De aftapwet: de beste wet uit de hoge hoed van Ronald Plasterk!

Filed in FILOSOFISCH by on 12 juli 2017 16 Comments

U kent hem wel die super sympathieke minister, die ineens uit het niets van columnist en spreker bij Buitenhof omgetoverd werd tot minister Onderwijs, Cultuur en Wetenschap onder het kabinet Balkenende IV. De goedlachse modieuze Ronald Plasterk is misschien wel vooral te herkennen aan zijn opvallende enigszins krommende en karakteristieke neus. Soms draagt hij een markante hoed en dan ineens duikt hij op met baard. Het is misschien wel de meest sympathieke minister die je je kunt wensen in polderland Nederland. Een minister met een hoog knuffelgehalte. Als zo’n minister dan ook een wetsvoorstel doet, dan moet het wel iets zijn wat goed voor iedereen is. Het is gewoon een ‘goed mens’ dat straalt van zijn hoofd af. Het stem-gojim kan toch niet verwachten dat deze minister met de kakelverse ‘aftapwet’, die vandaag door de Eerste Kamer geloodst werd, dan ook maar iets kwaads in de zin heeft? De Eerste Kamer hangt boven de acteursvereniging genaamd Tweede Kamer en dient alles nog eens goed te controleren. Wij zijn een ware democratie! Wij zijn Nederland! Zo’n wet is vast en zeker alleen maar goed voor u en mij.

Wat is dat dan die ‘aftapwet’? Nou, dat is de wet die feitelijk toestaat dat alle data van alle communicatie van alles en iedereen altijd en overal afgetapt mag worden en “in uitzonderlijke gevallen” zelfs uw systeem gehackt mag worden, zodat er precies gezien kan worden wat er op uw pc, smartphone of andere apparaten aan gegevens staan. En u vindt dat goed, want u weet niet beter dan dat er de laatste jaren nogal veel sprake van terreuraanslagen is. En om dát te voorkomen, moet de staat gewoon alles kunnen zien. De nieuwe wet schept dus de juridische kaders voor dat aftappen. Feitelijk pakt de wet alle juridische bescherming van u af. U kunt her en der vast wel een mainstream media artikel vinden waarin goed wordt uitgelegd dat het allemaal echt nodig is en dat er een commissie is ingesteld om al deze Big Brother zaken te toetsen, maar dat is ongeveer vergelijkbaar met een toetsingscommissie ingesteld door Donald Trump die gaat controleren hoe hij Guantanamo Bay weer gaat vullen met “terroristen” of een toetsingscommissie ingesteld door die slager op de hoek die zijn eigen vlees keurt. U kent het wel. Ondertussen denkt u natuurlijk allang niet meer aan de stelregel ‘Problem, Reaction, Solution‘ en de mogelijkheid dat al die terreur misschien het gewenste probleem vormde in deze stelregel om vervolgens als oplossing de gewenste wetgeving te kunnen implementeren. Dat kan niet in Nederland. Wij zijn een lief klein polderland met ministers met een hoog knuffelgehalte!

Wie is Ronald Plasterk eigenlijk en waarom is zijn rol in de het marionettenkabinet (dat danst naar de pijpen van de farao’s en geïnstrueerd wordt via clubjes als Bilderberg) eigenlijk zo belangrijk? Daarvoor moet u iets weten van de ‘singulariteit’ en het ‘transhumanisme’. Van wat? Laten we zeggen: ‘van de toekomst van de biologie en psyche van de bevolking‘. Wat is dat dan ‘transhumanisme’ en ‘singulariteit’? Lees daarvoor eens respectievelijk dit en dit artikel. Maar als u die artikelen gelezen hebt, zult u zich misschien nog steeds afvragen wat dat met Ronald Plasterk te maken heeft. Welnu, de beste man is geneticus. Een geniale geneticus. En dat is een erg belangrijke expertise waarin hij al eens een sturende rol in het overheidsadviesorgaan, genaamd de Gezondheidsraad, had. Wat is namelijk de lange termijn planning voor Nederland (en de rest van de wereld)? Dat is een wereld waarin de genetisch gemanipuleerde transhumane mens fulltime aan het internet komt te hangen. Om dat te realiseren zijn allerlei genetische onderzoekingen noodzakelijk, waardoor bijvoorbeeld onderzoek gedaan kan worden naar het afstoten van nanotechnologische gekopieerde of gemodificeerde lichaamseigen cellen. Ook moet er onderzoek gedaan worden naar het aanpassen van genetische elementen die onwenselijk zijn in een cyborg populatie. En tot slot heb je de wetgevende kaders nodig voor een full time tweerichtingsverkeer netwerkconnectiviteit van de (via het brein, maar ook op DNA niveau) aan het internet gekoppelde cyborg mens. Plasterk’s expertise op dat gebied komt dus wel heel erg goed van pas. Deze nieuwe wet komt in dat kader dus ook erg goed van pas. Voor tweerichtingsverkeer in de communicatie met het cyborg-systeem, is de wetgeving nu dus plasklaar.

Ach Vrijland, je bent knettergek geworden! Waarom zou dat het plan van de overheid zijn!” U hoeft het ook niet te geloven. Ik waarschuw er alleen alvast voor. Tegen de tijd dat het zover is, bent u waarschijnlijk al zo geïnfiltreerd met nanobots via vaccinaties en chemtrails, dat de beïnvloeding in uw brein en DNA het onderscheidend vermogen dusdanig heeft aangetast, dat u het niet eens meer zult kunnen of willen zien.

De wereld is als het ware in 3 fases klaargemaakt voor de agenda van het transhumanisme, waarin iedereen met zijn brein en zijn lichaam aan het internet komt te hangen. Dit wordt gepusht door mensen als Elon Musk, Ray Kurzweil (Google), Michio Kaku (zie YouTube) en bijvoorbeeld ons koningshuis (zie hier hoe koningin Maxima de Singulariteits Universiteit in Eindhoven in 2016 opende).

 • Fase 1: emancipatie van de vrouw (‘ontwrichting oude gezinssituatie’, twee-verdieners-model, kinderen naar dagverblijven, meer staatsinvloed in opvoeding);
 • Fase 2: de emancipatie van de homoseksueel (‘voortplanting via IVF’; bevolkingsreductie; verdere ontwrichting oude gezinsstructuren);
 • Fase 3: de emancipatie van de transgender (normalisering van mutaties aan het menselijk lichaam);
 • Fase 4: de opkomst van de getransmuteerde mens, de transhumaan, de cyborg (normalisering van nanotechnologische mutaties van de biologische cellen en breinconnectie met het internet);
 • Fase 5 de singulariteit.

Niet voor niets zien we mensen als Ronald Plasterk erg positief staan tegen de homo-propaganda en de LGBT-agenda. De bevolking is langzaam gewend geraakt aan veranderingen in de bestaande biologische orde zoals we die in de natuur zien, richting een gewenste mutatie waarin die balans genegeerd en overwoekerd wordt door iets nieuws. Transhumanisten zien het als een evolutionaire stap dat de mens samensmelt met het internet en kunstmatige intelligentie. In deze fase (fase 4, die volgens voorvechters als Ray Kurzweil van Google, in 2045 volledig geïmplementeerd moet zijn) wordt het menselijk brein gekoppeld aan het internet en zal de mens via nanobots van binnenuit getransformeerd worden in geslachtsloze cyborgs. Natuurlijke voortplanting is in die evolutionaire stap een onnodige en overbodige optie geworden, omdat de biologische mens gestaag (doch doortastend) van androïde (denk aan het besturingssysteem van uw smartphone) mens transformeert in een cyborg; waarbij alle cellen in het menselijk lichaam vervangen zijn door nanotechnologisch gemuteerde cellen die geen last hebben van het verouderingsproces of ziektes. Dat is fase 4; de fase die de agenda van de wereldelite dient; de agenda van de wereldregering.

De mens die met brein en lichaam aan het internet hangt is volledig aanstuurbaar en tegelijk onsterfelijk (for ever slaves). Voor dat ‘onsterfelijk maken’ en ‘aan het internet hangen’ van die (gemuteerde) nano-biologische lichamen heeft men van iedereen het DNA-profiel nodig. Dit maakt het mogelijk om (via vaccinaties en chemtrails geïnfiltreerde) nanobots in het menselijk lichaam te stoppen, zodat ieder mens van binnenuit kan worden getransformeerd in een nanotechnologisch-getransmuteerde-mens: de cyborg of de transhuman. Dit is ook de reden dat demissionair minister Edith Schippers er alles aan doet om uw DNA-profiel te bemachtigen (zie hier).

Daarom ziet u nu zoveel druk op de agenda van de vaccinaties. Daarom ziet u nu zoveel druk op het wegnemen van alle juridische kaders tegen het inbreuk plegen op uw privacy en daarom ziet u de transgender-agenda zo gepusht worden.

Technologische ontwikkelingen als de breinconnectie zullen we al in de jaren ’20 gaan zien. Mensen als Elon Musk en Regina Dugan (ex-DARPA, ex-Google en nu Facebook topvrouw) zijn daar dan ook erg druk mee bezig. Elon Musk richtte zelf het bedrijf Neuralink op en DARPA investeerde recentelijk 65 miljoen dollar in een project dat deze matrix-technologie moet helpen realiseren. De bevolking wordt ondertussen klaar gestoomd voor gewenning aan mutaties aan het lichaam via televisieshows waar mensen zich laten ombouwen. Siliconen en andere schoonheidsingrepen waren de eerste schreden. Kinderen op basisscholen worden alvast richting het transgenderisme gepusht. Nu begrijpt u wellicht wat het grotere plan daarachter is. U mag het weer beschouwen als een doorgedraaide gedachte van een idiote complotdenker, maar Ronald Plasterk zal dit vanavond lurkend aan zijn pijp lezen en weten dat ik gelijk heb. Het is niet de bedoeling dat u het weet. Wat de bedoeling van Fase 5 is, bespreken we later nog eens. U mag het niet weten, want u mocht eens in opstand komen!

Bron linkvermeldingen: volkskrant.nlyournewswire.com

164 Shares

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (16)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Oh ja, en niet te vergeten dat de cashless society natuurlijk ook bijdraagt in deze agenda…vandaar dat de stelregel Problem, Reaction, Solution ook wordt toegepast om het contant geld af te kunnen schaffen via de plofkraken op pinautomaten…

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/plofkraken-pinautomaten-problem-reaction-solution-richting-cashless-society/

  • Martin Vrijland schreef:

   Transhumanisme & singulariteit in een positief evolutionaire jasje:

   https://futurism.com/humanity-is-about-to-transition-to-evolution-by-intelligent-direction/

  • Notis schreef:

   Een gotspe danwel blasfemie (als je gelovig bent) om te denken dat de mens, een levend in miljoenen ja miljarden jaren ge-evolueerd wezen te vervangen door robots of zelfs maar denkt te kunnen verbeteren door technologie( lees: draadjes en lampjes).
   En als je niet gelovig bent is het gewoon een flagrante belediging van je bestaan als mens, van je kinderen en kleinkinderen. Te denken dat we het leven kunnen manipuleren. Ja inderdaad sommige idioten (lees: schetenwappers = dienaren(lees: slaven) van de schetenwap(met een kleine letter s van stom/stupid)) denken dat in hun arrogantie, hun hoovaardij(voor de religiosen onder ons) te kunnen.

   Dit soort mensen (lees: psychotische mutanten) hebben nog nooit van liefde voor de natuur, voor de mens, voor hun medemens gehoord. In wezen haten ze zichzelf om hun wroegende geweten en dat van hun voorvaderen en projecteren ze hun haat op hun mede mens.
   Vraag mij of of ze van een prachtige bloem of zeegezicht kunnen genieten?

   En allemaal doen wij hier een beetje dan wel iets meer aan mee! De politieman die deze perverse macht(en) dient, idem de ambtenaar(ling), de politicus niet in het minst, en u, ja U? Hoeveel heeft u over voor uw vrijheid voor rechtvaardigheid voor u zelf, uw kinderen en de rest van het land???
   Bent u bereid uw nek uit te steken, bent u bereid de 3 grootste spektakels, de holocaust, de maanleiding en de aanslag 911 nog eens goed te onderzoeken en daar eerlijk, nuchter, wetenschappelijk naar te kijken? De werkelijke geschiedenis te willen weten???

   Kiest u maar Wilt u en uw kinderen in de LEUGEN danwel in de WAARHEID leven??

 2. ZandInOgen schreef:

  Maar aan de andere kant begrijp ik de standpunten ook wel weer. Je verglaast Nederland, je installeert overal SMART paard-van-troje producten en laat Google datacentra in Groningen bouwen. Die moeten natuurlijk ook optimaal gebruikt kunnen worden, de infrastructuur is er. Lekker aftappen zal ik maar zeggen 😀 Prins Pils had het niet beter kunnen bedenken 😛

 3. brain schreef:

  Plasterk, een voorbeeld van een Babelonier.
  Tja, altijd bezig zijn ze met controle, beinvloeding, terroristen die ze zelf
  creeren en uitvinden. Maar de babelonier is niet paranoia.

  Nederlanders zullen nooit in opstand komen omdat zij schapen zijn en zo
  gedrild zijn om in group-think te denken en te gedragen, hopeloos. Stel je voor dat je zelfstandig gaat nadenken en je gaat uitspreken. Kijk uit niet doen anders
  noemen ze je een complot-denker. Wat een land, een hypocriet land met zijn stille subtiele dicttatuur waarbij de schapen zich zelf zijn gaan censureren.

 4. ZandInOgen schreef:

  MUST SEE: Full spectrum dominance via geo-engineering uitgelegd

 5. ZandInOgen schreef:

  De aftapwet is mede mogelijk gemaakt door de diensten (AIVD/MIVD) die er voor hadden moeten zorg dragen dat ‘terroristen’ niet vrijblijvend het land had moeten verlaten richting Syrië (IS). Maar het kwam ze verdomd goed uit, net zoals in Engeland (MI5/6) dient het dus een multi-dimensionaal agenda. In het kort PRS:

  http://nos.nl/artikel/2076852-bouman-er-komt-zeker-een-aanslag.html
  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/nctv-dick-schoof-terreurdreiging-ek-kan-mensen-op-ideeen-brengen

  De diensten ‘falen’ weer, dus moeten er meer (financiële) oplossingen aangedragen worden.

  https:// http://www.rtlnieuws.nl/nederland/veiligheid-commandos-niet-zeker-opleidingen-en-schietoefeningen-stilgelegd

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten