A janë këto emrat e të dyshuarve në rastin Romy Nieuwburg dhe Savannah Dekker?

paraqitur në ANALIZA E LAJME, ROMY & SAVANNAH RASTI by në 16 Qershor 2017 68 Comments

[Update: Fundërri këtu së pari të gjithë dosjen për zhvillimet e fundit] Është e qartë se vrasja e Romy dhe Savannah ende mban emocionet të zëna. Edhe pse një komplot disi i çuditshëm për mendimin për ekzistencën e mundshme të Romy, nga ndihmoi botënKomentet e Facebook duket të jenë kryesisht ato të trollëve dhe të moshuarve. Nuk ka miq të zemëruar nga Romy të cilët ishin të zemëruar nga ideja. Megjithatë, nëna u përgjigj nëpërmjet postës elektronike. E gjithë kjo ditën dhe ditën pas funeralit; e cila është e shquar në vetvete. Nëse vajza juaj është varrosur, mos shkruaj dikë me një ide komploti. Nuk shqetësoheni për atë kohë; keni diçka tjetër në mendjen tuaj. Ndoshta ju telefononi policinë, por ju nuk do të dërgoni një kopje të kartës tuaj të identitetit ose një kopje të letërnjoftimit Romy. Romy dhe Savannah kanë ekzistuar vërtet. Kjo është bërë e qartë. Megjithatë, ajo që nuk është bërë e qartë është pjesa tjetër e historisë dhe tani po mendoj për atë që po ndodh.

Ju mund të mbani një sy në konturet dhe të kuptoni me ndjenjën tuaj të përbashkët se asgjë nga kjo histori nuk është e saktë. Megjithatë mediat përpiqen ta shesin historinë me djemtë e tyre të mëdhenj si Peter R. de Vries dhe John van den Heuvel si rrahje. "Ne kemi vizituar policinë dhe gjyqësorin dhe ne e dimë se gjërat janë të ndara nga njëri-tjetri." Por ka disa gjëra që nuk janë të drejta dhe të gjithë mendojnë se po i mbajnë ato. Përveç atyre pak trolls Facebook që kudo që munden, sulmojnë këdo që mendon ndryshe ose që rezulton të jetë kritik, sulme dhe djegie. Këta komentues madje kalojnë nëpër një filtër të fjalëve të ashpra që filtron në Facebook në një listë të tërë fjalësh betimi, por që me sa duket nuk shqetëson këta trollë. Nëse filtri është caktuar si abuzues si 'psikiatër', një troll i tillë ende mund të vendoset "ju me të vërtetë duhet të shkoni te psikiatri"Ose tekste për këtë qëllim. Dhe kështu duket se një agjenci marketingu profesional është aktive për të sulmuar njerëz që guxojnë të vënë në dyshim leximin zyrtar të këtyre vrasjeve. Tregimet se kjo ka të bëjë me një zyrë nga Zeisti janë atje, por unë do ta hetoj këtë më tej.

Disa raste të jashtëzakonshme mbulohen nga këto vrasje të Romy dhe Savannah. Për të filluar, e gjithë Holanda u kthye me kokë poshtë dhe mediat sociale u përdorën për të sjellë vrasjet pothuajse të pamundura në vëmendje dhe për t'i bërë njerëzit të kërkonin. Gjatë kërkimeve të Savannah, shishet e ujit u shpërndanë, sipas dëshmitarëve. Kush e sponsorizoi atë ujë është e paqartë. Savannah në fund nuk u gjet nga pjesëmarrësit e kërkimit, por nga dikush tjetër; një person i panjohur. Romy u gjet gjithashtu nga një person i panjohur. Të dy vajzat u gjetën në një hendek, por është plotësisht e panjohur se si ata përfunduan atje. Romy në hendek pranë rrugës ku unë kam filmuar dhe Savannah në një hendek në zonën industriale De Kronkels. Por ajo që është e mrekullueshme është se të ashtuquajturit gjetës nuk janë të njohur dhe gjithashtu nuk thuhet shumë për mënyrën se si u gjetën ato dhe çfarë ishte e dukshme. Kjo është e gjitha e mbuluar nga emëruesi: 'Ne nuk përmendim asgjë për këtë nga devotshmëria dhe respekti për të afërmit'.

A e dini se çfarë mendoj unë? komplot se unë u dërgova javën e kaluar të shtunën dhe për të cilën kam botuar të dielën (dhe në artikull tjetër mund të mohojnë përsëri), mund të ketë qenë një rrugë delusive. Kjo është për të më lejuar të kërkoj "rrjete satanike që po bëjnë vrasje rituale të fëmijëve". Unë nuk kisha menjëherë dyshimet e mia për këtë ide. Dhe tani mendoj se rruga e gabuar duhet të më çojë larg një pyetje tjetër, ndoshta shumë më të rëndësishme, domethënë: "A janë Romy dhe Savannah vërtetë të vrarë gjithsesi?

Cila jeni krejtësisht i çmendur tani? Pra, pyesni veten nëse janë vrarë me të vërtetë! A ka pasur funerale? Ne ende pamë njerëz të pikëlluar? " Po, ne pamë shkëlqim të bukur gjatë varrimit të Romy, ku një gjoks ishte shtrirë në një karrocë të bardhë. Pyesja menjëherë pse ngjyra e bardhë ishte përdorur. Familja gjithashtu kaloi në një limuzinë të bardhë, të verbuar. Shtypi filmuar nga distanca dhe nuk ishte kurrë një e shtënë e prindërve në foto. E njëjta gjë ishte e vërtetë për funeralin e Savannah. Përsëri një funeral luksoz, por këtë herë nuk ka karrocë. Megjithatë, limuzinat e verbuara. Edhe këtu nuk kemi parë prindërit në figurë. Isha i pranishëm në Hoevelaken dhe një fotograf i shoqëruar përpiqej të ecte përpara me një aparat fotografik, por ai u afrua mjaft agresivisht dhe e bëri të qartë se asnjë foto ose video nuk mund të bëhej, përndryshe do të ndiqnin masat.

Ka shumë gjëra shumë të rëndësishme për të përmendur, të tilla si filmi Barbecue që babai i Savannah vendosi në kohën e zhdukjes dhe në kohën kur i gjithë Bunschoten ishte tashmë në trazira. Shih më poshtë shtyllën e ekranit të profilit të tij në Facebook. Kush e vendos një video në lidhje me një shportë të mbuluar me kapuç ndërsa vajza jote mungon?

Pastaj kemi faktin që unë kam qenë në kërkim në vendin e Romy. Fotografja e shoqëruar shihte vendndodhjen e Savannah. Nuk ka pasur gjurmë aktiviteti në hendekun në të dy anët. Ju do të prisni që si oficerë policie dhe punonjës të Institutit të Mjekësisë Ligjore, një organ duhet të dalë nga uji atje, ata hyjnë në ujë me zhytësit për të bërë hulumtime spore dhe kështu të dëmtojnë bregun. Vajzat gjithashtu duhet të largohen nga uji. Ju nuk mund të bëni diçka të tillë pa shkaktuar dëme në breg, nëse nuk vareni nga një trokitje e lehtë dhe mos prekni terrenin. Nuk kishte asnjë gjurmë të një aktiviteti të tillë. Askush nuk e di saktësisht se ku janë faqet. Një nga dy djemtë që kam biseduar me 10 minuta para se Romy të ishte gjetur, ende e kaluar atë vend. Ai nuk dëgjoi ose pa ndonjë gjë, as nuk vuri re ndonjë gjë të shquar. Pylltari i cili kam folur (i cili erdhi në ciklin për të zbuluar djemtë, për shkak se ata nuk do të lejoheshin të qarkullonin atje zyrtarisht) gjithashtu nuk e dinin saktësisht se ku ndodhej.

Fillova të pyesja veten nëse nuk jemi mashtruar plotësisht. A vriten Romy dhe Savannah, a ka ekzekutues? Pastaj unë postova idetë e mëposhtme në Facebook:

Ju lutem më falni për të thënë mendimet e mia, por nganjëherë e kam ndjenjën se në këtë rast Romy & Savannah po mashtrohen. Po sikur të mos kishte vajzat e vdekura? Funeralet ishin fshehur në fshehtësi dhe kamerat mbaheshin në distancë të madhe. Babai i Savannah Dekker vendosi një film tjetër të mirë të mbuluar me mish të pjekur në skarë në ditën e zhdukjes së Savannah.

Mund të tingëllojë i çoroditur; merr një tregon për të organizuar një shaka të tillë dhe ju duhet sigurisht të sigurojë që vajzat në Far-larg-Giê punching vazhdojnë nën një identitet tjetër ... por unë nuk jam i bindur për prindër prindërit e tyre. Një kartë identiteti e falsifikuar (për një mbiemër të dëshiruar) është bërë nga ndërtuesit e një mashtrimi të tillë. Nëna e Romy më dërgoi letërnjoftimin e saj dhe atë të Romy. Pse do ta bënte atë ditën dhe ditën pas funeralit? Pse do të më përgjigjet fare? Se vajzat me të vërtetë kanë ekzistuar, unë kam sqaruar tashmë në postin tim të mëparshëm.

Kam marrë edhe emrin e autorit të supozuar (vrasësi i Romy). Nuk mund të gjej asgjë për këtë, dhe nëse vazhdoj të pyes, nuk dëgjoj më asgjë.

Skenari i mundshëm (Problem):
Shaka e përgatitur mirë, paratë xhepi për pjesëmarrësit dhe miqtë e rremë, paratë e xhepit për "prindërit", një vit përgatitjeje në mënyrë që vajzat të bëheshin një fytyrë e njohur në zonë (shumë aktivitete të mediave sociale)

Qëllimi i mundshëm (Reagimi):
Trazirat sociale në Holandë, mashtrimet e mëdha të kërkimit dhe autorët e rinj (që nuk janë autorë të vërtetë dhe mund të mos ekzistojnë madje)

Rezultati i dëshiruar i dëshiruar (Zgjidhja):
Mbërthenin në mediat sociale; Shteti mund të marrë pjesë në çdo gjë dhe pa asnjë fëmijë të falur në një institut të kujdesit të të rinjve nën mbikëqyrje dhe ri-edukim

Pse ata do të bënin diçka të tillë? Për të arritur qëllime të mëdha me një ndikim të madh shoqëror dhe kontroll më të madh mbi popullsinë, ju mund të merrni njerëzit me ruse dhe mashtrime, sipas librit 'Il Principe' nga Nicolo Machiavelli. Dhe për këtë Makiaveli është emëruar çmimi më i rëndësishëm mediatik në Holandë. Sapo Bauke Vaatstra fitoi atë çmim ..

Tani shumë argumente mund të krijohen për të mohuar një komplot të tillë, por praktikisht të gjitha këto argumente mund të anulohen. Për shembull, mora një email se vrasja e Romy do të ishte kryer nga Brian Nijhof. Në videon më poshtë shihni emailin që mora. Kam provuar të marr më shumë informacion, por kam parasysh se kjo është një kurth. Kush më thotë se kjo adresë emaili ekziston ose se historia nuk është pjesë e një psyop? Përmbajtja e kësaj email-i është e saktë. Sipas një raporti në AD e dje i dyshuari do të vinte nga Ede. Për shkak se nuk kam marrë përgjigje të mëtejshme, vendos që të publikoj këtë e-mail me shpresën e detyrimit të policisë dhe gjyqësorit për të dhënë më shumë qartësi në lidhje me këtë vrasje paralele të çuditshme.

Kur shikoj në profilin e Facebook të Brian Nijhof, shoh se ai është ende mik me Romy Nieuwburg. Dhe tani është e qartë se prindërit e Romy kanë qasje në profilin e saj në Facebook (siç dëshmohet nga një foto e profilit të postuar nga babai). Për më tepër, Brian nuk ka ose aspak miq. Ndoshta ata tani e kanë 'shokun' e tij, por pse nuk është 'jo miqësor' nga të gjithë dhe sigurisht nga një mik i Romy që ende qëndron mes tyre. Shiko për veten tënde.

Ajo që unë mund të pyes veten është: "A ekziston Brian Nijhof? Le të supozojmë se ai nuk është një karakter i fabrikuar; le të supozojmë gjithashtu se autori i Savannah nuk është një karakter i fabrikuar, atëherë është interesante të dimë se kush i njeh këta djema dhe çfarë dihet për to (përveç asaj që media publikon për të). Për shkak se kryerësi i Romy do të ishte autistik dhe kështu mund të pyesësh veten se si autizmi kryen një vrasje në orët 2 dhe më pas e lë vajzën në një vend ku duhet të shkoni me biçikletë. Ai nuk kishte një trungu, kështu që të flisnin. Përveç kësaj, ky autist do të kishte kryer gjithashtu abuzim seksual në atë orë 2 orë. Shumë mirë për një shofer makinë! Autori i Savannah kishte qenë në të për një vit mungesave pa arsye i tij. Të dy personazhet, pra, kanë profilet që bëjnë relativisht të panjohura gjatë viteve të rregullta 14 deri në vitet 16. Por (dhe aty vjen) ka pasur shumë aktivitete të mediave sociale! A duket se 'Zgjidhja' nga konspiracioni i përshkruar është afruar me këtë 'vrasje paralele'? Apo Brian thjesht nuk është i dyshuari i duhur dhe dërguesi dërgoi një udhë të gabuar?

Nëpërmjet Facebook kam marrë edhe emrin dhe foton e autorit të pretenduar të Savannah. Media raportoi një ditë më parë se prindërit paraqitën një ankesë shpifje dhe shpifje. Nos.nl raportoi [quote] Megjithëse fotografia u hoq menjëherë pas kësaj, prindërit vendosën të paraqesin një raport. "Ata duan të japin një sinjal. Ata gjithashtu kanë të drejtën e privatësisë ", thotë avokati i tyre. Prindërit besojnë se është në gjykim të gjyqtarit të tyre dhe jo të opinionit publik. Por pyetja që kërkoj është: "A nuk është kjo pjesë e rrotullimit të psyopozit dhe duhet të konfirmohet ekzistenca e një vrasësi, ekzistenca e djalit të fuqizohet? Apo nëse djali ekziston vërtet, a nuk duhet të ratifikohet prindi i rremë i mundshëm? A nuk kemi të bëjmë këtu me disa aktorë krizash që luajnë rolin e prindërimit? " Më poshtë është një pamje ekrani e mesazhit privat që kam marrë në Facebook. I dyshuari në vrasjen e Savannah Dekker, duhet të quhet Angelo Soares Giroto. Fotografia është ende e dukshme në profilin e tij të Instagram.

Pse i marr të gjitha ato 'shkelës informacioni' dërguar në të majtë dhe të djathtë? Njerëzit me të vërtetë duan të më ndihmojnë apo të bëj lexuesit e mi dhe duhet të besoj se autorët e krimit janë autorë të vërtetë. Edhe unë vazhdoj të pyesin se si e mori Savanna atje në atë hendek në pasuri industriale? Me tren?

Pastaj diçka të shquar. Dy reklamat e ardhshme për lajme për Romy Nieuwburg u gjetën në gazetën Barneveld. Ato nuk janë asgjë më pak se reklamat e shquara. Nga reklamat e majtë janë të dashurat që përmenden vetëm me emër, por personi 1 përmendet me emrin dhe mbiemrin. Dhe JH Donnerschool shkruan; "Ne e quajmë atë". Por ajo që në fakt është edhe më e shquar? Pse nuk ka reklama zie për prindërit? Pse nuk shohim një tekst kudo në Facebook si: "Të tronditur thellë jemi në lidhje me humbjen e vajzës sonë", Ose diçka për këtë efekt?

Ekziston vetëm mënyra 1 për ta bërë policinë dhe gjyqësorin të hapur për këtë çështje dhe kjo duhet të publikohet sa më shumë që të jetë e mundur. Është shumë e ngjashme me punën për një kontroll më të mirë në mediat sociale. Dhe nëse ka pasur një vrasje të tmerrshme paralele në të cilën mediat sociale do të kishin luajtur një rol të rëndësishëm, do të dukej e besueshme që ta pranonin këtë. Por gradualisht Holanda po fillon të kuptojë se lojërat po luhen në një nivel të lartë, me të cilin terrori dhe krimi duket se po punojnë drejt gjithnjë e më shumë masave të policisë që po marrin gjithnjë e më shumë liri nga njerëzimi. Dhe për sa kohë që të gjithë qëndrojnë të sakta dhe nga devotshmëri ose respekt ndaj të afërmit, por nuk kanë pyetje më kritike, ata (shpikësit e psyop) mund të na udhëheqin shumë lehtë në kurthin e tyre. Dhe nëse ajo kurth është shumë e ngushtë për të notuar përsëri, është tepër vonë. Duket se kemi të bëjmë me një psyop këtu. Nëse nuk është kështu, shpresoj që artikujt e mi, në çdo rast, të bëjnë presion mbi policinë, gjyqësinë dhe mediat për t'u dhënë atyre më shumë hapje. Nëse duhet ta bëjmë atë me mediat kryesore, nuk do të shkojmë shumë më tepër se mbulime të fshehta siç janë Peter R. de Vries dhe John van den Heuvel. Është koha që ne si një popull të bëhemi më kritik dhe të mos shuhemi nga trolls apo sulme në Facebook disidentët. Mos u hiqni duke bërtitur, ngacmuar dhe shpifur dhe duke u sharë në adresën time. Përmbajtja e të gjitha shpifjeve dhe shpifjeve (të shpërndara nëpër faqet e internetit të shumta) është dëshmuar nga një punonjës i shtetit dhe prift i RTD me emrin Jeroen Hoogeweij dhe ekipi i tij. Është koha që përsëri të ketë hapësirë ​​për gazetari të hapur dhe të ndershëm; se liria e shprehjes nuk dënohet; që edhe njëherë mund të bëhen pyetje kritike dhe se nuk do të vritesh me sulme të ashpra psikologjike në Facebook. Koha për hapjen e biznesit!

Lista e lidhjeve burimore: viralnieuws.nl ,nos.nl, ad.nl

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (68)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

  • Zandi Eyes ka shkruajtur:

   Anglishtja e ka kuptuar atë, por tani i kushton një çmim të rëndë për të, me anë të një valusi të pashembullt terrorist të nxitur nga qeveria e njëjtë, që duhet të mbrojë banorin e saj.

   • Zandi Eyes ka shkruajtur:

    Projekti evropian cq. makth nuk duhet të dështojë:

    8,5 miliardë për Greqinë, FMN pothuajse në bord

    Qeveria greke mund të presë 8,5 miliardë nga fondi emergjent evropian në afat të shkurtër për të shlyer borxhet muajin e ardhshëm. Ndihma e borxhit po shkëlqen gjithashtu në horizont, por asnjë marrëveshje ende nuk është arritur.

    Nëse eurogrupi nuk mund të përfundojë një marrëveshje për malin grek të borxhit, problemet do të lindin përsëri. Në korrik, grekët duhet të paguajnë shuma të mëdha për të, ndër të tjera, Fondin Monetar Ndërkombëtar (FMN) dhe Bankën Qendrore Evropiane (BQE).

    https://www.rtlnieuws.nl/buitenland/85-miljard-euro-voor-griekenland-imf-bijna-aan-boord

 1. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Martin, menjëherë mendova se komploti që të dërgoheshin mund të ishte në rrugë të gabuar,
  a la 'konspiracioni i pishinës së vdekur' në rastin Anass (përfshirë raportin e falsifikuar të policisë që unë mendoj se e mbaj mend) dhe ndoshta edhe nga i njëjti klub (i cili sigurisht mund të krijojë prova të ID, për shkak se qeveria)
  Për fat të mirë, edhe ti e mori këtë parasysh. Doja të pyesja se kush ishte dërguesi dhe nëse ai e kishte ndjekur blogun tënd shumë kohë më parë ose kishte qenë tashmë i përzier në çështjet më parë. Ai dukej në çdo rast i njohur me mënyrën se si funksionojnë komplotet.
  Sidoqoftë, më pas shikoni një lopë në gomarin e tij.
  Ju keni bërë një punë tepër të mirë përsëri. Chapeau!
  Kam përshtypjen se ju keni zgjuar shumë njerëz.
  Faza tjetër, e bën të besueshme se autorët e mitur nuk ekzistojnë.

 2. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  'Vrasjet' në Romy Nieuwburg dhe Savannah Dekker prandaj kanë një dimension krejtësisht të ndryshëm që duhet të çojnë në më shumë centralizim dhe censurë. Është e zgjuar se çfarë mund të bëhet nën maskën e terrorit (shtetëror) dhe tani duhet të kemi mëshirë. Pra edhe masa të tjera:

  "Gabimi në Facebook i dha çmimeve të shikuesve të identitetit terroristëve të mundshëm

  Një bug në Facebook në fund të 2016 do të thoshte se emri i rreth 40 vlerësuesve të rrjetit social u bë i njohur për terroristët e mundshëm.

  terrorizëm

  Në total, gabimi preku më shumë se një mijë të punësuar, nga të cilët rreth dyzet punonin në një departament të veçantë që merrej me zbulimin dhe vlerësimin e thënieve dhe grupeve të mundshme terroriste në Facebook.

  Politika e Facebook

  Facebook njoftoi të enjten masa të reja për të luftuar përmbajtjen e terrorizmit në rrjetin social.

  Kompania dëshiron ta bëjë këtë përmes një kombinimi të vlerësuesve njerëzorë dhe inteligjencës artificiale, me më shumë kontroll mbi fotot, videot dhe tekstet që mund të lidhen me grupe terroriste ose iniciativa të tjera. "
  http://www.nu.nl/internet/4772871/facebook-bug-gaf-identiteit-beoordelaars-prijs-mogelijke-terroristen.html

 3. Jam zgjuar ka shkruajtur:

  Normalisht, mediat raportojnë shkakun e vdekjes në krime. Viktima është mbytur, ose është vrarë duke u mbytur, ose me anë të plumbave, ose me një numër x të thikëve me thikë, etj.
  Asgjë, por pastaj asgjë për këtë.
  Dua të bast që kur të kërkohet që përgjigjja "në interes të hulumtimit nuk bëjmë ndonjë deklaratë për të".
  Por vajzat janë varrosur tashmë ?!
  Zakonisht, një seksion kryhet para se një trup të lirohet për të afërmit e tij. Kjo do të kërkojë javë!

  Pra, shumë pjesë të lirshme që duhet të bëhen me erë të keqe.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Pajtua. E kisha harruar ta përmend atë pikë të mrekullueshme.
   Funeralet janë shumë të qetë.
   Kjo ndoshta është bërë me një histori të ADN-së dhe të gjitha gjurmët janë thjesht super të qarta.

   Historia stinks për një orë!

 4. vigjilent ka shkruajtur:

  Nëse qytetarët nuk janë sovran, vendi / shoqëria nuk është sovran, sovran që janë të pasur për të zbrazur askujt dhe rrëmbyer territorin holandez dhe shoqatat e tyre të krimit dhe institute të vendosura. Mungesa e shumicës së qytetarëve flet vëllime, një dorëheqje e ngushtë me fatin e tyre të caktuar. Çfarëdo që ata bëjnë për sundimin penal dhe legjislacionin, qytetarët nuk duket të jenë në barkun e tyre fare. Për çështjet më banale (pietendebat) i gjithë vendi është në trazirë dhe një rritje e plotë popullore është pothuajse në proces. Por si për scam provuar të qeverisë, akumulimi i gënjeshtra dhe mashtrim për të lejuar civilët kandidon për hirit të ndryshme Cris shkaktuar nga vetë fraudsters, pasi pjesa më e madhe duket se tregon miratimin e tyre dhe të pajtohet në të. Dhe besimi në përfaqësimin elitës (në qoftë se keni nevojë për zgjidhje janë mashtruesit midis hajdutëve dhe vrasësve) dhe demokracia mashtrim është provuar edhe një herë nga pjesëmarrja e lartë në zgjedhjet e fundit ishte aq i lartë të ishte që 1986.

 5. vigjilent ka shkruajtur:

  Disa shifra ku keni një gojë të madhe, ju vetëm le të çekin në njëri-tjetrin, ose nëse shkoni shumë larg ata sigurohen që ju të humbni dhe të mos shfaqni kurrë më. Qeveria tashmë ka shkuar shumë larg dhe qeveria po vras ​​kaq shumë njerëz. Në vend të kësaj ata përsëri të ecin drejt në votime mashtruar përsëri për të dalë, do të kishin stuhi masive me dhjetëra mijëra të kafe-restorant ku mund të ulen drekë clowning në kostum dhe tradhtarëve Denhaag. Çfarë shihni në këto imazhe, duhet të ktheheni dhe në vend të kësaj të demonstroni «vrasës të foshnjave dhe satanistëve» që ata japin të paktën një rrahje. Kur punoj për paratë e mia, nuk lejoj veten të grabisen, jo nga dikush dhe për këtë arsye jo royals dhe kriminelët e shtetit.

 6. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  I dyshuari kryesor në këtë rast është qeveria, është gati sarkazëm ta quajmë nëse nuk është vetëm realiteti i hidhur. Ky rast thjesht tregon se qeveria menjëherë ose tërthorazi nuk arrin të ofrojë fakte dhe rrethana, shih gjithashtu MH-17.

  Ne luajmë sikur nuk ka të nesërmen dhe popullata vazhdon ta gëlltisë atë për tortë të ëmbël. Ndërkohë, shpërqendrimi i zakonshëm i gangsterëve të gjykatave në formë të yjeve televizivë, atletëve etj.

  Është shumë e thjeshtë që ne nuk arrijmë në ndërgjegjen masive, atëherë brezi i ardhshëm është i destinuar të rritet në një diktaturë të centralizuar.

  • Riffian ka shkruajtur:

   @ZalmInBlik, ata e pranojnë atë. Me sa duket prioritetet qëndrojnë diku tjetër përveç mbrojtjes së shpirtrave më vulnerabël dhe të dobët:

   Rënia e policisë në zbulimin e fëmijëve të zhdukur

   Ka shumë probleme në departamentin e policisë që duhet të vlerësojë nëse një fëmijë i zhdukur është në rrezik. Kjo është treguar nga hulumtimi nga RTL Nieuws. Forca policore e Policisë Kombëtare konfirmon problemet.

   Zyra Kombëtare për Persona të Zhdukur është me rëndësi të madhe në rastet urgjente ku fëmijët janë në rrezik të jetës ose kur ekziston rreziku i abuzimit të një fëmije. Kjo është rreth 2000 në vit, mesatarisht çdo ditë 5. Specialistët e zyrës mund të ndihmojnë policët në rajon dhe të vendosin të vendosin helikopterë dhe të dërgojnë një Alert Amber.

   Probleme të shumëfishta

   Megjithëse ministri Opstelten tashmë ka imponuar një detyrë të njoftimit në 2011 dhe premtoi përmirësim, ekipi ende nuk funksionon mirë, raporton burime për RTL Nieuws dhe del nga dokumentet që RTL Nieuws ka parë. Përfundimet më të rëndësishme:

   Ekzistojnë më pak njerëz që punojnë në ekip sesa duhet.
   Ekipi duhet të luftojë me të sëmurët.
   Njerëzit që punojnë në ekip nuk janë të gjithë ekspertë të mjaftueshëm.
   Sistemi i përdorur për të raportuar raportet e munguara nuk funksionon siç duhet.

   Sipas kryetarit Gerrit van de Kamp të bashkimit policor ACP, ekipi nuk mund të bëjë atë që u themelua për shkak të problemeve.
   https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politie-laat-steken-vallen-bij-opsporing-vermiste-kinderen
   --------------------------------------------

   Pyes veten pse i paguaj paratë e tatimpaguesve në Kurorë fare nëse e njëjta elitë e hudson poshtë.

  • vigjilent ka shkruajtur:

   Më vjen keq që për njëfarë kohe unë kam dashur të konkludoj se tashmë po jetojmë në një diktaturë, shumë njerëz ende 'e ndjejnë' se është mirë të jetosh në iluzionin që ata mbajnë për të jetuar në mënyrë demokratike. Ata nuk vërejnë retë e errëta të paketuara së bashku, ku gurë breshëri të mëdha si vezë kërcënojnë të godasin kokat e tyre. Autoritetet dhe autoritetet janë në rrugën e tyre për të kryer shkrimin e gothobes / mjeshtrave të tyre. Ata janë në rrugën e tyre për të holluar popullsinë e botës, për të përdhunuar fëmijët dhe gratë dhe në mënyrë drastike në mënyrë drastike dhe i rrëmbejnë ato. Zgjimi është një domosdoshmëri, duke u ngritur dhe duke lëvizur dhe duke iu rezistuar asaj që do të ndodhë. Fakti është se shumica do të qëndrojë në anën e qeverisë dhe do t'i bindë ata në gjithçka, qeveria ka një ushtri të madhe të veshëve dhe gojës, përdhunuesit, vrasësit dhe plaçkitësit. Terrori i shtetit është ajo që po hetohet në Evropë dhe pastaj transformohet në shpëtimtarë dhe engjëj të pafajshëm.

   Ata luajnë lojë më haptazi dhe më shumë dhe sfidojnë të pakët për të revoltuar dhe ata revoltuan dhe ata janë ata që nuk përkulen me familjet e tyre për rendin e tyre luciferik.

 7. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Dy funerale shumë të shpejta pas 'vrasjes' në vajzat.

  Prokurori - i cili duhej liruar trupin (shih më poshtë) - e bëri shumë shpejt.

  Në rastin e një rasti të tillë delikat, OM-ja tashmë e mbingarkuar do të rrezikonte që gabimet të bëheshin (duke vepruar). Kujdesi është ende në krye këtu (p.sh. kontrolli i dyfishtë nga të tretët për shkak të vdekjes, që kërkon shumë javë, nëse jo muaj?)

  Nga ju nxitoni?

  Cituar: "Prokurori publik vlerëson nëse ekziston dyshimi se një vepër penale është kryer dhe nëse është kështu apo duhet të urdhërohet një seksion gjyqësor. Prokurori publik pastaj merr vendim për lirimin e trupit për varrim ose djegje "

  http://www.fomat.nl/proc-overlijden.html#rol

  Autopsia dhe përcaktimi i shkaqeve të sakta të vdekjes gjithmonë do të duhet të kryhen nga Instituti Ligjor i Holandës (NFI) në Hagë me anë të autopsisë gjyqësore.

 8. Jim ka shkruajtur:

  Dhe kur Soares u kontaktua Savannah ajo e dinte vetëm nga Social Media, i cili është ky në foto për të askfm / savannah_dekker? Same vajzë ka një foto të madhe profilin e një djalë gjumi / riu (në shtrat?) Dhe foto e saj më e vogël brenda dikush fotografuar ata, ndërsa ata janë me shpinën e tyre kundër njëri-zitten.er një trëndafil të kuq në geplakt.zeker Soares mos zien.ziet flokë bjonde nuk duket si një të huaj nga mediat sociale, si shihet ... Dhe ku është ky boy se në të gjithë historinë? dashurin e saj pëlqeu ajo që ai vetëm e dinte Appts? nga tifoz i trenit që prej se? çuditshme që asnjë intimates fjalë përmendet të ketë djalë fjetur në këtë medium ... .or policia ... .Deletes këtë atë ajo ishte takim, vetëm Google në emër të savanës dhe kjo po vjen. Apo nuk kuptoj diçka?

 9. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Eric Kluinhaar, agjent komuniteti në Hoevelaken (shih facebook) thotë;
  Të dashur banorë, kam marrë disa raporte shqetësuese për një Martin të caktuar.
  Ai boton artikuj që janë plot shpifje / shpifje.
  Blloko sa më shumë mesazhe dhe mos shkoni në këtë ... etj etj.

  Shqetësuese .... për kë? Për Eric Kluinhaar?

  Ajo që unë gjej një mesazh shqetësues është se Eric bëri një Trajnim të DHUNËS ekstreme në 4 në maj!
  Nëse tasers nuk është e mjaftueshme! ????

  https://www.facebook.com/erikkluinhaarwijkagentHoevelaken/

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/06/Erik-Kuinhaar-politie-Hoevelaken-smaad-en-laster.png

  • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

   'Një Martin i caktuar'. Prandaj ai nuk guxon të përmendë 'Vrijland'. Sepse në qoftë se qytetarët do të lexonin artikujt, do të pyesin veten se çfarë po bëjnë Eric dhe shokët e tjerë të tij në afërsi të trajnimit të dhunës ekstreme dhe të "duartrokasve" ​​të pirjes së duhanit për ta bërë jetën të mjerueshme.

   (Këshillë për Eric, mjeku Extreme Dhuna dhe veçanërisht kundërshtar i gënjyer në lidhje jointjpeukjes dhe çanta bosh Kodi postar: vetëm vënë një plehra dhe tavëll madh poshtë blowers që ata bëjnë këtu në Corrèze edhe të rinjve të ardhurat dridhura dhe punon këtu fine)
   Shpëton punën e pastrimit për dënimin / portierin ose GVVV-në e mundshme (Vullnetarët e detyrueshëm komunalë fshijnë plugin)

   • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

    "Drita e trafikut është në të kuqe, drita e trafikut është e gjelbër,
    në Hoevelaken ka gjithmonë diçka për të bërë "(citoj Herman Finkers, por më pas për një fshat tjetër)

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Në të vërtetë!
    Në të vërtetë, tani duhet të parashtroj një ankesë kundër tij, sepse ai thotë se jam shpifur dhe shpifur, por ligjërisht kjo është festë më e madhe. Unë nuk kam vendosur ndonjë shpifje dhe shpifje. Nëse do të ishte kështu, ata do të më kishin mbajtur shumë kohë më parë. Kolder kështu!
    Në fakt, duke postuar një mesazh për dikë pa bazë ligjore, shpifje dhe shpifje dhe kështu unë mund të raportoj.

    Kush është ai Erik Kluinhaar? Vlen të theksohet se ai është punësuar vetëm kohët e fundit nga Hoevelaken. Unë jam kurioz për CV-në e tij. A nuk ishte gjithashtu i dukshëm në mashtrimin e Poelenburg Vloggersrel si aktor i policisë?
    http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/06/Erik-Kuinhaar-wijkagent-33.png

    • vigjilent ka shkruajtur:

     Njeriu më i mirë është (33) dhe thotë se po punojnë për të marrë blogerët në gjykatë. Gjuetia do të hapet me sa duket. Peter R de Vries ndoshta do të jetë gjithashtu pjesë e gjithë ngjarjes. Ata kanë bërë gjithçka për të ndikuar në shkrim, joshur nga tendë dhe më pas e bëjnë një rast të tij.

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Nuk e kuptoj se po punohet që të më tërheqë në gjykatë. Ai e shkroi atë. Unë do të thosha: ejani! Unë do të doja të diskutoj këtë të madh në gjykatë. Pastaj të gjitha detajet rreth personave që kanë bërë një deklaratë dalin. Përveç kësaj, më pas mund të shikoj se pse këto deklarata trajtohen seriozisht; në kundërshtim me deklaratat e mia për të gjitha shpifjet dhe shpifjet që janë hedhur mbi mua në internet.

      Ky agjent i komunitetit të mediave të përgjumur lehtëson shpifje dhe shpifje në adresën time. Shiko këtu:

      http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/06/Erik-Kuinhaar-wijkagent-Hoevelaken.mp4

     • vigjilent ka shkruajtur:

      Ata përpiqen ta bëjnë këtë Martin. Tinguj gjithnjë e më shumë po vijnë për të raportuar shpifje dhe shpifje kundër jush për shkak të asaj teorie dhe se ju mbani shkruar në sytë e tyre në një mënyrë që ata mendojnë se shkon shumë larg. Por Eric (mesazhet e tij të sëmura) nuk e di se si do të shkojë me të gjitha këto raporte. Ai nuk mund të premtojë asgjë, ai ka vëmendjen e tij. Ajo që ata duan veçanërisht është që ata të mos vizitojnë blogun tuaj për t'i parandaluar ata që të bëjnë pyetje të vështira në Hoevelaken. Unë jam kurioz se si ai do t'i përgjigjet reagimit tuaj të martën e ardhshme.

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Të gjitha ato tinguj vijnë nga të njëjtat profile në Facebook. Më vjen keq, por unë kam një dyshim të tillë kaq të errët se këta janë persona të angazhuar. Ajo agjenci marketingu ende duhet të kërkojë përsëri.

     • Nuk eshte ka shkruajtur:

      Haha Erik Kluinhaar (vetëm ky emër) Viti 33 nuk është një Mason i rangut më të lartë? Jo, vetëm një derë policore!
      aivd / aktori i policisë apo çfarëdo Haha ?? ????

    • Martin Vrijland ka shkruajtur:

     Le të shohim se si reagon ai:

     http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/06/Erik-Kuinhaar-wijkagent-Hoevelaken.png

  • Kamera ka shkruajtur:

   @POVR

   Ah, çfarë mirë që gjetët, lexojnë.

   Njerëzit që lexojnë me ta atje, kanë guximin fisnik për të aplikuar transparencën mbi fshehtësinë funzige.

   Pyesni veten dhe le të shkëlqejë drita në errësirë ​​kështu që të vazhdoni të pyesni veten nëse gjërat janë të drejta apo të gabuara.
   Rinia ka të ardhme. Ju keni vendosur të rinjtë në tokë, shkoni me atë si ju doni të trajtohen, të jetë i drejtpërdrejtë dhe të tregojnë shtyllën kur ky bloger.

   Pyetjet janë të lira nëse besoni ende në këtë vend të lirë

   Ju dëshiroj shumë forcë dhe sukses

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Rastësisht, ata janë të njëjtat profile të facebook (me sa duket trolls) që i përgjigjen këtij fyerje dhe shpifje të agjentit Erik Kluinhaar. si ata që spammed timeline.

  • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

   Blloko me 1 k? Kjo duhet të bëhet me dy k. A është Eric një agjent i vërtetë, pyes veten.
   Për këtë, duhet të keni përfunduar të paktën arsimin bazë, mendova.
   Për hir të drejtësisë, unë nuk bëra shumë vizita në shkollë, por të paktën unë e di se si shkruan "bllok" dhe unë e di (streetwise) edhe atë që në asnjë rast nuk ka shpifje dhe shpifje.
   Ndoshta Eric nuk është një agjent i vërtetë komunitar, por një aktor krizash me një punë të përhershme.
   Nëse në përgjithësi shihni se çfarë po vendosin të gjithë në një uniformë që lëshon energji, atëherë ndonjëherë pyeteni nëse nuk jemi në një shpat rrëshqitës në drejtim të etikës dhe prishjes.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Unë kam pasur kontakt me email me nënën e Romy. Ajo nuk më kërkoi të hiqja artikullin nën kërcënimin e paraqitjes për shpifje dhe shpifje. Natyrisht ajo mund ta kishte bërë këtë lehtësisht. Në vend të kësaj, më dërgoi të kopjoj kartat e identitetit. Këto deklarata nga agjenti i komunitetit Erik Kluinhaar janë prandaj të pabazuara dhe të paqarta. Kjo është shpifje dhe kjo është nga ana e veprës penale. Në këtë rast të një shërbëtori.

   Përveç kësaj, ai lehtëson shpifjen dhe shpifjet kundër personit tim duke lejuar të gjitha reagimet nën postin e tij. Kjo është vetëm sjellje e shquar e një shërbëtori!

 10. vigjilent ka shkruajtur:

  I dyshuari i Romy do të marrë 'të rinjve TBS'. A ishte ai i fortë dhe i madh për moshën e tij? A ishte ai i njohur si dominues? Autistët njihen të jenë në gjendje të marrin sulme zemërimi dhe të reagojnë ose reagojnë në mënyrë agresive. A ishte i njohur prej tij? Ishte miku më i mirë i Romy-it i refuzuar prej saj? A donte të jetonte me të? A ishte ai i njohur në rrethin e miqve të Romy? A kishte Romy ndonjëherë frikë prej tij? Nëse e ka vrarë atë, si ndodhi kjo? Pse do të dalin përfundimisht me atë informacion pas një vendimi të shpejtë për të varrosur viktimën? Në asnjë rast dhe në asnjë rrethanë, nga pikëpamja ligjore, rrëfimi nuk mund të konsiderohet si provë se i dyshuari ka kryer një krim apo shumë vepra penale. Pse është vendosur të mos bëhet një hetim i plotë pas shkaktarit të vdekjes së Romy?

  Nga fillimi është e habitshme që mbulimi i lajmeve ka shkaktuar shumë konfuzion, spekulime dhe supozime. Të dyshuarit mbetën gjithashtu krejtësisht anonim, duke përmendur inicialet nuk u përmendën. Keni idenë se e gjithë kjo ishte pjesë e një strategjie. Nxjerrja e qëllimshme e gjurmëve të rreme dhe fillimi i teorive që dikush dëshiron të etiketohet si 'devijante' dhe për ta vënë atë si mungesë respekti.

  Eksperti i së drejtës penale Pieter van der Kruiijs (ndjehet) se ata kanë kryerësin dhe kanë një karin të mrekullueshëm të artë në xhaketën e tij.

  http://www.omroepbrabant.nl/?video/1067761183/Strafrechtdeskundige+over+zaak+Savannah+Krijg+het+gevoel+dat+politie+de+dader+te+pakken+heeft.aspx

  Mesazhi okulte dhe kuptimi i karin. Anën negative të këtij mesazhi ata kanë shkaktuar me qëllim për vdekjen e Romy dhe Savannah, në mënyrë që më në fund të luftojnë dhe të eliminojnë "lajmin e rremë". Për të trajtuar grupin e 'teoricienëve të konspiracionit' dhe për të siguruar që vetëm artikujt dhe komentet 'korrekte' mund të vendosen, ato shkojnë shumë larg. Peter R de Vries kohët e fundit komentoi këtë grup të synuar (Wim Dankbaar) me fjalë me qëllim të ngjashëm; për të braktisur teoricien e pandërprerë të konspiracionit në shtigje ushtarake.

  http://www.shamanshome.com/pages/sub/87682/Vogels.html

  https://www.rtl.nl/video/c3ad9c26-30f3-3d64-9800-ce380de4e360/

 11. vigjilent ka shkruajtur:

  16 i dyshuari në çështjen Savannah do të ishte dëgjuar nga policia një ditë para zbulimit të kufomës së Savannah, në 3 qershor, në lidhje me zhdukjen e Savannah.

  http://regio.tpo.nl/2017/06/17/verdachte-16-dood-savannah-14-kende-savannah-videochatsite-omegle/

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Por pyesni veten për pyetjen e mëposhtme: "Nëse nuk ekzistojnë viktima (në mënyrë hipotetike që ata të jenë ende gjallë), a ka ndonjë autor?"

   • vigjilent ka shkruajtur:

    Hypothetically, në parim, shumë e shumë. A do të shkojnë prindërit "biologjike" aq larg sa të heqin qafe fëmijët e tyre nga pagesa bruto? Ose duhet të jenë akterë? Por po, banorët e lagjes mund ta hedhin poshtë këtë. Kam dyshimin e errët kafe që qeveria pa shansin për të kapur shumë mizat me një goditje. Ata marrin shansin.

   • vigjilent ka shkruajtur:

    Nëse këto "prindër" emigruan në një të dhënë, kjo do të ishte shumë e dyshimtë. Sepse atëherë do të ishte shumë e mundur që qeveria të ishte gjeniu i keq.

  • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

   omegle është sipas artikullit një faqe video polemike takim, sepse njerëzit mund të jenë anonim dhe të pjekur për të masturbuar, të paktën diçka e tillë është në atë artikull.
   Në çdo rast, mund të konkludoni se Savannah ishte jashtë për seks, por unë nuk besoj se artikulli do të thotë kjo. Ndoshta është menduar që vetëm i dyshuari fucked ishte për seks.

   Artikulli ndoshta i referohet më tej rrezikut të madh të anonimitetit në internet në kombinim me rrezikun e madh të të rriturve masturbues. Pra, problemi duhet zgjidhur.
   Pra, historia e çuditshme Savannah përshtatet në mënyrë të përkryer në axhendën e fshehtë që duhet të zbatohet me gjithë dhunën.

 12. vigjilent ka shkruajtur:

  Dikush nga një familje e thyer. Gjithashtu pëlqente lojrat. Asnjëherë nuk e tregojnë rrallë pjesën e pasme të gjuhës së tij.

  http://www.ad.nl/binnenland/verdachte-van-moord-op-savannah-gamede-en-chatte-vaker-met-meisjes~afffa491/

  • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

   @Alert, nuk kam ku të lexoj se ai kurrë nuk tregon rrallë pjesën e pasme të gjuhës së tij.
   Kjo më dukej një fakt interesant për shkak të intervistës së policisë në dukje të rrjedhshme.
   Si keni ardhur në përfundimin se ai 'kurrë nuk tregoi rrallë treguesit e pasme të gjuhës së tij'?

   • vigjilent ka shkruajtur:

    @PORVH, e shoh atë mes linjave në artikullin e mësipërm. 'Miqtë' e tij nuk e dinë vërtet se çfarë po bën, dhe asnjë shok nuk vjen ta shohë. Ai jetoi me nënën e tij. Mendoni se ai ishte goxha 'i mbyllur', ai nuk lejoi shumë.

    'Si i mori paratë për të gjitha ato udhëtime (nuk i njohin miqtë). Ai tha se kishte një punë me kohë të pjesshme, për shembull në një dyqan. '

    Ai krijon disa llogari për aktivitetet e tij në Facebook, Instagram dhe Flickr. Shokët e klasës (dyshim) se ai i mban jashtë grupeve të miqve.

    "Ai nuk dëshiron që miqtë të vijnë në shtëpinë e tij. Në të vërtetë, ka shumë gjëra që ata nuk e dinë për të. "

    Unë vetë kam idenë se ai nuk është 'kryerësi'. Unë dyshoj se Savannah sapo ka mbajtur disa kontakte të ngjashme.

 13. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  http://www.bd.nl/s-hertogenbosch/familie-bossche-verdachte-16-doet-aangifte-in-zaak-savannah-vanwege-facebook-bericht~a46aa2d9/

  Në përgjigjet, dikush me të drejtë pyet pse emri i avokatit nuk përmendet.

 14. vigjilent ka shkruajtur:

  Ai djalë nuk ka një baba që është aty për të dhe ndoshta edhe një nënë e largët. Emocionalisht neglizhohet dhe ishte në 2015 për disa muaj edhe mungon në shkollë. Ata janë përbërësit për të ndryshuar në një 'Richard Kuklinski'. Ndoshta është e drejtë që ata janë shumë të shqetësuar për atë djalë.

 15. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Në Facebook të Martin Vrijland, Illona van der Vlerk thotë - pas vërejtjeve të njohura rreth mashtrimit - "Më jep emrin e vrasësit të Romy, por do ta gjej atë. Nuk do të jetë aq e vështirë "
  Përgjigja ime është: I nderuar Illona, ​​me sa duket shumë e vështirë për të gjetur emrin e të dyshuarit, mua më duket se misioni juaj për t'u marrë me të është i pamundur. Faleminderit mirësisë.
  Ju gjithashtu flisni për 'vrasës', natyrisht që ai është vetëm i dyshuar.
  Dhe nëse ende e dini emrin e të ashtuquajturit të dyshuar, mendoni dy herë.
  Mos bëj gjëra budallenj, Ilona, ​​mos vrisni të dyshuar të pafajshëm të motivuar nga mashtrimet.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Vetëm një hap prapa PORVH ... së pari pyetja duhet të përgjigjet nëse vrasjet janë kryer.
   Ka shumë trolls rreth tim tim Facebook, kështu që nuk është e dobishme për të përmendur këtu.

   • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

    Sigurisht, kjo është e vërtetë. Se Ilona mund të jetë gjithashtu një troll në vend të një personi me të vërtetë të hutuar me tendenca vrasjeje. Mëkati i energjisë sime për t'iu përgjigjur kësaj.

 16. vigjilent ka shkruajtur:

  Përveç kësaj, ai 16 i dyshuar gjithashtu mund të jetë një prostitutë djalosh për të marrë para.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   I dyshuari 16 mund të jetë gjithashtu një anëtar i burgut të mitur, i cili në këmbim të lirisë dhe një identiteti të ri në Ver-weg-gie-stan, mbush një psyopp.

   Mund të spekulojmë shumë, por nëse thjesht qëndrojmë me faktet, nuk kemi më shumë informacion se sa një histori në media. Nuk ka prova për asgjë. Ata janë tregime që mund të jenë po aq të mira (/ shumë të mira) si rezultat i një mashtrimi psikik.

   • vigjilent ka shkruajtur:

    Është një emër portugez / brazilian 'Soares Giroto'. Sipas drejtorit Tiny de Groot të Van Maerlant (kolegj), ​​djali nuk u shfaq më në shkollë nga gushti 2016. Duke pasur parasysh 'youtube channel' ai ka qenë larg trenit në muajt e fundit 10.

    Ishte një fletë bosh për policinë dhe drejtësinë dhe nuk ishte e njohur në kujdesin e të rinjve. Fillimisht policia nuk donte të humbiste shumë nga mënyra se si Savannah dhe Angelo njiheshin me njëri-tjetrin. Pastaj befas ka atë faqe "të panjohur" WebCamChat ku ata kishin kontakt (dhe njiheshin me njëri-tjetrin?)

    Në (666) Van Maerlant, shokët e tij të klasës nuk ishin me të vërtetë të vetëdijshëm për të, ata nuk e dinë mirë se kush është ai, madje miqtë e tij nuk mund ta trajtojnë atë me të vërtetë.

    http://www.gelderlander.nl/ede/bossche-verdachte-16-van-moord-op-savannah-spijbelde-al-bijna-een-jaar~a81e6e7b/

    http://www.vanmaerlant.nl/VanMaerlant/Deschool.aspx

    Facebook dyshohet për disa ditë para arrestimit të tij? Ditën kur policia e vizitoi atë, i dyshuari pyeti shokët e tij në Facebook për ta marrë atë jashtë vendit?

    http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/06/verdachte-in-zaak-savannah-vroeg-op-facebook-om-lift-naar-buitenland-512220/

    • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

     haha, ajo që një kar tepër i trashë thonë. hihi facebook. ???? ???? ????
     me të vërtetë e pabesueshme kjo. Pra, .... uhh facebook. Do të largohem dhe do t'i kërkoj miqve të mi fakebook të më marrin jashtë vendit ...
     Nëse kjo histori është e vërtetë atëherë është ndoshta vetëm një kandidat manchurian ..
     Vetëm thuaj diçka të tillë kur ata kanë bërë me nipin e De Lachende Generaal.
     Rastësisht, unë nuk kam dëgjuar ndonjë gjë nga një trajtim nën GGZ ose të ngjashme, por pastaj sigurisht që mund të kishte ndodhur në një mënyrë tjetër.

     • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

      vetëm për hir të qartësisë, me De Lachende Generaal Unë nuk do të thotë Albert Kesselring.

    • vigjilent ka shkruajtur:

     Një mik i facebook-ut komentoi se i dyshuari ndryshoi profilin e tij të FB të martën, 30, maj, dhe 'filloi të dyshonte (për shkak të kësaj) sepse ai e kishte ndërruar emrin e tij'. Ai gjithashtu hoqi 'pjesë' të faqes së tij FB në ato ditë.

     Me dyshim të gjithë e kanë shtuar së bashku po. Kush do ta takonte në chat? A do të kishte 'dyshim' gjatë vitit të kaluar me një person (të besuar)? Diçka më thotë se shkolla ka luajtur një rol të rëndësishëm në këtë. Ata e kanë ndjekur dhe monitoruar atë dhe kanë kontaktuar me të.

 17. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Cila opsion i vetëm mbetet për një
  shkrimtar i vështirë si Martin Vrijland off? Çifti atë në të djathtën ekstreme. Sot, AD raporton se një plehra në plazhin Bunschoter është e suvatuar me tekstin 'Hier rust Savannah' së bashku me një kioskë. Zotërinj të këqij, por nuk më lejoni të lidhem paraprakisht me këtë lloj përpjekjesh të mundshme ekstreme (të mundshme) të psyopp.

  http://www.ad.nl/binnenland/verdachte-van-moord-op-savannah-gamede-en-chatte-vaker-met-meisjes~afffa491/

 18. vigjilent ka shkruajtur:

  Burgervaderi i Bunschoten doli me mesazhin se Savannah "fshehu" me të dyshuarin në "një adresë tjetër" sipas miqve dhe familjes së Savannah? Sipas policisë, kjo ishte bazuar në sendet që shtriheshin në shtëpinë e Savannah?

  http://www.ad.nl/binnenland/verdachte-kende-savannah-via-social-media~a6e8e028/

  http://nieuws.tpo.nl/2017/06/05/burgemeester-bunschoten-verdachte-kende-savannah-dekker-social-media/

 19. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Panky Plat thotë në facebook nga MV diku që shumica e të çmendurit si MV largohen etj.
  Nëse ju shihni faqen e tij të FB për një kohë, rezulton se në shkurt TheFreeThoughtProject dhe George Carlin janë ende të mëdha, me një imazh të George Carlin dhe një nga citimet e tij për qeverinë e pasigurtë.
  Hihi, kjo është të paktën mjaft kontradiktore për të thirrur !!
  Është mjaft interesante të hedhim një vështrim më të afërt tek kalorësit e mëdhenj morale.
  Dhe pastaj ka edhe personazhet që njeriu i të menduarit i çmend, por në facebook e tyre një fotografi të një vendi frikandel (dhe gjithashtu pa shpjeguar pse). Mendoj se nuk janë të gjitha trolling, por vetëm njerëz të trashë që ata janë në mashtrim se ata janë qendra e universit. Ndoshta këto zombies do të fshij shumë me 40 faktor sunscreen këtë javë që vjen, sepse kjo është e rekomanduar në media. Rrufeja e dobët.

 20. Gerrit ka shkruajtur:

  Që nga mbulimi i lajmeve unë sinqerisht dyshoj këtë fakt të lajmeve, së bashku me disa kolegë që mendojnë të njëjtë për qeverinë / mediat. Kështu shpejt u gjet '; aq shpejt 2 shkelësit, në masë të madhe theksojnë se gjërat nuk kanë të bëjnë me njëri-tjetrin; varrosur shpejt. Me ne të gjitha këmbanat ranë, për fat të mirë me ju edhe Martin. Shkaku i vdekjes zakonisht zgjat më shumë dhe nuk bëhet gjykim për autorët e mundshëm për sa kohë hetimi është në vazhdim. Tani na është thënë si mosha / gjinia. Pra, ky rast është me të vërtetë bërtitës.
  Nëse një viktimë me të vërtetë del nga një hendek ju duhet ta shihni atë; bari i sheshtë, bimët e ujit në anën e atyre që kanë shkuar në ujë, bishtat e freskëta të cigareve rreth atij vendi etj. Shkoni atje përsëri kërkime të mira dhe xhirime. Kjo është për shkak se keni një pikë të fortë.

 21. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Një person tjetër që mungon ... këtë herë një djalë nga 15. Media sociale përsëri po përdoret shumë.
  Është interesante që thuhet në mënyrë eksplicite se policia vendos të gjitha mjetet, siç është fikja e telefonit. A nuk ndodhi kjo në Romy dhe Savannah?

  http://www.ad.nl/tilburg/tim-jongbloets-15-uit-tilburg-spoorloos-na-treinreis-wij-zijn-erg-ongerust~ab89b31e/

 22. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  omg JONGBLOETS është djali i zhdukur? Kjo është e mirë për Notis teoritë e tij ... ???? ????

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër