichtbaar was aan de lucht omdat mars zich voor Saturnus en Venus bevond en er tussen Venus en Saturnus plasma ontlading plaatsvond, waardoor je de bekende spaken van het wiel krijgt (oftewel de zonnestralen zoals op zovele afbeeldingen zichtbaar).

halvemaanDe halve maan en de ster zoals op de Islamitische vlag zichtbaar is, is dus eigenlijk een rechtstreekse verwijzing naar Saturnus. Of de interpretatie van de halve maan als zijnde ‘de schoot van Isis’ klopt, weet ik niet, maar dat zou in ieder geval een verklaring geven voor de originele naam van de terreurgroep Islamic State oftewel ISIS. Duidelijk is dat de ster refereert naar Saturnus en geen andere ster.

alziendoog_islamEen ander veel toegepast symbool in de islamitische wereld is het alziende oog. De meeste taxi’s in islamitische landen dragen het alziende oog als een vorm van bescherming. Waar verwijst dit alziende oog naar? Net zoals we konden constateren dat veel symboliek in de wereld verwijst naar de kubus of naar het hexagram of de davidster en al deze symbolen eigenlijk verwijzen naar de noordpool van Saturnus zoals waargenomen werd door ruimtesondes Cassini en Voyager, zo is het alziende oog een rechtstreekse verwijzing naar wat door deze ruimtesondes werd gefotografeerd op de zuidpool van Saturnus. Verbazingwekkend vindt u niet?

noordpool_saturnus3zuidpool_saturnus

Noordpool Saturnus                                        Zuidpool Saturnus

Al met al zouden we kunnen zeggen dat dus net als in de katholieke kerk de symboliek in de islam inderdaad verwijst naar Saturnus-verering. Dit is niet zo gek als we nog eens verder gaan zoeken en ontdekken dat de profeet Mohammed op zijn 25e met een uiterst rijke en invloedrijke katholieke non genaamd Khadija trouwde. Deze non was 15 jaar ouder dan de profeet (40 jaar), wat op zich een opmerkelijke keuze is voor een jongeman. Maar met name het feit dat zij een katholieke non was, mag opmerkelijk genoemd worden. De geruchten gaan dan ook dat het Vaticaan de islam gecreëerd zou hebben. Dat is natuurlijk nogal een statement, maar als we kijken naar de overeenkomstige Saturnus symboliek, is dat op zijn minst opmerkelijk te noemen. Een andere opmerkelijke constatering werd recentelijk gedaan toen een koran ontdekt werd die op perkament geschreven zou zijn dat ouder is dan de profeet Mohammed nu zou zijn (zie hier).

Als het zo is dat islam een creatie is van Rome, dan zou dat natuurlijk een behoorlijk shock effect in de islamitisch wereld kunnen geven, maar wees gerust, mijn stelling is dat alle religies door Rome gecreëerd zijn. Rome wordt namelijk gerund door de zelfde oude Babylonische, Egyptische bloedlijnen die toen de tent runden. Zij spelen al millennia baas over deze aardkloot. Zij gebruiken religie als mind/soul-control middel om de massa’s onder hun greep te houden en volkeren gecoördineerd tegen elkaar op te zetten.

Als we het spel van het oude Rome doortrekken naar de tegenwoordige tijd, is er niets nieuws onder de zon. De grootste loopjongen van het oude Romeinse (Babylonische) rijk is Amerika. Ook nu wordt opnieuw religie gebruikt om volkeren tegen elkaar op te zetten. Het moet voor de meeste mensen inmiddels toch wel duidelijk zijn dat ISIS een creatie is van de CIA en dat dit huurlingenleger onder de vlag van de islam een wereldwijde oorlog aan het ontketenen is. Het is de oude Babylonische Saturnus cult die vanuit Rome en haar vazalstaten wereldwijd dood en verderf aan het zaaien is onder de dekmantel van haar zelfgeschapen religies, waarin zij mensen tegen elkaar opzetten zodat zij elkaar afslachten. Met welk doel? Dat is een heel verhaal, maar in feite vereren zij Lucifer, Saturnus, de godheid van deze matrixrealiteit en deze godheid wil bloed zien. Slachtoffers maken is dus voor deze groep een groot goed. Dood en verderf zaaien dus. Zij gebruiken de religieuze profetieën als scripts in de tijdlijn van deze matrix. Wij bevinden ons in een zielengevangenis die bedoeld is om de scheppende kracht van de ziel te oogsten via angst, dood en verderf. Dat is de missie van deze oud Babylonische, Egyptische cult die ik de Saturnus cult noem, omdat we de Saturnus verering overal in terugvinden.

Bron linkvermeldingen: varchive.org, ninefornews.nl

Tags: , , ,

About the Author ()

Comments (14)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. theTruthisOutThere schreef:

  https://falsereligionstartedinbabylon.wordpress.com/

  Bekijk deze link eens over Babylon en Baal dit zijn dingen die in de Bijbel ook beschreven worden. Maar de link verwijst naar Veel meer bronnen dan alleen de Bijbel.

 2. Mr.X schreef:

  Goed stuk Martin,

  Alle symbolieken kloppen precies zoals je verteld!
  Het is alleen een kleine groep Elite en Royals met het Vaticaan
  die al deze geheimen bij zich houden!

  Wij mensheid zijn elkaar vergeten te vertellen waar we echt vandaan komen!
  Onze afkomst ligt in de waarheid die voorlopig nog verborgen blijft!

  Voorlopig…!

  Mvg,
  Mr.X

 3. Freeman schreef:

  Wat betreft de Godheid/heden met twee gezichten (goed/kwaad) bekend als Satan de Schermerling der Sterrenstof -Saturnus/Kronos- en de eter van zijn eigen kinderen en die z n eigen kinderen elkaar laat opvreten. Laat hij de kinderen van het licht niet langer voor z n karrteje spannen, noch door hem zich te laten onderdrukken, bedriegen en manipuleren.

  De ware mens (lichtbewustzijn-essentie) met een licht-lichaam-gestalte is oorspronkelijk “zuivere onschuld” weet wat in absolute zin “goed/constructief en kwaad/destructief” is en heeft weet van zijn/haar afkomst en heeft weet waarom hij/zij hier op aarde is en weet wat hij/zij moet doen om terug te keren richting daar wij hij/zij vandaan komt.

  Wij staan boven Satan en zijn collega handlangers en fake-illuminaten-bloedlijnen en staan boven zijn Saturnus/moon-matrix kosmische-simulatie-misleiding.

 4. Freeman schreef:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/Rusland-beveelt-Amerikaanse-luchtmacht-Syri-te-verlaten-VS-weigert.. Endgame der Elite haha, spannend allemaal, beide partijen spelen hun endgame volgens de richtlijnen van de Cult van Saturnus..

  • ZerotheHero schreef:

   Voor de mensen die het nog niet wisten of doorhadden, Xandernieuws.punt.nl is natuurlijk een disinfo site. Het geeft alleen maar legitimiteit aan het west vs oost paradigma en islam vs christendom.

   • leeuw schreef:

    Daar moet je doorhene kijken en je gevoel volgen wat waar is en wat niet. Dit soort site en bv nujij die laten af en toe berichten tussen door die op waarheid gebaseerd zijn anders houden ze het niet vol. Wel proberen ze op deze wijze de mensen te sturen en laat je daarin je niet meeslepen. Ook powned zaait haat en geenstijl ook en gewoon dingen waarnemen als je daar bent en je gevoel volgen en alles goed op een rijtje houden door je niet mee te laten slepen.

 5. Freeman schreef:

  Illuminati & New World Order Conspiracy or Reality 2015 Full Documentary 2036 WILL Days END ?.. https://www.youtube.com/watch?v=90_mYBXgRrs..

  Google Announces the New World Order.. https://www.youtube.com/watch?v=sI2Vw78VUFM.. dit is ook heel interessant..

 6. ZerotheHero schreef:

  Dat is echt zon’n typische limited hangout docu waarvan er echt te veel op youtube zijn. Ik zie dat als verdeel en heers tactieken doordat ze zo “amateuristisch” in elkaar gestoken zijn en zo sensationalistisch overkomen, maar toch “waarheden” bevatten. De manier waarop ze mensen verdelen op issues is door dingen altijd dubbelzijdig te houden. Easy as pie. Kijk maar naar een Geert Wilders. Als hij niet zo “rascistisch” was en alles redelijker voorlegde zou hij toch in feite de oplossingen tot onze problemen weten? anti-koningshuis(anti elite check), anti immigratie(pro nationale identiteit check), anti eu(pro soevereinitieit check) enz. Doordat de gehersenspoelde mainstream status quo denkers blind meegaan in socialistische(lees communistische, kenmerkend voor de linkerhand van destructie, daarom politiek LINKS) standpunten meegaan zullen ze oppervlakkig reageren op Wilders manier van doen. Daar tegenover heb je de mensen die de reeele kant van de problemen hebben ervaren die wilders tegenspreekt en dus kiezen om langs de oppervlakte te kijken(al zijn er genoeg die dat prima vinden lol) naar de inhoud(de constructieve rechterkant, dus politiek RECHTS, recht=juist). Et voila, je hebt je divide and conquer dialectje. Het hele isis en immigratie invasie gebeuren is er ook puur en alleen om je naar de kant van politiek rechts te sturen, dus de ingang voor de globalisten en hun austrian economics systeem en de rest van het gebeuren.

  • Freeman schreef:

   Ja, dat klopt, maar op het internet moet je ook in staat zijn om te “filteren” want het is zo langzamerhand behoorlijk onzuiver overal en nergens. Wilders? Haha, krijgt steeds meer aanhang, hij geniet van al die aandacht en stelt de angst-ISIS-Migratie-Elite-Agenda enorm op prijs, want dan kan hij en -zijn Europese rechtse nationale rakkers- nog meer zeiken en voor misschien hele “kleine” oplossingen zorgen, krijgt hij z n rolletje van hogerhand gecoordineerd (mossad-agent). Hij kan onafhankelijk van de Elite-gangsters de helft wat hij claimt en roept niet waar maken, dat wil hij ook niet, maar roept -op zijn manier- heel veel waarheid, om vooral de spanningen in de samenleving tot een kookpunt te brengen, om zijn aanhang en sympathisanten te mobiliseren in verzet te komen, beginnend met petities en demonstraties (en dat gaat helpen, uhum) haha.

   Het is 1 grote bullshit en poppenkast die helaas als ze gek genoeg zijn, heel veel levens gaat kosten.

  • leeuw schreef:

   Daarom ging ik voor de partij de sopn toen men kon kiezen die hadden ene programma dat het volk mocht kiezen als er belangrijke beslingen genoemen moesten worden. De macht hoort bij de burgers te zijn en niet bij een paar stropdasjes te liggen. Die stropdasjes horen voor ons te werken en niet andersom. Toen ik jaren gterug dit op nujij kwakte kreeg ik een ban. Tig bannen gehad daar, toen heb ik het maar opgeven. Nu mag je daar ondertussen wel wat meer zetten maar dat mag je maar af en toe flikken, maar ik hou het daarvoor gezien.
   De sopn daar zag de overheid al helemaal niet zitten en werd daar korte metten meegemaakt op het internet waar ze ook hun betaalde mannetjes hebben rond hangen.
   Heel het saturnus is verweven door heel onze samenleving en als mens zijnde zie daar maar eens onder uit te komen.
   Tis niet makkelijk voor de moslims om verlicht te raken. Ook wij in het westen hebben het daar al moeilijk mee om ons Christelijk geloof te doorzien en wakker te worden daaruit.
   Mijn ouders hadden het moeilijk ermee toen ze merken dat wij(haar kinderen) gedag zeiden tegen de kerk. Maar toen ze erken dat wij (dat is jaren terug) Kleding brachten naar Polen en veel hulp boden aan armen. Zeiden ze dat wij toch wel naar de hemel gingen omdat we toch nog goede mensen waren? Ik uhu okee dan. Vele zitten toch nog onder de plak van goed kwaad hemel hel enz. Net of er geen tussen weg is. In de koran hebben ze daar wel een oplossing voor en die hebben 7 hellen en 7 hemels als ik me niet vergis. Ik zie wel waar ik terecht kom als ik sterf en als ik kan kiezen, dan kies ik dan voor een gezellige kroeg.

 7. juanperro1979 schreef:

  EL is het Hebreeuwse woord voor god
  De vrouwelijke vorm is AL
  De A komt van het eerste woord Aleph(Alef) en L van het laatste woord Lamed
  Aleph werd voordat er letters waren getekend als een stierenkop en Lamed als een staf
  EL is de false god van dualisme (2face)dus ELLE of ALLA dus LL of ll

  Vroeger begon het jaar in maart met de lente en was september de 7e maand
  In deze maand zijn dag en nacht 1 dag evenlang(EL-even)daarna overwint de 1 de ander
  In september overwint de duisternis 7/11(9/11)

  Ik heb deze info van youtube truthiracy EL bull god of the bible

  Ook heb ik weleens gelezen dat als je het ohm teken zegmaar ontleed en vergelijkt met ik dacht spijkerschrift je de nummers 786 krijg hieruit bestaat ook het woord allah

 8. leeuw schreef:

  Hier symbolen die geluk brengen en ook hier enkele met saturnus symbolen erbij.
  http://www.eenbeetjegeluk.nl/blogs/blog/gelukssymbolen/

 9. juanperro1979 schreef:

  Joden Hexagram
  Islam Kubus in mekka
  Christendom Kruis

  Binneste van een hexagram is een hexagon een 2dimensionale kubus en als je een 3dimensionale kubus zegmaar uitklap krijg je een kruis

 10. leeuw schreef:

  Dit kwam ik net tegen ik vroeg me af waar dit te plaatsen hier of bij de artikel over de bloedmaan.
  Ik koos toch maar voor deze blz.
  http://www.express.be/joker/nl/platdujour/is-de-derde-wereldoorlog-woensdag-begonnen/215991.htm
  http://www.nujij.nl/algemeen/saudi-arabie-eist-dat-rusland-stopt-met.33668548.lynkx

  Te hopen dat het daar rustig blijft.
  En de media huppelt als nog de politieke agenda van de elite na en zijn zeker mede verantwoordelijk als dit uit de hand gaat lopen.

  De halve maan, de bloedmaan, alles is aan het werk daar in het oosten.

Leave a Reply

AVG Toestemming

Per 25 mei 2018 moeten wij u op de hoogte stellen van de nieuwe EU regelgeving omtrent de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Lees de privacy verklaring en voer uw toestemmingsinstellingen in of pas deze aan.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten