Julie van Espen, belg Anne Faber dhe vrasësi Steve B. belg Michael P. në PsyOp të fundit?

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 7 Maj 2019 7 Comments

burim: nieuwsblad.be

Kjo është një tjetër histori e mrekullueshme, historia e Julie van Espen (23) dhe vrasësi i saj Steve B. Historia natyrisht menjëherë kujton Anne Faber holandeze (25) dhe vrasësin e saj Michael P., por pastaj gjithçka është pak më e shpejtë skaduar. A kemi të bëjmë përsëri me një operacion psikologjik (PsyOp) nga i cili duhet të implementohet legjislacioni i ri në të gjithë Europën, ose të paktën në Belgjikë? Është e sigurtë se shohim imazhe në media dhe se ato imazhe na bindin.

Në disa artikuj kam përshkruar se pse rasti Anne Faber (në të cilin Michael P. ishte autori i krimit) ishte më i mundshëm një operacion psikologjik PsyOp. Një operacion për të nxitur më shumë legjislacion. Më lejoni të filloj duke shpjeguar përsëri se si mediat luajnë këtë lojë PsyOp dhe çfarë Problemi, Reagimi, Zgjidhja maksimumi është se duket se aplikohet herë pas here dhe pastaj për të parë se çfarë shohim për këtë në rastin e Julie van Espen dhe Steve B..

Problemi, Reagimi, Zgjidhja

Cili është ai maksimum atëherë? Problemi, Reagimi, Zgjidhja? Ajo që ju si një qeveri më pas bëni është: Ju krijoni një problem shoqëror me ndikim të madh (Problem) provokon një reagim të ashpër emocional në mesin e njerëzve (Reagim) dhe mund të zbatojë ligje dhe masa të reja që normalisht nuk do të pranohen kurrë (Zgjidhje). Ju pastaj paketoni atë me fjalë të tilla si "Qeveria ka dështuar në mbrojtjen që shoqëria mund të presë prej saj", Si kohët e fundit erdhi nga ministri hollandez Sander Dekker.

Thellë

"Po, por Anne Faber me të vërtetë ka ekzistuar. Ne kemi parë kaq shumë fotografi të saj dhe ne kemi parë prindërit e saj në foto dhe ka prova të mjaftueshme në formën e fotografive dhe videove që ajo ekzistonte. Ajo ka punuar këtu dhe ajo ka bërë motra dhe sende. Kemi parë prindërit e saj, kemi parë shumë prova!"Tani mund të themi të njëjtën gjë me Julie van Espen. Ata mund të kenë ekzistuar me të vërtetë, por nëse e dini se kush e zotëron agjencinë e shtypit holandeze, ANP për shembull, atëherë gjithashtu e dini se cilat para të mëdha janë pas saj dhe çfarë mjete teknike mund të jenë në dispozicion për të bërë fakse të thella. Nuk është pa arsye se John de Mol (pronar i ANP) është një prodhues televiziv dhe miliarder. Në ditët e sotme, me softuerin AI (artificialisht inteligjent), mund të krijoni lehtësisht njerëz joekzistentë, të merrni fotografi dhe video të asaj që ata dukeshin si fëmijë dhe kështu të krijonin një rrjet social të tërë duke përfshirë historinë me imazhe dhe material të shëndoshë. Kjo tashmë është e mundur në një PC mesatar që keni në shtëpi; le të vetëm atë që profesionistët mund të bëjnë. Shikoni videon më poshtë për të zbuluar se si funksionon kjo (dhe pastaj vazhdo leximin nën videon).

Ishte aq e qartë se legjislacioni më i rreptë kufizues ishte i afërt në rastin e Anne Faber, se një sasi e mbidozë e mediave emocionalisht stimuluese u sollën për t'i sjellë njerëzit në Reagim për të bindur fazën. Emocioni gjithmonë punon mirë dhe kështu ju mund të përdorni aktorët për të luajtur rolin e prindërve dhe kështu të stimuloni emocionet. Kush do të thotë? Kush do t'i njohë ato? Askush, për shkak se ata mund të jenë të panjohur në jetën reale dhe gjithçka do të ngrihet me (kryesisht) ushtrinë e roleve të medias sociale që do të thonë "E njoh këtë person sepse është një njohuri"Ose"është një koleg i". Kush kontrollon mediat dhe mediat sociale, mund të ngjyrosë dhe të ndryshojë të gjithë perceptimin e realitetit. Hidhni një sy në videon më poshtë për të zbuluar se si funksionon kjo me fakesa të thella. Kështu që ju mund të bëni fytyra nga blu dhe t'i vendosni për një intervistë me një aktor, në mënyrë që 'babai' ose 'nëna' juaj mund të jetë plotësisht fallco. Kjo është gjithashtu e mundur për një grup njerëzish, sepse atëherë ju e bëni atë përmes greenscreen. Së fundi, gjithashtu mund të punoni me grupe të mëdha të aktorëve të kompromentuar ose Inoffizieller Mitarbeiter. Michael P. nuk ka nevojë të ekzistojë, Anne Faber mund të krijohet me anë të softuerit të rremë të thellë dhe intervistat me prindërit e saj gjithashtu mund të falen me lehtësi. E njëjta gjë vlen edhe për profilet e mediave sociale që ju qaseni në një diskutim. (Lexo më tej nën video)

Pyetje në rastin Anne Faber

"Por Vrijland, vrasja e Anne Faber po ashtu mund të ndodhte me të vërtetë?"Po, mundeni, vetëm në serinë e artikujve që kam shkruar për këtë (shih këtu) Është bërë e qartë se ajo ka dalë të jetë një histori shumë e vështirë. Cila grua e re merr një biçikletë për të filluar me një stuhi të parashikuar dhe pastaj fillon çiklizmin e një rruge ANWB dhe pse ishte pallton e saj gjetur në 3 Tetor dhe a ka marrë 6 ditë për një ndeshje të ADN-së me Michael Panhuis që do të realizohet? Kjo nuk është thjesht e saktë. IMF mund ta bëjë këtë për të bërë në orët 6. Pse Mikaeli përhapte të gjitha objektet e gjetura dhe çfarë lidhjeje me qenien e tij? udhëtim skuter me Anne Faber prapa? Pse u varros së pari dhe më pas u dogjën dhe pastaj përsëri për t'u varrosur? Pse ishin raport të mjekësisë ligjore dhe të autopsisë nuk tregohet në rastin e gjykatës? Oh mirë, dhe ka pasur shumë gjëra të tjera në këtë rast, por kryesisht për shkak se keni parë imazhet e prindërve emocionalë, ju keni ardhur të besoni në të. Storyline emocionuese plus gjueti thesare (Problem) emocionalisht prekur njerëzit jashtëzakonisht dhe kështu u bë në Reagim pėr tė pėrfshirė legjislacionin e ri (Zgjidhje). Kjo tani mund të bëhet nga fëmija juaj ose ndodh edhe me veten:

Dekker e quan 'shumë të padëshiruar' se të dyshuarit të cilët kanë nevojë për trajtim në TBS që mund të shpëtojnë duke mos bashkëpunuar me hetimet dhe se kjo nuk mund të ndodhë më.

Përveç kësaj, një vlerësim i strukturuar i rrezikut dhe një analizë krimi bëhen të detyrueshme. Rreziqet shoqërore gjatë dhënies së lirive ndaj të burgosurve bëhen më të rëndësishme.

Me pak fjalë: hulumtimi i shtetit psikologjik bëhet i detyrueshëm dhe pastaj mendojmë për Michael Panhuis dhe kështu ne jemi të bindur për domosdoshmërinë. Fakti që për shumë qytetarë kjo mund të nënkuptojë se ato do të vihen në dispozicion të shtetit për jetë (dhe në këtë mënyrë do të humbasin të gjitha të drejtat e njeriut), pasi të kenë kaluar një provim të detyrueshëm, do të thotë se kushdo që dëshiron ta zhvlerësojë psikiatrin e shtetit mund t'i referohemi. Pra, shteti i policisë.

Luaj emocional

Rasti i Anne Faber dhe Michael P. prandaj ndjehet si një orë në erë dhe duket qartë se historia është organizuar në një shkallë të gjerë me bashkëpunimin e gjyqësorit, medias dhe politikanëve për të thjesht të shtyjë legjislacionin e ri që kurrë nuk do të pranohej nga njerëzit. Duke luajtur njerëzit në masë të madhe në emocion, masat janë të bindura të jenë në favor të një ndryshimi të tillë të ligjit, sepse të gjithë e lidhin atë me përbindëshin Michael P.

Mediat na kanë bindur se të gjitha do të jenë të vërteta, por kurrë nuk do të jemi në gjendje ta kontrollojmë atë vetë dhe duhet të supozojmë se nuk po luajmë me teknikat e Hollivudit. Rezultati është që njerëzit mund të largohen pa arsye dhe mund të zhduken në fajin e tyre gjatë gjithë jetës së tyre, sepse legjislacioni nuk i mbron më.

Po në lidhje me Julie van Espen dhe Steve B.?

Çfarë është menjëherë e dukshme është se policia sinjal Steve B. është teksti në vijim vrt.be:

Sipas informacioneve tona, imazhet do të ishin fotografuar në interes të hetimit para se të shpërndaheshin si një raport hetimi (shih foton më poshtë, u largua nga imazhi i fotografive - dallohej imazhi origjinal i kamerës). Policia menjëherë do ta dijë se ai nuk ishte thjesht "dëshmitar".

Pse policia do ta "shprishë shportën që mbante Steve B." në interes të hetimit? Ju mund të thoni se ata e bënë këtë në mënyrë që të mos demotivojnë asnjë dëshmitar, por ju gjithashtu mund të thoni se ata tashmë e dinin se Steve B. mund të lidhej me të humbur të Julie sepse ai ishte duke ecur me shportën e saj . Ju gjithashtu mund të thoni: këtu ne shohim prova të gjalla se sa lehtë mund të manipulohen imazhet dhe ne gjithashtu shohim këtu prova se kjo po ndodh.

burim: vrt.be

Ajo që është edhe më e habitshme është se nuk është babai i viktimës që po flet, por njerku. Në rastin Anne Faber ne pamë një xhaxha që ishte i pari që fliste. Vetëm më vonë prindërit filluan të shfaqen. Unë vazhdoj të theksoj mundësinë e fakes dhe aktorëve të thellë, ku imazhet mund të manipulohen në mënyrë të drejtpërdrejtë dhe një fytyrë e re mund të vendoset lehtësisht në një intervistë (duke përfshirë mbulesën e zërit). Ushtria e mediave sociale që është e gatshme të thotë "ajo ishte një mik ose njohuri e .."Përpiqet për të shpërndarë dyshimet e fundit.

"Zgjidhje"

Në kërkim të Julie ka pasur një thirrje në shkallë të gjerë për një kërkim të qytetarëve. Kjo me sa duket do ta bëjë ndikimin social të madh dhe do të përqendrojë gjithë vëmendjen e njerëzve në këtë çështje. Natyrisht ky shkelës gjithashtu duket se ka kaluar një përdhunim dhe kështu ju mund ta merrni atë si të mirëqenë se ne jemi përsëri këtu Problemi, Reagimi, Zgjidhja shih veprimin, me legjislacionin e ri (gjithashtu në Belgjikë) që të gjithë mund të mbajnë më gjatë ose të imponojnë trajtim psikiatrik (nëse psikiatri e konsideron këtë të nevojshme apo jo). Standaard.be raportet:

"Gjykata e dënoi të pandehurin me një dënim katërvjeçar për përdhunim dhe vjedhje". Kështu dëgjohej pothuajse dy vjet më parë, në 30 qershor 2017, në Gjykatën e Antwerpit. Megjithatë, Steve B. nuk shkonte në burg atë ditë. Prokurori publik kërkoi arrestimin e tij të menjëhershëm, por gjykata nuk iu përgjigj kësaj.

B. gjithashtu bëri thirrje për bindjen e tij. Si rezultat, ajo nuk ishte përfundimtare dhe ai qëndroi i lirë derisa të apelohej një aktgjykim.

Një hallë dëshmon se, falë saj, ai u lirua nën kushte të caktuara. "Psikiatri i tij kishte ardhur të fliste me mua", thotë gruaja, e cila dëshiron të mbetet anonim. "Ai nuk e shihte Stivenin si një kriminel. Ai djalë vetëm ka nevojë për ndihmë, mendoi ai. Dhe nëse mund t'i japim atij atë? Ne e bëmë këtë ".

Në këtë ju mund të vërtetë tashmëZgjidhje"Leximi. Ndoshta pas këtij rasti njerëzit do të binden për përfundimin e lirimit kur parashtrojnë një apel dhe gjyqtarin (jo më shumë, por vetëm 1) duhet të gjykojë nëse dikush duhet të jetë i mbyllur në klinikë. Që një legjislacion i tillë mund të prekë të gjithë, është i përmbytur nga vala e emocioneve me të cilën luhen masat në një rast të tillë (të dyshuar) PsyOp.

Gjithashtu lexoni komentet sipas këtij neni për shtesa. A dëshironi të lexoni të gjithë skedarin Anne Faber, klikoni ketu.

Lista e lidhjeve burimore: vrt.be, standaard.be

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (7)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Teksti i mrekullueshëm në Telegraaf:

  "Policia arrestoi B. të hënën në stacionin Leuven. Ai atëherë do t'i kishte thënë autoriteteve ku të kërkonin trupin. Kur kjo u zbulua, sipas të brendshmëve, burri bëri rrëfime. Autoritetet nuk e kanë konfirmuar ende këtë. "

  Kështu që së pari ju thoni se ku të kërkoni trupin, por nuk e dini akoma vrasjen? Ashtu si "e di ku është ajo, por unë nuk e kam bërë!"

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3545631/verdachte-moord-studente-belgie-heeft-bekend

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Peter R. de Vries nuk përmend historinë e shportës së shportës së Photoshop.

   https://www.rtlboulevard.nl/video/tv-fragmenten/video/4701971/lichaam-van-de-23-jarige-julie-van-espen-gevonden

   Ai thotë se njeriu në imazhet e kamerës fillimisht u identifikuan si dëshmitar, por kjo nuk është e vërtetë, sepse policia me vetëdije e kishte shitur shportën.

   Prej kësaj ai ende mund të thoshte: Policia donte ta bindte njeriun që të kontaktojë veten e tij dhe kështu ata e shprinin shportën jashtë, kështu që ai nuk e mori ndjenjën e të qenit i dyshuar.

   Uuuuhmm .. sikur njeriu nuk do të mbani mend veten duke ecur rreth me atë shportë (!)

   Është e habitshme që ky vrasës po shpërndahet gjithashtu me gjëra të mira (shpërndarje rreth ADN-së tuaj).

   Dhe sigurisht dallimi i shquar i biçikletës qëndron jashtë (i cili përsëri nuk është i shquar) ...

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    E pra, skenari Anne Faber PsyOp ka punuar shumë mirë në Holandë, kështu që Pjetri mund të ketë qenë në gjendje ta shesë atë mirë në bashkëpunim me John de Mol, ashtu siç bëjnë me shfaqjet televizive.
    Regjistro Cash!

 2. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Unë kam një dyshim të errët kafe që De Mol është i përfshirë në këtë, në fytyrën e Julie unë njoh BN'ers ndër të tjera, e cila natyrisht është një fakt subliminal në NLP. Për shembull, shikoni fytyrën e Sophie Hilbrand ..

  Drejt një shteti të Policisë Evropiane nën mbikëqyrjen e EUROGENDFOR.

 3. mb. ka shkruajtur:

  Historia e raporteve të autopsisë gjithashtu vjen mbrapa diku tjetër.

  Londër 7 / 7 (jo formatuar)
  Sulmet e Brukselit. (mbajtur sekret)

 4. mb. ka shkruajtur:

  Dhe gjysma 7 është ende e mbushur me dritë ... do të kishte qenë një vend shumë i qetë.

 5. Kamera 2 ka shkruajtur:

  Pikërisht, ky artikull ka gozhdë në kokë

  I dënuar në media,
  Asnjë gjykim ende,
  asnjë nga këto, zakonisht muaj kalojnë

  Por tashmë vjen me një deklaratë kaq të madhe, po bëhet shumë transparente.

  https://www.knack.be/nieuws/belgie/moord-julie-van-espen-vlaams-belang-vraagt-ontslag-geens/article-news-1461213.html#cxrecs_s

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër