2023 Taun ing Eropa gabung menyang Kakaisaran Ottoman

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 10 Juli 2018 14 Komentar

sumber: jpost.com

Kekaisaran Ottoman dibubarake ing 1923 minangka akibat saka tawaran sing disimpulake nalika Perang Dunia I, utamane sajrone perjanjian Sykes-Picot lan deklarasi Balfour. Bagéyan saka rencana kuwi minangka lelandhesan tanah ing Palestina kanggo mbangun negara Israel. Saiki kita ora bakal nutupi ing kene sejarah munggah lan tiba saka Kakaisaran Ottoman, amarga akèh sing wis sampeyan sinau ing sajarah resmi diwarnai kanthi gambar kekuwatan sing bakal nimbulaké sampeyan bakal nandhang kekurangan saka disonansi kognitif. saka asas 'Aku ora ngerti sing'. Watch video ing ngisor iki kanggo kursus penyegelan cilik. Nanging saiki, apa sing dadi masalah ing Turki ana ing Erdogan nduweni rencana serius kanggo mbangkitake Kekaisaran Ottoman 100 taun sawisé taun. Lan kabeh perkembangan politik ing Eropah katon kaya rencana. Ing kasunyatan, kita bisa nyatakake yen kabeh perkembangan ekonomi, politik lan sosial ing saindenging donya katon kaya feed rencana iki.

Yen kita ndeleng perang ing Suriah, babagan Balkanisation (ngrujuk marang perang Yugoslavia '90') ing Timur Tengah, kanthi pemenang Turki, Rusia, lan Iran. Perang iki, sing bisa ditemokake sawisé panelitèn, dirilis liwat pembiayaan lan persenjataan saka kabeh jinis teroris, ISIS paling terkenal (IS / DAESH) liwat saluran kaya Arab Saudi lan ing basis mesthi AS. Ing kasunyatan, Turki ora bisa dipikir-pikir saka game, nanging mung sumber sing sampeyan tindakake. Apa sing paling penting yaiku dolanan pembiayaan lan pemberontak, banjur duwe alibi kanggo dibagi dadi negara kanthi ngoyak para pemberontak sing digawé dhewe. Sawise pirang-pirang taun perang, Rusia wis nyumbang kontribusi kanggo ngresiki negara kasebut, nanging saiki Turki isih aktif. Lor Suriah wis dibersihake dening pejuang YPG lan saiki dadi Irak Lor. Grup kasebut uga bersenjata lan dibiayai dening AS (maca liyane ing sangisore video).

Awal saka aliran para pengungsi saka Suriah migunani banget kanggo tujuan pulitik. Iku menehi Turki tongkat tenan kanggo mencet Eropah, sing digawe kabeh jinis perjanjian (kalebu prasetya saka milyaran), nanging ora mematuhi. Utamané Turki kaya nyekel para pengungsi. Yunani uga wis akeh banget para pengungsi lan sing uga nyumbang banget marang ekonomi lan masyarakat Yunani, ing salebeting perang finansial sing wis nggunakake Eropa taun kepungkur. Ing wekdal samenika, Yunani sakmenika sampun dipérang kanthi pager lan ugi saged mbandhingaken negari kaliyan kamp konsentrasi ageng.

Pengungsi mengalir tumuju Eropa uga nyumbangake rencana kanggo nyerang Eropa dadi huru-hara. Senadyan mratelakake panemume, aku ora kudu pracaya banget kabeh serangan teroris lan sing paling akeh mung disusun kanthi cara teknik lan akting Hollywood, sing nyebabake ketegangan antarane penduduk pribumi lan populasi Islam. Kanthi mengkono, pamindhahan digawe saka citra serangan (rapet), serangan lan liya-liyane. Sing kudu dadi akibat saka panambahan Islam. Argumentasi kaya iki digunakake kanggo munculé gerakan sayap tengen ing politik, media, lan media alternatif ing Eropah. Mangkono peperangan ing Suriah dadi panggonan breeding kanggo arus tension. Tlatah sing ditimbulaké kanthi cepet bisa digunakake kanthi apik dening presiden Turki Erdogan minangka alibi supaya bisa ditemtokake ing Eropah sing wis stigmatized Islam dadi agama sing mbebayani lan nduweni sikap anti-Turki sing saya tambah akeh.

Nanging ana sing luwih akeh, saka ngendi kita bisa nyimpulake yen pungkasan Eropah cedhak. Mbokmenawa Mark Rutte dadi presiden pungkasan Uni Eropa lan nyedhiyakake babak final persiapan kanggo ambruk akhir Eropa. Ora mung Uni Eropa sing wis mbantu ngrusak Balkan dening nyumbangake perang Yugoslavia ing '90', ngrusak tentara Yugoslavia sing kuat lan solidaritas ing negara kasebut; EU uga wis mesthekake yen Yunani kacet ing babagan finansial. Iku uga minangka cara peperangan sing wis mbuktekaken banget efektif. Sampeyan bisa nggoleki negara karo miliaran unsolvable loans liwat Goldman Sachs lan yen negara bangkrut, sampeyan dadi Wakil Presiden saka bank umum presiden Bank Sentral Eropa (Mario Draghi).

Ing kasunyatane, Eropa wis nyiapake kabeh preparasi kanggo nggawe invasi Turki ing Eropah banget gampang. Kabeh negara sing mlebu ing Kakaisaran Ottoman cukup cekak kanggo njupuk bagéyan ing jam 24. Nanging Eropa dhewe uga wis kurangake. Banjur kita ora ngomong babagan iklim ékonomi ing Éropah, amarga sing ketoke cukup cukup (senadyan kekacauan ing Brexit mesthi ana pranala sing lemah); kita utamané ngomong babagan kelemahan militer.

NATO minangka apik kaya ing bolongan. Ana apa-apa sing ditinggalake, ora pati jelas yen Jens Stoltenberg nyoba ndhelikake iki. Donald Trump nerangake yen dheweke wis rampung sumbangan finansial saka mitra EU menyang NATO lan minangka tandha gandhewa solidaritas. Nanging, luwih penting kanggo dicathet yen Turki lan AS lagi perang. Turki melu ing Operasi Olive Branch ing Suriah lor lan Irak lor. Operasi kasebut cukup efektif lan Turki ngresiki pejuang YPG sing didukung AS. Dadi sampeyan bisa ngomongake perang antarane loro mitra NATO. Kajaba iku, Turki wis nyimpulake aliansi karo Iran lan Rusia (sing minangka tandha yen ketegangan Sunni - Syiah mundhak). Ana uga dhaptar dhaharan ageng sing nuduhaké menawa NATO ana ing jugrugan. Turki mundhut sistem pertahanan udara S-400 ing Rusia, Turki ngurusi kabeh jinis tawaran sing ora seneng karo Kulon. Ing kawruh, Turki minangka nomer loro kanthi istilah tentara paling kuat ing aliansi NATO, yaiku siji gedhe menehi hasil.

Konflik antarané Eropah lan AS ing panutan Iran lan sumbangan sing luwih dhuwur ing NATO jelas. Eropah saiki kepengin nyambut perang dhewe. Jerman lan Prancis malah ngumumake yen padha dadi pesaing JSF-F35 pengin mbangun. Sing kabeh becik lan becik, nanging saiki wis direncanakake lan sing nggawe bedane karo Turki. Turki nduweni tentara operasional sing apik banget lan nduweni industri senjata sing bisa ngasilake meh kabeh senjata sing dibutuhake kanggo perang. Éropah, ing sebagéyan sanès, banget diselenggarakaké. Kita tansah ningali laporan babagan mobilitas peralatan lan personel sing ora cukup cepet. Ing kasus apa wae, sampeyan bakal kejiret nalika partner NATO nyerang anggota NATO liyane lan misale jek manawa kita ora adoh saka konflik kasebut, amarga Turki ngaku minangka bagian saka Siprus lan ora seneng banget yen Yunani nglindhungi pasukan kudeta militèr. Blok Turki mbobol lenga lan gas ing bagian Siprus ing pulo kasebut lan tetep lumebu ing wilayah udara Yunani kanthi para pejuang jet. Peperangan karo Yunani bisa dadi awal saka pambauran saka kabeh Eropah.

Ing pendapat kula, sing mbokmenawa arep kelakon kanggo 2023. Aku ora ngarep-arep akeh, amarga aku mikir yen Turki butuh luwih-luwih nganti diwasa kabeh cabang industri olahraga militer. Negara iki wis mrodhuksi tank, drone, helikopter pertempuran, kapal militer, lan liya-liyane, nanging isih bisa sawetara taun kanggo nyiapake perang gedhe, ing ngendi sampeyan kudu ngidinake jalur produksi kanggo ngganti peralatan panggantos. kanggo bisa terus ngisi depot amunisi. Saka sudut ekonomi lan militèr, Turki bisa uga kaya ing Jerman ing '30'. Wis dadi banget lan Turki uga entuk kesempatan luwih akeh kanggo ngikat negara liwat filantropi. Venezuela minangka conto becik. Sajrone upacara pelantikan Erdogan minangka presiden Turki ing sistem presiden anyar, yaiku jelas katon Negara-negara sing saiki lan sing bener bisa nelpon mitra-kejahatan (perang) ing tindak pidana. Turki melu nyerang pesisir, ing ngendi AS isih nate ngendhaleni donya. Sing narik akeh wong ing arah simpati kanggo Erdogan lan kanthi mangkono kanggo Turki.

Analisis ing situs web gefira.org nuduhake carane Eropah dadi militer lan situs iki uga nyimpulake yen Eropa minangka mangsa gampang kanggo Turki. Iku sing aku mbadek kene ing situs kanggo taun, uga sadurunge sapa wrote babagan. Iku sing aku mikir apik ing loro script saka prophecy agama kaya ing skrip surat saka 1871 dening Albert Pike lan mulane aku yakin yen tangki-tangkapan Turki kanggo 2023 bakal teka ing kutha-kutha Eropah.

Sumber: situs jeneng, gefira.org, situs jeneng

335 enggo bareng

tags: , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (14)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. SalmonInClick wrote:

    Turki wiwit saka wiwitan ing 1923 minangka negara kontrol iluminasi ilmuwan, sing bakal digelar ing Perang Dunia II. Turki banjur main peran penting ing babagan iki lan Erdogan dimodelake sawisé tuladha Hitler. Mulane dheweke wis diwiwiti saka wiwitan kanggo ngrampungake peran ing 'akhir jaman'. Erdogan's Reichstag brand ('33) yaiku usaha kudeta gagal (co-ordinated dening NATO Gladio / CIA (Fuller)

    Kajaba iku, ana prasasti crypto-Judaism ing saindhenging kulawarga Erdogan lan wartawan / penulis (Poyraz) sing wis nemokake iki wis disalahké kanggo dekade.

    AKP diadegaké déning Erdogan lan Gül (Chatham) sing nampa sertifikat kanggo layanan marang kekaisaran Britania ora liya Elizabeth II, ana cahya (ndeleng logo)? Awit nalika politikus sing prides dhewe ing norma-norma lan nilai-nilai Islam nampa sertifikat saka kakuwasan sing mbantu mbongkar kekaisaran Ottoman?

    Erdogan dadi agen sampurna kanggo nempatake Muslim nglawan Zionis lan saben liyane padha ngancurake:
    "Perang Donya Katelu kudu dilirwakaké déning" Illuminati "antarané para Zionis politik lan para pemimpin Dunia Islam. Peperangan kudu dilaksanakake kanthi cara sing Islam (World Arab Moslem) lan Zionisme politik (Negara Israel) saling ngrusak. "

    "Ing sapinggiring dalan gedhe, kowe bakal padha nyatakake tanda gedhe saka Koth kang ngempetake kowe Gerbang lan njaga dalanmu."

    https://aangirfan.blogspot.com/2011/11/turkeys-erdogan-is-jewish.html
    https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4507646,00.html
    http://whale.to/b/hand_s45.gif

    • kamera wrote:

      Ya, sawise maca blogspot Aangirfan kabeh apik nanging sing Sibel Edmonds uga gosher utawa ora?

      2. "Sibel Edmonds, mantan penerjemah FBI, nyatakake yen dhuwit obat wis disalurake menyang dana Gulen dening CIA"

      • Martin Vrijland wrote:

        Sampeyan banget sedih, nanging ing kasunyatan sampeyan bisa ngomong yen sumber warta alternatif biasane uga muter peran ganda. Paling wong isih ora pengin media alternatif kanggo mbentuk area kontrol kanggo layanan rahasia. Utawa apa kita pancene ngira yen para pemikir kritis golek cara dhewe ing internet? Ora, mesthi ora: yen sampeyan pancen merdika, sampeyan bakal dikupas, kaya sing wis dilakoni karo aku. Aku duwe untung yen aku kepengin urip, nanging sebagian besar panulis bebas sing nyata diturunake ing tahap awal, saengga mung media alternatif sing dikontrol tetep utuh.

        Lan yen Martin Vrijland terus wae, sampeyan mung nggawe alas situs web sing ngarahake panemune kanthi perspektif sing padha lan kanthi diam-diam nyampur karo disinformasi. Contone, sampeyan bisa nemokake Martin Vrijland ing hoezithetnuecht.nl antarane situs karangan. Mangkono carane sampeyan nindakake. Sampeyan mung nyelehake mudhun ing rawa. Ora ana jago kluruk sing keprungu. Wong bisa gampang nganggo jaring safety kanggo nguripake kapal maneh.

        • Martin Vrijland wrote:

          Ing tembung liya: Sibel minangka agen kaping pindho sing netepake dheweke peran ing agenda tesis lan anti-tesis watara Turki

        • Martin Vrijland wrote:

          Sing ora bisa nyirnakake kasunyatan yen game Erdogan - Gülen, mesthi, dirancang kanggo miwiti Erdogan lan menehi daya luwih akeh nalika nguatake sikap anti - AS.

          Iku kabeh scripted. A kudeta A (Reichstag) (hoax) migunani banget kanggo menehi Erdogan dadi daya maksimal lan musuh anyar (guru lawas) Gülen teka kanthi sampurna ing dialèk Hegelian.

          Iku uga menehi Erdogan minangka alibi sampurna kanggo ngresiki Eropa saka FETO (lan YPG) sel. Loro-lorone EU lan AS akeh banget lenient menyang simpatis Gülen. Game Hegelian: kanggo sing ndeleng.

      • SalmonInClick wrote:

        Edmonds (Newsbud) ora bisa dipercaya, nanging uga kanggo Corbett sing diupayakake dheweke ing wiwitan. Kabeh jaring safety, nanging seni bisa disuling. Njaluk info metu lan ninggalake kawulo / distractions kanggo apa lagi ..

        Lan adoh saka CIA, aktor lan penyambung penting yaiku Graham Fuller. sandinogen dikirim ing kene kepungkur. Ngendi dheweke ing wektu kudeta?

  2. Martin Vrijland wrote:

    Kasunyatan bilih Turki saiki ngandut ing anggota Uni Eropa mesthi dituju kanggo nambah ketegangan. EU bakal nolak iki lan Turki duwe alibi kanggo nglakokake Blitzkrieg ing Eropah. Cetha banget yen sampeyan ndeleng liwat script sapisan.

  3. Riffian wrote:

    politikus kaya iki (freemasons) uga seneng mbantu karo agenda pemisahan lan numpes

    Pimpinan pamimpin PVV Geert Wilders uga nanggapi: "Belanda iku dudu nagara sampeyan Pak Kuzu."
    https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/kamerlid-kuzu-mensen-met-zorgen-over-veranderende-samenleving-kunnen-beter

    Salajengipun, aku ngerteni manawa 2023 = 223 = Tengkorak lan balung, nanging sing sejatine mesthi coincidental ..

  4. marcos wrote:

    Hi Martin,

    Amarga sampeyan kanthi rutin ningkatake gambaran sampeyan utawa apa sing ana ing donya kanthi nganalisa, aku janji bakal menehi donasi maneh. Muga-muga iki bakal ningkatake wong liya kanggo nindakake perkara sing padha lan sampeyan ora kudu nyuwun maneh, 'Sapa sing ngetutake yen wr cukup wong sing maca situs kasebut sacara reguler, supaya apa sing kudu dilakoni.

  5. Iberi wrote:

    Erdogan nuduhake gerakan tangan kekuatan Freemasonry. Sikap sing padha digunakake dening para sadulur Muslim. Perwakilan utamanya ing saudara-saa Yusuf Al Qaradawi misale jek minangka mentri mentri Erdoğan lan terus-terusan ndeleng Erdogan sing pimpinan diterusake kekaisaran Ottoman sing anyar.

    Kajaba iku, bener yen Qaradawi wis ngandhakake maneh (kabeh) Eropah bakal dadi benua Islam ing mangsa ngarep. Given demografi gerakan sing bakal njupuk Panggonan ing dekade teka, sing bakal buktiaken. Eropah Timur karo negara-negara kayata Hongaria, Polandia, Lithuania, Kroasia, Slovenia, Republik Ceko lan Slowakia sing ditemtokake ora ndhukung Brussel nalika nerangake invasi migran. Kasunyatan yèn pasukan NATO ing saubengé Kaliningrad mbangun, saupama nglawan Rusia lan Eropah wétan, kanggo pasukan militèr, bisa uga diarahaké marang negara-negara Eropah Wétan amerga negara kasebut banget nentang pulitik migran Brussels.

    • SalmonInClick wrote:

      Lan sampeyan ora nglirwakake Zionisme sing teka ing Talmud / Kabbalah. Uga, Israel main peran sing bisa diprediksi ing wektu iki sing diarani ora ana wong lanang sing apik.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup