Turki lan Iran, serangan nyerang ing Israel lan peta dalan tumrap pemerintah dunya Lucifer

Filed in FILOSOPHIKAL by ing 27 Juni 2017 32 Komentar

Sadurungé aku nyebutake yen ramalan-ramalan agama dadi tuladha minangka naskah sajrone realita ing ngendi kita manggon. Aku uga nyatakake yen Turki nduweni peran Magog lan Presiden Erdogan yaiku Gog of Magog kaya kasebut ing kitab Ezekiel (waca kene). Sadurunge sampeyan nyerah lan mikir: "Oh ora, huh, mungkasi. Aku ora laku agama lan ora ngandel marang Gusti Allah utawa ing prophecies lan kabeh istilah sing ora ngomong apa-apa ing kabeh", Aku arep ngrangsang awak supaya terus maca. Aku uga panginten sing nganti suwe, nganti aku nemokake yen akeh sing kedadeyan ing saubenging kita pas karo sesambungan kasebut. Sing paling sethithik bisa disebut apik banget. Aku malah sing katutup buku Aku (Kitab Suci) anak iki kaliyan lan kang dianggep dening kula minangka buku bener incoherent dongeng, dumadakan dadi rampung dingerteni nalika aku weruh muter dening Bram Vermeulen banjur kula nyedhaki jero buku-buku Zecharia Sitchin. Senajan aku kanthi mripat kritis lan saiki uga ngerti yen tablet Sumerian lempung kaya Kitab Suci (lan tulisan agama liyane) diterangake dening Sitchin padha ngalami kothak pasukan padha warta kita saiki lan conto ing masalah kayata Counterfeit sajarah, sing sabenere alesan sing Iku ndadekake supaya menarik. Nanging, yen sampeyan sinau kanthi saksama, sampeyan bisa ngenali lapangan kekuwatan sing padha lan manipulasi sing cedhak karo kabeh tulisan kasebut. Menapa malih, yen sampeyan ndeleng teks sing ing buku pisanan saka Genesis fable menyang Piece diwaca yen melu lempung tablet Sumerian. Aku maringi pitutur marang kowe ing konteks sing luwih dhisik artikel iki kanggo maca maneh, sing aku jelasake.

Yen sampeyan bisa ngetutake crita, sampeyan bakal bisa ndeleng apa sing kedadeyan ing bidang perang, teror, politik, ekonomi lan sains, kanthi skala global. Sing bisa muni arrogant lan mursid, nanging aku ora pengin nahan iki 'Eureka' wayahe. Kanggo njupuk langkah-langkah pisanan ing pangertosan sing lengkap, penting banget kanggo nyathet kondisi saiki ing bidang perkembangan teknologi. Sampeyan bisa nindakake sawetara nelusur Google kanggo iki utawa ndeleng sawetara video YouTube. Apa langkah pisanan sing paling penting? Inggih, ing akal tartamtu, kita sedoyo bilih kita lair ing wekdal punika, amargi wontenipun urusan teknologi jaman saiki, ora mung gampang mangertos tulisan suci utawa tablet lempung Sumeria, nanging uga luwih gampang kanggo entuk 'dimensi'. mikir. Aku wis menehi langkah pisanan ing mikir ing dimensi 'crita saka platlanders'. Penasehat teknik, penemu, lan filsuf Google Ray Kurzweil mbantu kita luwih cepet. Iki wong, sing nemtokake dalane akeh institusi teknologi, universitas lan mesthine investasi Google, yaiku juara gedhe Transhumanisme lan Singularitas. Maneh aku pengin ngrangsang awak supaya terus maca lan ora bakal wedi karo sawetara istilah sing durung ngerti. Iku perkembangan ilmu pengetahuan sing penting kanggo mangerteni. Sampeyan maca kene Mulane introduksi.

Prinsip Kurzweil utamané adhedhasar perkembangan ing bidang nanoteknologi lan teknologi komputer (ICT). fisika kuantum ngidini bakal rauh ngatasi masalah Mega Komplek ing sawetara detik, amarga komputer kuantum 1x njelasno kabeh rute saka mbingungake tinimbang linear route langkah-langkah dening-lumaku komputer binar. Kurzweil nemokake manawa perkembangan teknologi dumadi miturut hukum Moore. Hukum kasebut tegese pangembangan kasebut minangka eksponensial. Dadi komputer kuantum saiki mbantu karo perkembangan eksponensial iki.

Film Transcendence menehi gambaran fiksi ilmiah kaya apa bakal dadi ing bidang nanoteknologi. Nanoteknologi yaiku area pengetahuan sing bisa mbangun maneh saben atom utawa molekul. Yen sampeyan nulis bahan ing mikroskop super, sampeyan nemokake yen kabeh iku luwih saka getaran lan fisika kuantum uga nerangake yen getaran kasebut mung ndhelikake dhewe minangka prakara, ing wektu iku diamati. Apa tegese? Iki tegese ilmu wis tekan titik ngendi kabeh biologi bisa ditedheni minangka masalah ICT. Cendhak: kabeh makhluk urip bisa ditransfer menyang jumlah data sing bisa direproduksi. Supaya kita bisa ngresepake prakara. Kita malah bisa ngasilake bagean organ utawa organ ing laboratorium liwat nanotechnology. Ora bakal suwe sadurunge kabeh awak manungsa bisa dicithak nganggo alat replikasi bio lan bakal ana wektune yen materi bisa didelehake lan diwujudake. Iki nggawe travel space luwih gampang lan 'beam kula munggah Scotty' dadi kasunyatan. Apa sampeyan mikir babagan akeh film SciFi? Apa sampeyan nelusur jeneng kaya Michio Kaku, Ray Kurzweil lan Aubrey LeGrey lan sampeyan bakal nemokake yen aku ora ngucapake taek.

Tesla minangka top man Elon Musk lan wong-wong minangka wanita ndhuwur Ex-Darpa Regina Dugan saiki aktif nggarap populasi donya supaya bisa digunakake kanggo gagasan sing bakal duwe sambungan otak karo internet ing mangsa ngarep. Elon Musk nyedhiyakake perusahaan Neuralink kanggo tujuan iki. Kanggo sapa wae sing wis nyelidiki nganti saiki, kudu jelas yen 'wong ngarep' kayata Elon Musk, Bill Gates lan Steve Jobs, bisa mlebu teknologi anyar ing crita dongeng 'The American Dream'. Ing kasunyatan, dheweke ngenalake apa sing wis ana ing wektu kanggo wektu sing cukup, nanging introduksi kudu dadi bertahap, supaya wong-wong mau nganggep minangka gadget anyar sing menarik (lan uga mbayar dhewe). Asiling teknologi lan internet wis diwiwiti kanthi cara sambungan otak manungsa sing dikarepake. Lan sanajan iku mung tahap awal kanggo kabeh sambungan saka awak manungsa, sing - nalika kabeh sel biologi wis diganti dening nanotechnologically apik lan immortal sel - bakal cepet nyambung karo internet. Kita bakal ngomong babagan sing mengko, yen kita ngerteni kedaden utawa 'urip langgeng' kaya sing bisa ditemokake ing kabeh agama donya. Ing wayahe aku pengin nggedhekake sambungan ing otak, amarga iku ndadekake samubarang bisa ing wektu sing cetha, sing bisa nggawe kita luwih ngerti apa jenis donya kita bener manggon ing.

Sambungan otak ndadekake samesthine kita wis weruh pratinjau karo game kaya Pokémon Go. Ing kasunyatan sambungan otak iki, nanoteknologi nduweni peran utama. Penerima saluran sing dirancang kanthi teknologi nano, saben wilayah ing otak bisa nyambung langsung karo internet. Kita wis weruh tahapan pambuka ing publikasi ilmiah debu saraf. Game kaya Pokémon Go kasedhiya ing kategori 'realita ditambah'. Google nandur modal ing 2015, 700 yuta dolar ing perusahaan sing disebut "Magic kabisat'. Ora kanggo apa-apa, amarga yen Elon Musk lan liya-liyane ngatur nyambung otak kita menyang internet, realita ditambah bisa digambarake langsung menyang otak kita. Tegese sampeyan bakal bisa ndeleng donya sing digawe sacara digital minangka 'overlay' liwat donya sing ditemokake dening mripatmu. Supaya sampeyan bisa mlaku ing pantai lan nemu dinosaurus. Malah aroma lan rasa kedher ing lemah bisa disimulasikake lan katon kaya, amarga rangsangan neurologis sing nggawe rasa sing urip bisa dirangsang langsung ing otak panjenengan. Ray Kurzweil ngandika banjur ora kanggo apa-apa ing 2013 sing bisa nggawe donya digital ing 2045 sing ora bisa dibedakake maneh kanthi nyata. Kita bisa malah ngubengi donya digital sing wis digawé rampung lan ngilangi banget. Yen sampeyan ndeleng film 'Avatar', sampeyan bisa njupuk gambar ing kene. Agen Jake Sully ora pengin bali menyang donya asliné, dheweke entuk dhéwé ing donya warna biru. Yen saiki sing iku ora supaya cepet bakal mbukak karo perkembangan kados punika lan nggawe sampeyan ngilangi minangka sci-fi Fantasi, banjur apa liyane apik riset, amarga bisa mung mbukak luwih cepet saka malah Ray Kurzweil samesthine . Google nginvestasikan miliaran ing pembangunan kasebut; kaya Facebook lan kabeh perusahaan terkenal ing bidang teknologi komputer lan internet.

Bayangkan wekdal yen kita bisa ndadékaké donya digital anyar menyang otak kita lan kita bisa urip minangka agen Sully ing donya liya lan ngenali kanthi saé; Mbayangno, apa sing dikarepake Google lan liya-liyane bakal dadi kasunyatan; aku njaluk sampeyan pitakonan? Apa sampeyan bisa manggon ing realita sing ditemtokake? Ya, aku ngerti, sampeyan bakal njupuk jembatan sing adoh banget, nanging sampeyan bisa ngetrapake kemungkinan hipotetis minangka olah raga. Upaminipun kita wis manggon ing donya sing digawe virtual lan kita wis nemtokake cara kita supaya ora ngerti manawa kita iki Jake Sully saka donya asli. Mbayangno yen awakmu saiki dadi abadi amarga nanoteknologi wis ngganti sel-sel biologis mortal; Utawa malah mbayangno yen awakmu wis akeh banget, amarga elingmu bisa manggon ing komputer super lan Google nawakake sampeyan supaya bisa dadi donya anyar kaya Avatar. Sampeyan misale jek, amarga saiki sampeyan wis cukup wektu (amarga saka kekekalan) lan donya anyar iki bisa ngilangi rasa isinmu. Supaya sampeyan arep ngunggahake ing donya anyar. Sawise ing jagad iki katon yen 'Avatar' sing wis diterbitake eling sampeyan wis digawe supaya sampeyan lali kéwan asli lan cara bali uga dipenjara. Sampeyan ora bisa ninggalake donya maya sing anyar, kayata. Sayange sampeyan ora nyatakake, supaya sampeyan ora ngakoni minangka masalah. Nanging sawise sawetara, sampeyan nemokake yen sampeyan wis manggon ing donya maya iki (sing nguciwani, amarga awak anyar katon lara lan mati), kabeh sing kedadeyan ing donya iki dumadi miturut sawijining skrip. Nubuat-nubuat agama kayane dadi kenyataan lan agama uga katon minangka bagian saka naskah.

Bener, sampeyan wis tekan titik sing wis dikarepake kanggo njlentrehake kabeh wektu iki. Nemtokake menawa ramalan-ramalan agama dadi bener lan kudu metu. Malah misale jek kita wis lali sing asal usule lan kesadaran kita wis dibajak ing donya sing jiwane asli kita wis digodha kanggo katon. Iku katon banget kaya cara bali saka 'Matriks"wis dikunci dening pembangun kasunyatan iki. Lan aku wis nemokake sapa sing gawe iki. Iku salah siji sing wis dihormati dening masyarakat rahasia, kang bakal munggah pangkat dening Paus Francis kanggo dewa 3 agama utama donya (kang bakal digabungaké menyang 1): Lucifer. Panjenenganipun punika Site saka donya virtual iki, kang wis digodha kanggo pindhah kita nyawa 'upload' dhewe lan kang nyawa kita uripe ing avatar poto-biak biologi (disebut awak) ing donya nyoto biologi (nyoto kanggo pengamat mikir ing eksperimen irisan kaping pindho). Lucifer wis njeblug dalan metu saka jagad iki lan mbangun avatar kita kanthi cara kaya mengkono ngilangi pangertèn saka aslinene asli.

Ing donya maya iki, telung agama donya sing paling penting yaiku bagean saka naskah. Kanthi skrip kasebut, aku ngarahake babagan sing paling apik sampeyan bisa mbandhingake karo game komputer sing dibakar ing CD. Game lengkap kalebu kabeh pilihan, opsi lan petualangan sing bisa nemu ing jero, wis dibakar ing CD. Sing, kaya mangkono, naskah kasebut. Nanging, yen sijine CD ing kothak game, sampeyan bisa nggawe akeh pilihan lan pengalaman petualangan sing kaget. Kabeh iki, mesthi, ing aturan lan hukum game kasebut. Nanging tujuan akhir utawa (kaya saiki) tingkat paling dhuwur (utawa gol) wis tetep. Sampeyan bisa menang utawa kalah ing game. Sampeyan bisa sukses utawa mungkasi ing jero gulungan ing game kita. Ing game kasebut, sampeyan lan 'kesadaran' (utawa jiwa) diangkut lan ing ngendi akeh (milyar) pemain melu bebarengan, panggonan akhir wis tetep. Pembina game njamin yen dheweke nduweni posisi utama ing game sing diisi dening 'jiwa' sing ana ing tangane lan sing ngolah game kasebut menyang asil pungkasan sing dikarepake. Liwat avatar sing makili awake dhewe sing ngetokake garis ketat (program genetik), avatar sing ana ing game iki luwih cocok karo pembangun game kasebut. Golongan darah elit iki kudu njamin yen milyaran jiwa bakal kanthi temenan salaras karo kepemimpinan avatar savior Messiah sing bakal nampilake piyambak ing game iki ing wektu sing cendhak. Kanggo maksud iki, game ing game iki diputer miturut hukum sing apik ing game iki: dibagi lan digdaya ('Ordo ab Chao'; 'Masalah, Reaksi, Solusi'). Ora ana tujuan yen milyar jiwa sing ditangkap bisa ndeleng sing wis ditangkep lan bakal diterusake kanggo bali menyang asline kanggo dadi prajurit.

Aku ngakeni; Aku saiki bisa uga langkah banget utawa langkah banget cepet kanggo maca rata-rata. "Artikel iki bakal babagan Turki lan Iran; babagan Gog lan Magog lan babagan pamarintahan dunia Lucifer? " Ya, iki bener. Kanggo nyenengake, ndeleng video ing ngisor iki saka wong sing ndeleng agama ing donya, sing wis nyadari yen Vatikan duwe peran nuntun penting ing 'game' iki, nanging durung mangerteni yen kabeh agama donya (kalebu judaisipun) minangka bagéan saka naskah 'dibagi lan digdaya' menyang dominasi Lucifer.

Tujuan akhir Lucifer iki (sing bener Enki saka tablet lempung Sumeria) yaiku kabeh jiwa ing game iki kanthi sukarela salaras karo aturane ing game iki. Saka posisi kasebut, Lucifer bakal nindakake apa sing ditrapake transhumanism karo awak manungsa. Minangka Ray Kurzweil ngandika sing cara kita bisa ulang biologi kita, kita kode tanggung jawab kanggo kematian lan penyakit, bisa nyetel, minangka Lucifer (Enki), sumber saka "donya asli ngendi saben nyawa sing saiki ing iki ' game 'asline asal saka (nanging digodha kanggo game iki), arep nyoba kanggo nulis ulang. Lucifer bakal nyedhiyakake piyambak minangka Juruwilujeng umat manungsa (ing game iki) lan bakal menehi wong sing paling ora bisa mati (diwujudake liwat transhumanisme); sosis sing dianakake ing kabeh agama donya. goal punika kanggo ngumpulake milyar jiwa-tentara saka eling katindhes (saka kang padha Originally padha bener njaba game) dhewe bakal sarwa dumadi ing sisih minangka wong bakal pengin tataran kudeta ing lapisan asli, kang loro kita lan dheweke teka. Saka pendekatan bottom up, kita bakal diijini kanggo metu game kanggo bali menyang lapisan asli, ana laku sing anggempur menawa virus ing struktur daya berlaku, kang Lucifer mung angel tiba iku.

Ing video iki sampeyan bisa ndeleng ing pendapat saya prediksi sing bener saka asil (ing game iki). Lucifer kudu dikubengi tahta. Edo movie warns utawa, nanging durung kasil mimpin dening lapisan ageng masyarakat rahasia lan bloodlines (rahmat avatar Empan sarujuk ing game) nyumbang kanggo iku. Dheweke bakal ngalami kuciwa lan ngapusi (senadyan pengamatan marang dheweke) akeh sing bakal ngalami. Kabeh pangikut kabeh agama donya bakal ngalami penipuan iki (Masalah, Reaksi ..), yen ora solusi sing ana bakal menang kabeh (solusi). Peta dalan ing kasunyatan virtual iki (/ game) ing ngendi kita nyawa wis ditangkap, Punika temenan kanggo nggawe kita nggodha kita tanpo pekso tundhuk karo daya Lucifer lan ngidini kita wekasanipun kanggo ngawula pasukan cerdas-mlebu Ponggawa en masse kanggo lapisan asli (ngendi kita teka saka Originally) kudu deposit; ing layanan Lucifer; kanggo nggawe kudeta ing posisi kekuwatan kang tansah dikarepake ing kono (kanthi nyatakake kita ana virus ing kode sumber kasunyatan). Ing artikel sakteruse, aku bakal luwih rinci bab topik iki, supaya pangerten sing luwih apik muncul. Saiki aku arep menehi saran supaya sampeyan bisa ngilangke lan sing bakal weruh.

Daftar pranala sumber: activistpost.com

138 enggo bareng

tags: , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (32)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. PasOpSmoking Mencegah Brainwashing wrote:

    • PasOpSmoking Mencegah Brainwashing wrote:

      Lan uga 'becik' ana pirang-pirang reaksi ning video (dadi yen sampeyan nonton video kasebut ing youtube)
      "Saben uwong sing duwe sambungan internet lan komputer tiba-tiba dadi ahli" kanggo nyelehake ing ukara Dr. Judy Wood ???? Ing konteks kasebut, aku nyebut 'Thomas van Els' sing banget temenan, banjur lemmens lan altohippiegabber. Bakal padha uga ngerti apa dissonance kognitif ing omniscience? Yen padha uga ngobrol ing tembung kasebut, dheweke langsung ngerti apa sing dilakoni.
      Begjanipun, ana komentar sing wigati.

  2. Martin Vrijland wrote:

    Facebook mung ngalangi kula akses menyang kaca kanggo jam 24 (aku ora bisa digunakake maneh, nanging nonton). Padha menehi kula blokade amarga artikel bab hadiah Machiavelli. Mulane padha mbusak artikel iki.
    Sensor wis nyerang.

  3. SandinG wrote:

    Dajjal sing ngapusi, Iblis ngerti akeh jeneng.

    Siji dina, kaya taun (600)
    Siji dina, kaya sasi (60)
    Siji dina, kaya minggu (6)

    http://presstv.ir/Detail/2017/06/26/526548/Iran-Leader-Israel
    http://www.veteranstoday.com/2017/06/20/the-british-and-u-s-governments-installed-khomeini-into-power-in-1979/

  4. Martin Vrijland wrote:

    Apa aku isih ilang babagan kasebut ing artikel iki yaiku Lucifer arrogant supaya dheweke kepengin ngisi jiwa kita kanthi intelijen buatan (AI), supaya AI bakal dadi cerdas lan cerdas. Kita bisa ngomong yen sing dimaksud Singularity. Kanthi superintelligence super inspirasi (nanging kesengsem dening ngapusi) dheweke mikirake cara sing padha supaya bisa nulis ulang kode sumber lapisan asli, kaya saiki ing bumi (ing dimensi / game / simulasi) kode sumber urip lan kabeh kanggo nulis ulang prakara (paling ora ana titik sing kita mikir bakal entuk kanggo 2045).

    Dadi pendekatan dhasar lan kudu diarani yen iku pamindhahan pinter saka Lucifer. Iku mung kasempatan lan komitmen dheweke dhuwur. Dadi wayahe kanggo nyegah kabeh jiwa, supaya tentara Lucifer bakal ngeculake tinimbang ngembangake.

  5. PasOpSmoking Mencegah Brainwashing wrote:

    • PasOpSmoking Mencegah Brainwashing wrote:

      Minangka adoh minangka aku kuwatir, sisih paling menarik yaiku 1: 30: 00.
      Bagian sawise aku duwe reservasi sandi.
      Sawetara bunderan potong bisa digawe kanthi teknologi DEW sing padha amarga menara WTC wis kedhep. Apparently von Daniken tau tindak menyang sing.

  6. SandinG wrote:

    Sistem servis utang sing basis kapentingan sing dikontrol dening donya perbankan nduweni peran wigati ing subyek saben wong ing NWO.

    Ronald Bernard nerangake kanthi jelas, sanajan aku ora bisa mriksa keprabone.

  7. SandinG wrote:

    Iki shamings ora kudu dijupuk akeh maneh ing mangsa amarga iki utusan Draghi saka BIS lan anggota panitia saka 300 wis everyone ing tenggorokan.

  8. SandinG wrote:

    Eretz Israel, kita kabeh ngerti ngendi Zionis pengin duwe ibukutha. Lan kanggo kabeh wis menehi cara ...

    • PasOpSmoking Mencegah Brainwashing wrote:

      awake dhewe sedih sing kudu dilakoni kaya Richie Allen, Chris Bollyn lan David Icke.
      Saben uwong ngerti yen dheweke wis ngrasakake, nanging kita tetep "nyepelekake" marang tokoh kasebut.
      Dhiskusi bab kapercayan. Nanging sayang, ora ana sing luwih apik.
      Aku ora bisa ngrungokake.

    • PasOpSmoking Mencegah Brainwashing wrote:

      911 bla bla bla bla lan Chistopher Bollyn mangerténi babagan senjata energi, yaiku apa nauseous babagan iki.
      Israel blah blah blah blah. Apa bal. Aku wis rampung karo saiki.
      Good luck karo telusuran kanggo bebener. Ajuus.

      • SandinG wrote:

        @PORVH, sampeyan ngerti frustrations, nanging informasi nyata bisa ditemokake ing buku lan ora ing jaringan infiltrated. Lan jujur, aku ora weruh wong akeh ngucapake pamit menyang produk SMART lan kabeh fasilitas teknologi tambahan karo kabeh konsekuensine.

  9. aurora0026 wrote:

    Kanggo sing durung tau krungu saka Walter Veith, aku menehi saran kanggo nonton kabeh wong ing YouTube.

  10. Manus wrote:

    Miturut ajaran teosofis / Gnostik, Allah sing paling banget saka agama abrahamis yaiku wong sing njaga kita lan Lucifer pembebas kita. Sampeyan uga bakal nemokake tema sing padha ing Matrix lan StarWars.
    Kontradiksi iki bali ing perang palsu ing Terror saka elit Luciferian marang Islam.
    Walter Veith nampilake akeh saka ramalan saka prophecies saka Kitab Suci lan ngapa Gréja RC lan AS sing antikristus sing diprediksi.

    • SandinG wrote:

      @aurora0026 lan Manusje, Walter Veith minangka analis apik ing doktrin lan ajaran Kristen (7e-day Adventists). Nanging apa sing dheweke ora ngerti utawa wis diwartakake iku kabeh kapercayan utama minangka produk saka imamat Sumeria / Babilonia sing padha.

      Dibagi lan digdaya wis dumadi ing sajrone ewonan taun lan naskah kasebut wis ditulis ... iki diarani 'Ramalan Selffulfilling':

      "Prediksi sing nyenengake dhewe yaiku ing wiwitan diwenehi definisi palsu saka kahanan sing nggawé prilaku anyar sing ndadekake tampilan salah asli dadi bener. Temtuné prabédan ing prediksi nyathet salah sawijining prakara. Pramila bakal nyedhiyakake apa sing pungkasan kedadeyan minangka bukti yen dheweke pancen saka wiwitan. "

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup