Kaca Pandhu Arah Kaca

Panguwasa Pitakonan Coba dhewe

Paling Anyar Artikel

Penyanyi Ariana Grande Manchester mbintangi serangan mbebayani

Dikirim ing Mei 23, 2017 ing Umum | Komentar metu kanggo konser Ariana Grande Manchester mbintangi serangan bunuh diri

Serangan sing nyebabake nyababake nyebabake 22 lan 59 tatu nalika konser Ariana Grande ing Arena Manchester

Read More

Trump pratandha karo negara-negara muslim supaya bisa nglawan apa sing digawé dhéwé

Dikirim ing Mei 22, 2017 ing Umum | Komentar metu sadurunge Trump mlebu pakta karo negara muslim kanggo nglawan apa sing wis digawe dhéwé: IS

Donald Trump, kontradiksi ing janji lan praktik pemilihan lan liyane

Read More

Gagal kabentuk kabinet saka asosiasi para aktor ing The Den Haag

Dikirim ing Mei 18, 2017 ing Umum | Komentar metu kanggo Gagal pembentukan Kabinet asosiasi aktor ing Den Haag

Menehi wong roti lan game, TV, bal-balan, film, musik, opera sinetron lan munculé demokrasi

Read More

Ancaman nuklir saka Korut kumpul karo ancaman paling gedhé kanggo manungsa

Dikirim ing Mei 11, 2017 ing Umum | Komentar metu kanggo ancaman nuklir saka Korea Utara mungsuh ancaman paling kanggo manungsa

Apa bom atom ancaman paling gedhe? Apa kabeh ana ing sekitar kompleks industri militèr? Utawa ana bebaya luwih gedhe?

Read More

Martijn van Staveren dadi bintang ing Walanda?

Dikirim ing Mei 8, 2017 ing Umum | Komentar metu kanggo Martijn van Staveren lintang sing muncul ing Walanda spiritual?

Yen sampeyan nggunakake akeh istilah 'matriks' (kaya asring ditindakake ing situs iki), sampeyan mesthi bakal ditudhung maneh menyang Martijn van Staveren.

Read More

Elon Musk, bisnisman gedhe utawa DARPA papan kanggo wong cyborg transhumane?

Dikirim ing Mei 5, 2017 ing Umum | Komentar metu kanggo Elon Musk pengusaha gedhe utawa DARPA papan kanggo wong cyborg transhumane?

Target Latihan Neuroplastikitas (TNT), yakuwi kanggo nambah kecepatan lan efektifitas kemampuan belajar cogintive

Read More

Edith Schippers saiki kepengin profil DNA sampeyan

Dikirim ing Mei 1, 2017 ing Umum | Komentar metu Kanggo Edith Schippers saiki kepengin profil DNA panjenengan

Apa sejatine (medeni) medeni medeni Edith Schippers wis disimpen maneh? Soko karo DNA sampeyan (nyuwun pangapunten kanggo foto Photoshop)

Read More

Apa gambarmu ing donya bener?

Dikirim ing Apr 29, 2017 Umum | Komentar metu Kanggo gambarmu bener?

Tujuan saka situs web lan karya saya yaiku kanggo ngajak wong kanggo nguji citra sing bener

Read More

U-turn Donald Trump sadurunge lan sawise pemilihan

Dikirim ing Apr 18, 2017 Umum | Komentar metu kanggo U-turn Donald Trump sadurunge lan sawise pemilihan

U-turn: Donald Trump sadurunge lan sawise pemilihan & kamenangan Erdogan ing referendum Turki

Read More

Fascism 2.0 dirilis babagan sampeyan liwat konsep saka 'kutha pinter' (kutha pinter)

Dikirim ing Apr 17, 2017 Umum | Komentar metu kanggo Fascism 2.0 diluncurake babagan sampeyan liwat konsep 'kutha pinter' (kutha pinter)

Fascism 2.0 ndhelikake ing konstruksi beton kutha pinter ing kutha-kutha kaya Amsterdam ing konsep kutha pinter

Read More

Korea Lor iku mbebayani amarga kita (media) nyatakake

Dikirim ing Apr 16, 2017 Umum | Komentar metu kanggo Korea Lor iku mbebayani amarga kita (media) nyatakake

Ana aliran terus-terusan saka propaganda wedi

Read More

Hoaxes lan serangan bendera palsu: liwat tesis, anti-tesis lan sintesis kanggo New World Order

Dikirim ing Apr 14, 2017 Umum | Komentar metu kanggo Hoaxes lan serangan bendera palsu: liwat tesis, anti-tesis lan sintesis kanggo New World Order

Iku misale jek tambah angel kanggo mangerteni carane game kasebut dimainake ing papan catur global

Read More

Anak ora mateni gas racun, nanging para dokter helm NATO putih?

Dikirim ing Apr 10, 2017 Umum | Komentar metu kanggo Anak sing ora mateni gas racun, nanging para dokter helm NATO putih?

Miturut dhokter SWEDHR, bocah-bocah sing diselamatake dening Helm Putih Helmets sawise serangan gas racun bener dipatèni ing ngarep kamera.

Read More

Serangan tomahawk ing Suriah adhedhasar serangan bendera palsu gas sarin?

Dikirim ing Apr 10, 2017 Umum | Komentar metu kanggo serangan tomahawk ing Suriah adhedhasar serangan bendera palsu gas sarin?

Minggu kepungkur, donya kaget banget kanthi kinerja sing apik banget dening Presiden AS Trump ing serangan gas miturut omongane uwong dening tentara Siria

Read More
GOOGLE AD

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Cedhak