Negara kita dipecat karo Inoffizielle Mitarbeiter (kaya kasebut ing ngisor Stasi ing GDR)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 23 November 2018 29 Komentar

sumber: christoph-links-verlag.de

Mesthi wae sing serius tenan karo negara kita bisa diwaca dening diskusi ireng lan kabeh kerusuhan ing kono. Ing artikel kasebut loro (kene en kene) Aku nerangake carane iku salah siji game predisposed amba kanggo nggawe kontradiksi ing masyarakat. Sing padha Aku wis nggambar sadurungé demonstrasi Pegida - Antifa, ing ngendi para perusuh Antifa didol déning polisi, dirilis lan ditahan maneh. Iku mung nuduhake kamera. Zaanse vloggersrel uga rampung ing adegan, amarga ternyata saka gambar kasebut digawe dening photographer dadi kanca.

Kajaba iku, uga katon yen media alternatif rampung ing saku saka layanan rahasia lan supaya loro media utama lan alternatif ora luwih saka pribadi pangaturan persepsi saka urutan mantep. Kita dipecat siji-sijine ing kelompok kiwa ing sisih tengen, pribumi marang imigran, Kristen marang Muslim, blackpiet marang blackpee. Iku salah siji game demagogic gedhe! Kita diputer lan paling ngganggu ing iki mbok menawa akeh wong sing ngutangi.

Iki minangka pengkhianat sing paling gedhé: wong-wong sing tumindak kaya-kaya padha nglawan wong sing wani nglantaraké kritik lan tumindak kanthi cara aktivis.

Ternyata ora ana sing luwih penting tinimbang strategi net safety. Wong sing mbayar dhuwit. Ora ana gunane kanggo ngatasi pengkhianat kasebut. Yen padha duwe rasa nurani, mesthine dheweke ora milih opo sing mbudidaya kanggo diwiwiti.

Dheweke mbokmenawa ngandhani yen dheweke nduweni tujuan sing luwih dhuwur. Lan sing bener uga. Padha ngawula tujuan sing luwih dhuwur saka roadmap menyang pemerintahan donya sing padha perang ing tembung ditulis utawa gambar, nanging ing laku mung nindakake iki kanggo njupuk wong sing ngupayakake wong sing bener. Mulane padha kaya Inoffizielle Mitarbeiter ing layanan urutan ditetepake, sing padha katon perang ing lapangan sing katon. Wong-wong iki minangka Stasi mantan GDR Jerman Wetan. Nyenyamah karo kawirangane ora ana gunane. Padha ora isin. Mbok padha sawetara menit saben dina kanggo aran guilty, nanging banjur padha njaluk menyang tim roh saka Penghianat wong fellow sing padha bisa nelpon utawa ngunjungi kene. Padha manggon ing ngapusi, kaya Mark Rutte lan politisi liyané manggon ing wektu sing padha. Yen sampeyan nglakoni kabecikan ing saindhenging urip sampeyan, mesthine bisa dadi alam sing kapindho. Ing kasunyatan, mbokmenawa malah dadi alam sing sepisanan. Sampeyan ora bisa bali, amarga banjur sampeyan ora mung masang dhewe, nanging bener kabeh organisasi.

Sampeyan agen saka sistem sing ndalang kanggo nglawan. Pancen: iku bursting! Cukup link cendhak kanggo kasus liyane resistance resistance (klik kene), Nanging pemain figuran luwih canggih kaya Alex Jones, Ole Dammegard, David Wilcock, Ronald Bernard, Ella Star, Martijn van Staveren, William Felderhof, Irma Schiffer, Judy Monshouwer lan mung nalika. Aktor-aktor sing dilatih sing mung ngaku bisa mbantu awak awake dhewe, nanging nyatane ora ana apa-apa kajaba sing artikel iki (klik ing iku) minangka teknik strategi net safety.

Lan padha thukul saka lemah kaya jamur, amarga sampeyan ora pengin banget akeh wong wiwit mlaku sawise peneliti free nyata. Lan yen padha nindakake, sampeyan bakal narik munggah puluhan situs web sing njupuk pesen lan surak-surak. Banjur sampeyan nyurung pemikir gratis nyata adhedhasar media sosial, mungkasi gulungan negara ngandhut fitnah lan fitnah; menehi perhatian sing luwih akeh lan supaya bisa mundur. Ing wektu samesthine, sampeyan bisa ngagem Martin Vrijland kanthi gampang ing antarane situs UFO lan cara sampeyan bakal nggabungake karo pulp kaya wong sing isih ana ing situs kasebut. Lan liyane sampeyan nggawe dheweke ireng utawa supaya trolls ing media sosial nuduhake postingan karo tambahan komentar idiotic.

Lan banjur kita ora nyathet kabeh wong sing ngidini nyerahake demonstrasi utawa kerusuhan (kaya aku nampilake ing demonstrasi Pegida-Antifa ing The Hague lan ing Zaanse vloggersrel). Aku uga durung ngomongake babagan kabeh wong sing kerja ing koran, TV lan kabeh lembaga manajemen pemahaman liyane. Mayoritas mbokmenawa ora malah nyadari apa sing dilakoni. Nanging para wanita lan wanita ing media alternatif sing dianggep perang kanggo awakening para fellow wong iku ngerti banget yen dheweke iku agen kanthi peran ganda. Senyawa palsu sing manis lan katon saka spiritualitas sing kerep ndadekake aku muntah. Iku banget sumelang lan banget nggegirisi!

De Inoffizieller Mitarbeiter ora tau punah; Stasi ora tau mandheg. Dina iki mung nduweni gambar rada pimped lan diarani AIVD lan pretends mung deals with "terrorism". Tandha tembung sandi: terrorisme diciptakake lan bisnis inti AIVD mbangun lan njaga jaringan Initarizielle Mitarbeiter. Iku sub-ekonomi kabèh, ing ngendi sampeyan bisa mesthine njamin yen Mitarbeiter Inoffizielle saling salah lan menehi saben tugas liyane ing perusahaan tutupan. Iku bener terus mlaku. Sampeyan nggawe dheweke gumantung banget ing jaringan bisnis Initarizielle Mitarbeiter sing padha. Siji ngorganisir kuliah, sing liyane menehi latihan rohani lan liyane sade buku, seni utawa obat alternatif. Lan yen ora apik banget, ing Inofizieller ngetokake Arbeitgeber ana sawetara dhuwit sing ditampik.

Sampeyan duwe bukti kanggo sing saka Vrijland? Apa sampeyan wis lali babagan apa sing aku tulis babagan iki? Apa sampeyan nonton film? Wis maca kabeh artikel babagan iki? Ora? Banjur gaweyan sing dhisik dhisik; banjur kita guneman maneh. Iki katon kanggo sapa wae sing nglakoni gaweyan sing sethithik. Kita mung ora nglakoni kuwi amarga kita wis dihipnotis dening para pejuang kamardhikan sing padha looking kanggo kita.

"Sukses iku pilihan", ora mung nalika sampeyan ana ing Freemasonry, sampeyan entuk bal sing diputer: Yen sampeyan Inoffizielle Mitarbeiters jaringan, sukses sampeyan uga dijamin. Dadi sukses kuwi pilihan. Wis sampeyan wis direkrut?

48 enggo bareng

tags: , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (29)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Budhak gaji wrote:

    Wong uga bisa ngomong:
    "Apa ora revolusi durung rusak?"
    Jawaban punika prasaja, nanging angel mangertos:
    Dadi, revolutions paling sing kepungkur wis pungkasané diwiwiti kanthi getih sing padha. Aristokrasi saiki nindakake kabeh bisa kanggo nyegah révolusi supaya bisa dilanjutake. Wong-wong sing dipimpin dening rakyat kanthi cetha njaga posisi lan sistem kasebut.
    Long live kebebasan! (Bah ...)

    • Martin Vrijland wrote:

      Secara pribadi, aku ngira tekanan sing diwangun ing revolusi kontrol. Iki mung bisa ditindakake yen pihak wis mriksa siji lan sijine bisa langsung ngasilake asil kasebut. Sujud lan aturan.

    • Budhak gaji wrote:

      Apa bisa uga wis ngasilake macem-macem cara kanggo entuk gol sing wis kasebut? Gumantung carane massa nanggapi menyang owah-owahan sing padha nimbulaké, banjur apa skenario iki dicocogake utawa ora Applied?

      Padha mbokmenawa ora tau ngajak Pim Fortuyn. Sawise nyatakake ancaman iki ora aman, kebutuhan wong iki langsung diisi dening Wilders. Ing pendapatku Pim Fortuyn bisa nyedhiyakake révolusi sing bener (sebagean), nanging mesthi sithik ana ing Wilders.

      • Martin Vrijland wrote:

        Ya mulane ngukur lagi saiki isih dadi luwih menyang (data amba), lan ngirim (liwat perceptiemanagemenet media, media alternatif, influencers media sosial, Inoffizieller Mitarbeiter, lan ing). Banjur padha bisa geser geod dilatih pawns politik sing maju minangka net safety (politikus minangka Wilders lan Thierry Baudet, nanging uga ing sisih kiwa ing bentuk Jesse Shamrock).
        Ngukur punika ngerti.

      • Kamera 2 wrote:

        @Wong gaji
        Kanthi kabeh miturut Pak P Fortuyn.
        Mr. Fortuyn iki "di-push nerusake dening media ide," media wis digawe wong gedhe, kabeh kang dadakan ana wong iki, sing bisa diajak ngeculke lan kejem ing basa kang kanggo wong liya sing laku agama. Ngomong apa sing diajeni, ha ha.
        Dheweke kanca apik karo T van Gogh, ngrembug babagan situs iki (pirsani pranala ing ngisor iki)

        Yen kita ngomong bab dibagi, banjur Fortuyn mesthi kalebu ing dhaftar. Ditambah ing taman media, hmm, foto 1, disarèkaké ing Driehuis lan banjur ana ing Italia, uga, apa sing bakal dingertèni manèh ...

        http://www.martinvrijland.nl/archief/alles/de-moord-op-theo-van-gogh-een-joods-complot-van-list-en-bedrog/

        • Sunshine wrote:

          Aku saiki weruh Piece 2014 kanggo pisanan. Artikel sing ditulis kanthi apik.

        • SalmonInClick wrote:

          Iku ora mung online utawa liwat media klasik, nanging uga nalika sampeyan mikir sampeyan "gratis" mlaku-mlaku lan ing omah ing lingkungan sing akrab lkkr Smart ???? Malah ing bidang nalika sampeyan mikir sampeyan bisa mlaku kanthi becik karo kulawarga, sampeyan bisa ngetutake prilaku sampeyan liwat macem-macem kamera / sensor lan kalkulus.
          Iku diarani ing 'dominasi spektrum lengkap istilah militèr malah cuaca punika kontrol dening macem-macem program geo-engineering, sampeyan bisa saiki sampeyan uga kepengin weruh ngendi nimbali kabeh babagan lan sing padha kudu "defend" .. (weruh Brzezinski quotes)

          Utawa sampeyan bisa mesthine mung "nglangi" sirahmu ing pasir lan pura-pura ora ana apa-apa ing tangan. Kanggo nutup fuik, Good afternoon! ?
          https://www.rtlnieuws.nl/tech/artikel/4494866/algoritme-voor-opsplitsen-gezin-vliegtuig-uitbuiting
          https://www.irishtimes.com/business/economy/michael-o-leary-to-attend-bilderberg-conference-1.2241597

          • Kamera 2 wrote:

            Inggih, jaring sing ...

            Lan, kaya sing, bolong kaya iki

            Ing jerone terus saya cilik lan ukuran kanggo keamanan kita (klub-klub motor ngarahake tumindak militer, ha ha) ngidini kita nglangi menyang jaring sing apik, kaya sing kasebut.

            Geng motor >>> utawa, ngorganisir kejahatan pemerintah marang wong ????

            https://www.ad.nl/amersfoort/inval-in-woonwagenkamp-keerkring-tegen-motorbende-caloh-wagoh~a6dbd5079/

          • SalmonInClick wrote:

            @ camer 2, utawa sampeyan kanthi alami rig dhewe klub motor karo state-of-the-art, revolving lawang kriminal lan Mitarbeiters liyane banjur nutup kekacoan ing ngendi sampeyan ngganti aturan. Machiavelli ora bisa mikir sing luwih apik?

            Ngomongke anekdot becik babagan numpuk, jaring, lan diskusi anyar. Ing wektu sing suwe kanggo majikan saya nalika iku ana dina biru ing Inggris lan sawise sawetane aku rampung ing pub lokal, ing ngendi aku rembugan karo buruh lokal lan nelayan. We teka kanggo ngomong babagan kapal laut lan pertempuran segara antarane loro kakuwasan ... Aku ora bakal lali tukang tipsy + nelayan lan wong Walanda ilang ing diskusi panas

            Sampeyan gelar Belanda..God sing melu kita kanggo Walanda, padha ninggalake kurang nanging njupuk dadi luwih ..

            kanggo aku mangsuli

            Sampeyan mbokmenawa reffering menyang pemerintah kita lan supaya disebut kulawarga kraton

            Luwih ngguyu lan swara, sing wong Inggris mangsuli

            Aku duwe saingan umum ??

  2. SalmonInClick wrote:

    Analisis saka negara corpofascist nyamarke:

    Ing atine kontrol adhedhasar trauma-in zionazi bisa Walanda (EU) wiwit ing umur awal, kabeh wis dirancang kanggo break resistance lan resistance 'Freigeborene "ing tataran wiwitan bisa lan psycho- lan sociopaths mangsa kanggo tuwuh ing tutup lan nggunakake minangka ndelok negara mangsa ngarep. Supaya macem-macem faktor muter peran penting banget.

    Pisanan, kasebut wiwit sakcepete sawisé nyedhiyakake nalika nyawa mlebu kasunyatan 3D iki. Iki ndadekake prabédan manawa sampeyan lair ing omah kanthi nggunakake sarang sing sregep karo wong sing tresna marang sampeyan ing lengen ibune utawa sing ana ing dhadha. Rumah sakit Mengele ing donya rawuh ing ngendi sampeyan langsung dibuwang metu saka tangan lan setengah disabetake ing bali dipukuli lan Gusti Allah mangerténi apa antik sing malah luwih karo sampeyan, tes getih, vaksinasi etc. Pambuka pisanan karo kasunyatan iki wis adhedhasar trauma lan kanthi mangkono wis duwe pangaruh ing pikiran subconscious saka bocah.

    Banjur nderek panjelasan, amarga negara kudu ngerti yen sampeyan minangka warga sipil (BSN) lan sumber potensial penghasilan (maca share) ing donya 2D minangka wong (sah), supaya ora dadi wong! Gumantung ing DNA utawa genetik sing diwenehi utawa. watesan, lingkungan (lingkungan / kulawarga / agama, dll.) sing dadi tuwuh, kerangka legal / watesan fisik / mental sing dibutuhake bakal mbentuk persepsi sampeyan. Dadi pemahaman / awakening kudu diwatesi ing taun-taun pisanan kanthi cara. pangan / kimia / lingkungan polusi lan watesan ing ndhuwur, yen "KOPI OOg" bakal diwiwiti.

    Sampeyan bakal dipengaruhi liwat pemrograman program media (otak kiri ora seimbang) kanggo gabung ing sistem (budak) lan nampa negara minangka gubernur lan pemilik gubernur. Dissidents sing fished metu lan drogconstateringen medical kaya ADHD lan liyane Tavistock tindak tanduk dipunwiwiti ing pangaribawa saka obatan kanggo tumata lan ukuman ing (Foster) tuwane / biyung amarga padha beda-beda minangka individu lan ora teka menyang melu. Wong sing banget sensitif ditinggalake karo kelainan otak sing disamar kaya sindrom Asperger. Hiburan olahraga Tavistock Kabbalywood yakuwi nyuda lan nyenengake individu ing wektu sing dituju (maca program kanthi impulses) karo idola sesat (seksual) minangka conto. Sampah sing diurut sacara genetika ditrapake ing interval biasa kanggo nggarisake kerangka fisik / mental individu.

    Teknologi (psikotronik) disedhiyakake lan diselewengake liwat lingkungan lan kekuwatan sing mesthine wong kasebut pancen panjaluk marang tartamtu stimulae. Kajaba iku, negara ora langsung nyedhiyakake suplai obat sintetik (opioid) lan informan sing bener dikirim menyang dalan kanggo njaga jaringan pidana supaya polisi duwe hak kanggo ana. Kriminal, informan, personil TBS sing diarani revolving, asring dirilis minangka srigala supaya trauma sing ditrapake bisa ditrapake ing masyarakat.

    Akibaté, wong wis dadi zombie / pawn / usable pawn, persepsi dhasar disrupted kanthi cara sing proses rampung lan ora bisa dibalikeun. Padha kena infeksi; padha diprogram kanggo mikir lan nanggapi rangsangan tartamtu ing pola tartamtu. Sampeyan ora bisa ngganti pikiran sampeyan, sanajan sampeyan mbukak informasi asli, sanajan sampeyan mbuktekaken yen putih putih lan ireng ireng, sampeyan isih bisa ngganti persepsi dhasar lan logika prilaku. Punika bagéan sedhih ing sedaya kahanan ing negara zionazi ing Walanda.

    Conto teknologi pemrograman disguisi diterangake dening programer

  3. marcos wrote:

    Apa pendapatmu babagan Joseph P Farell, Catherine Austin Fitts lan Dark Jouralist?

  4. marcos wrote:

    pancen kasebut wong 3 sing nyengkuyung teori Dr. Judy Woods, saengga aku kaget kanggo maca reaksi pisanan. Aku ora ngerteni argumen apa maneh wong-wong dilebokake ing baris sing padha karo CNN lan liya-liyane.

    • Martin Vrijland wrote:

      Aku mung ngomong yen sampeyan kudu tansah njaga supaya sampeyan ora lumaku ing jaring safety liyane.

      Aku ora ngerti. Aku ora ngerti lan aku uga ora bisa ngetutake saben wong. Sampeyan ora bisa ndeleng alas liwat wit-witan maneh.

      Teori Judy Woods misale jek dadi paling apik, nanging bisa uga kedadeyane wong mbantah teori kasebut lan diselehake ing cahya sing ora becik utawa layanan kasebut mesthekake yen bebener mung kebocoran liwat wong kaya Judy Woods lan kanggo mesthekake yen dheweke nglakoni bunuh diri manggon ing siaran radio (aku ngarani ... kaya ing conto saka Ace Baker sing mesthine bunuh diri ing siaran Jim Fetzer, ndeleng kene: https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/hoe-complotdenkers-als-jim-fetzer-ole-dammegard-zen-gardner-en-anderen-steeds-weer-wegkomen-met-hun-misstanden/)

    • Sunshine wrote:

      Salah satunggaling kritéria sing aku mutusake manawa ana wong sing bener utawa yen ana wong sing sabotaged, boycotted, ora bisa nyedhiyani urip, marginalization etc.

      Yen ora kasebut, dheweke bakal manggon karo status quo sing ana, kanthi dibagi lan kebingungan minangka moto. Iki pengalaman saya.

      • Martin Vrijland wrote:

        Ya, nanging sayangé uga diputer ing tingkat kasebut kanthi persepsi pembaca ... njupuk conto yaiku Micha Kat ... uga berpura-pura dadi korban. Apa sing dibayar kanggo kabeh bengi hotel iku mesthi pitakonan gedhe.
        Aku paling ora bisa ngomong yen aku cetha nyerang lan aku ora njaluk junk sing mati.

        • Sunshine wrote:

          micha wong sing nggawe pengadilan kanggo mafia ireng nanging nalika iku migunakake sistem 'hukum' sing padha supaya bisa 'dadi'. Para pengacara sing pinter, tetep kontak karo selimut ing urutane. Ana wong sing ora bisa nemokake pengacara lan dheweke. Wong sing mlaku-mlaku, budhal, tetep ing hotel, lan liya-liyane. Dheweke uga anggota saka klub kasebut, yaiku apa sing nglindhungi dheweke. Sampeyan ngerti, klub sing nemtokake lan ngarahake kabeh.

  5. ClairVoyance wrote:

    Biasane sampeyan loro nganggo teori. Aku isih menehi rekomendasi maca buku dheweke.
    Kajaba iku, dheweke diarani Wood, lan ora Woods.

    • ClairVoyance wrote:

      Lan apa sing diarani mati-mateni Ace Baker pancen ora bisa dipisahake karo fakta yen ora teori lan sing bener babagan medan magnet bumi lan data seismologi ora bisa dibantah. (Iku uga apik banget yen Arsitek & Insinyur seneng-sengaja ngindari data seismologi) Apa wae ora teori, kolom baja sing katon minangka bledug sing ganti.
      Lan kaya mangkene aku bisa ngarani akeh perkara, nanging aku luwih trep kanggo wong sing kasengsem sinau ing situs Kayu utawa maca bukune.
      Lan panggung game Baker uga ana ing babagan Simon Shack saka Clue September (irung, irunge metu) lan banjur ngeculake saka Ace Baker sing tau nyoba debut Hutchison liwat trickery.
      http://www.drjudywood.com/wp/

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup