BE ABONNE

За да продолжите, вашата поддршка е итно потребна. Со приклучување на оваа страница, Вие ќе ја поддржите работата на Мартин Vrijland со донација. Ако исто така сакате милиони луѓе да можат да читаат друг поглед на вестите секоја година, вашата поддршка е многу добредојдена. Тоа е до вас колку сакате да донирате. Со тоа што ќе станете член, ќе ми помогнете да преживеам и покрај сите напади врз мојата личност.

Регистрирај се нова сметка

Изберете ја вашата претплата

Изберете го вашиот начин на плаќање

Дозвола AVG

Со 25 May 2018 ние мора да ве информираме за новите регулативи на ЕУ кои се однесуваат на општата регулатива за заштита на податоци (AVG). Прочитајте ја изјавата за приватност и внесете ги или прилагодете ги поставките за дозвола.

Изјава за приватност | Затвори
Подесувања

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина