LGBTQ propaganda në vrouw.nl? Historia: Vajza e Sue është neutral ndaj gjinisë

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 4 Mars 2017 16 Comments

grua logoQë prej disa vitesh, propaganda e LGBTQ-së nuk mund të digjet nga mediat. Djemtë që ndihen si vajza; vajzat që ndihen të rinj; fëmijët që marrin kurë hormon dhe kanë ndërtuar vetë; ajo është bërë gjëja më normale në botë. Dhe pastaj sigurisht që kemi shfaqjen e tualet neutral ndaj gjinisë. Mesatarisht holandezi ndoshta do të jetë një luftë, por ka një agjendë të qartë pas këtij trendi. Jo vetëm që edukimi i shkollës fillore i mëson fëmijëve të vegjël përmes edukimit seksual se ata nuk janë një djalë apo vajzë, por që ju mund të bëni një zgjedhje gjinore më vonë në jetë. Kjo nuhat si shtyrja e një fenomeni që deri vonë ishte ende një gjë e rrallë.

LGBTQ qëndron për: Lezbike, Gay, Biseksuale, Transgjinore dhe Pyetje. Në holandisht: Lezbike, Homo, Biseksual, Transeksual dhe Pyetje është përkthyer lirisht për dyshime për gjininë tuaj. Edhe pse ne të gjithë speciet e gjitarëve mund të perceptojnë qartë nëse e re është i lindur si "mashkull" apo "femër", bazuar në organet gjenitale, i cili duket të jetë subjekt i një evolucion të përshpejtuar të njeriut. Ekziston edhe një tendencë mbarëbotërore e dukshme ku përdorimi i termineve mashkullore ose femërore kërcënon të jetë e ndaluar. Ju nuk jeni marangoz ose mësues, jeni punonjës ndërtimi ose mësues. Shikoni duke përdorur terma meshkuj ose femra në të ardhmen, sepse atëherë ju mund të merrni një gjobë.

Në faqen e internetit vrouw.nl një artikull me titull u shfaq sot: Vajza e Sue është neutral ndaj gjinisë. Në të ju mund të lexoni se si Sara gjithmonë ndjehet më shumë mashkullore sesa femërore. Nuk do të flas për përmbajtjen. Është e qartë se - kudo që shohim - ne mund të vëzhgojmë gjithnjë e më shumë propagandë LGBTQ në media. Edhe Paul de Leeuw bën të lumtur për t'u bashkuar, por pothuajse çdo ditë ne shohim diçka në media që lidhet me komunitetin LGBT. Kjo tingëllon si një hap logjik në procesin e emancipimit që dikur nisi me emancipimin e grave. Ky emancipim rezultoi në modelin me dy të ardhura, ku presioni financiar i hipotekave dhe taksave të tjera financiare detyruan gruan të merrte pjesë në procesin e punës. Një rezultat i madh i këtij emancipimi ishte se gratë nuk janë më të varura nga një njeri, por për pjesën 'marrja e fëmijëve' dhe 'ngritja' e papritur më pak kohë u krijua. Dëmi i kolateralit, sepse para kësaj erdhi një zgjidhje e mrekullueshme: fidanishtet. Hidhni fëmijët tuaj në një papafingo plot me fëmijë të tjerë dhe pastaj shpresoni që mos t'i jepni në duart e disa pedos si Robert M. dhe partneri i tij mashkull. Pas emancipimit të gruas, morëm emancipimin homoseksual. Ai foli pak në propagandën e ekzagjeruar homoseksuale që shprehet më së miri në gjëra të tilla si krenaria e homoseksualëve. Natyrisht që ne duhet të pranojmë homoseksualët ashtu siç janë, por ekziston një dallim midis 'jo diskriminimit' dhe 'promovimit aktiv të një orientimi seksual'.

Faza 3 e procesit të emancipimit duket të përdoret në vitet e fundit. Pastaj flasim për fazën në të cilën fëmijët mësohen se mund të jeni edhe transgjinorë dhe se gjinia juaj nuk është një çështje e lindur, por ju ende duhet të zgjidhni atë. Që të gjitha duket shumë e pafajshme, por të gjitha fazat 3 të këtij procesi (tashmë dekadash) të emancipimit duket se i shërbejnë grupit 1 shumë mirë. Përveç kësaj, ata madje duket se janë pas këtij emancipimi (lexo: propaganda). Conchita Wurst tha pas fitores së (të paracaktuar) të Eurovizionit: "Ne jemi të pandalshëm!" Me 'Ne' ai iu referua grupit elitist që ka median dhe politikën në xhep në mbarë botën. Nëse nuk jeni i sigurt nëse një grup i tillë ekziston, lexoni përsëri për shembull ky artikull. Fjala e përbashkët që kalon nëpër këto faza të emancipimit është që fëmijët të bëhen gjithnjë e më pak praktik. Sidoqoftë, si një grua e emancipuar, nuk jeni më në gjendje të përfshiheni në edukimin e fëmijëve tuaj. Duhet të punojmë! Edukimi është tashmë kryesisht në kujdesin ndaj fëmijëve dhe pastaj në shkolla. Si çift homoseksual apo lezbike nuk mund të keni fëmijë. Të paktën: si një çift homoseksual ju mund të gjeni një nënë surrogate ose të adoptoni një adoptim dhe si një çift lezbike ju mund të bëni IVF me ndihmën e një donatori farë ose gjithashtu të miratoni adoptimin. Dhe kur lindin fëmijë, mësohen tani që nuk janë djem apo vajza, por se ky është ende një opsion i zgjedhur. "Hi baba 1 dhe babai 2, me të vërtetë ndjehem si një djalë sot. Vajzë e madhe! Ejani në prehër të babait."

Arsimi i fëmijëve gradualisht shkon drejt shtetit. Kjo përdorim gjithnjë e më shumë do të duhet të bëhet nga IVF ose në të ardhmen uterus artificiale, ofron hapësirë ​​për të ndërhyrë në bibliotekën gjenetike të një fëmije. Ne nuk do të flasim për këtë ende, por që jemi duke eksperimentuar me mundësinë e të pasurit të fëmijëve më shumë se prindërit 2 për të dhënë është një shenjë paralajmëruese. Pas të gjitha, ju doni si një çift lesbike se fëmija juaj ka disa karakteristika të ju dhe një pak të partnerit tuaj, sa më pak të jetë e mundur e donatorit farë. E drejtë? Sigurisht për zhvillimin e teknologjisë së re ishte për të lejuar, si një argument që mund të vijë me të meta gjenetike, për shembull, një dhuruesi sperme, por kjo mundësi është teknologjikisht tregon se ngatërresë mund të jetë gjenetik karakteristikat e një fëmije. Ndërhyrja nga "lart" në procesin IVF mund të rezultojë në ndërhyrjen e shtetit dhe në rastin më të keq në "foshnjat me dizajn. Dhe atje ne e njohim tingujt e kanarinë në minierën e qymyrit për diçka që mund të presim në të ardhmen. Nëse shkenca është në gjendje të bëjë lloje të kafshëve hibride (gjithashtu gjysma e kafshëve gjysmë të njeriut), mund të marrim parasysh se fëmijët mund të lindin pa seks në të ardhmen në botë. Kjo (siç pritet) do të jetë kështu, sepse shteti dëshiron. Nën maskën e besimit të organizatave si Lucis Trust i OKB-së: "Ne jemi të gjithë një". Mosha e Ujorrit dhe Era e Re ka ardhur, dhe pastaj të gjitha dallimet do të duhet të bien larg (lexo këtu).

BaphometAta që i kushtojnë vëmendje dhe shohin se bota drejtohet nga një grup faraonik i gjakut që rrethon veten me simbolizëm që tregon se ata Adhurimi i Saturnit dhe kushdo që e sheh se kjo është sinonim me adhurimin e Luciferit, mund ta kuptojë se statusi neutral ndaj gjinisë ka një kuptim më të thellë. Nëse shikojmë në simbolizmin e këtij grupi elitist, statusi hermafrodit (biseksual) është një referencë për 1 e simboleve për Luciferin, përkatësisht Baphomet. Ky është simboli i boksit, siç tregohet këtu. Nëse shikoni nga afër, do të shihni një qenie hyjnore të paqartë. Shumë reklama të makinave sot janë rreth qenieve hibride (shih këtu). Grupi i elitës që kontrollon botën përmes qeverive, bankave, fesë dhe sistemeve të tjera të kukullave si pjesë e piramidës së tyre të pushtetit, adhurojnë zotin e tyre Lucifer. Ata po drejtojnë botën drejt fazës 4 të procesit të emancipimit; përmes gjinore neutrale (që është një referencë ndaj statusit hermafroditik të Baphomet) mens (faza 3) në njeriu hibrid. Dhe në 'hibrid' ju nuk duhet të mendoni aq shumë për gjysmën e kafshëve gjysmë njerëzore, por më shumë në drejtim të transhumanizmit: gjysma e makinës gjysmë njerëzore.

Në disa artikuj kam folur për konceptet 'Transhumanizmi'dhe' singularitet '. Të dyja janë terma që i referohen një kohe kur biologjia siç e njohim gradualisht dhe me siguri do të bashkohet me inteligjencën artificiale. Një deklaratë e tillë vetëm do të bëjë që shumë lexues të braktisin dhe me dyshim të ngrenë vetullat. Kjo mund të jetë për shkak të mungesës së njohurive në fushën e gjendjes aktuale të teknologjisë. Kjo vërejtje nuk vjen nga goja e dikujt që ka shikuar shumë filma fantastiko-shkencorë. Jo, ajo vjen nga goja e dikujt që ka mësuar rreth zhvillimeve teknologjike nga kompani si Google, DARPA dhe deklarata nga njerëz si Ray Kurzweil dhe Elon Musk (makinat themeluese Tesla). Progresi teknologjik po zhvillohet sipas ligjit të Moore. Ky ligj është provuar gjatë dekadave të fundit dhe përfshin po aq 'rritje eksponenciale'. Ndërsa 20 vite më parë kishim nevojë për kapacitetin informatik të një salla të tërë të fabrikës për aplikacione të caktuara, e njëjta kapacitet tani përshtatet në smartfonin tonë. Patate të skuqura kompjuterike po bëhen më të vogla dhe kapaciteti i tyre vazhdon të rritet. Ky ligj dukej sikur po mbaronte sepse zvogëlimi i shkallës së një tranzistorit (elementi themelor kalues ​​i një çipi kompjuterik) nuk mund të vazhdonte pafundësisht. Por nanoteknologjia dhe fizika kuantike kanë krijuar ndërkohë zbulime të reja. Në veçanti, zhvillimet në fushën e nanoteknologjisë dhe inteligjencës artificiale përbëjnë një rrezik aq të madh për njerëzimin sa që është e dobishme të ndërmerren një hap për një kohë.

Nanoteknologjia, shumica e njerëzve ndoshta duket si diçka që mund të punojnë në Universitetin e Teknologjisë Eindhoven, por kjo është teknike dhe kështu ne shohim se automatikisht çojnë në diçka. Ne nuk duam të ndërhyjmë me këtë. Megjithatë, është e dobishme që të përqendroheni veshët tuaj një herë. Nanoteknologjia është fusha në të cilën jo vetëm që çdo atom ose element në natyrë mund të rikrijohet, por mund të bëhen edhe materiale të reja. Është terreni brenda të cilit gjithçka që natyra ka për të ofruar mund të rikrijohet (por gjithashtu mund të përshtatet). Është terreni ku çdo gjë (nga bimët, kafshët, druri dhe guri, por edhe tek njerëzit) është mapuar në mënyrë digjitale dhe mund të riprodhohet në një laborator. Nanoteknologjia ka prodhuar materiale që janë më të forta se çeliku më i fortë dhe më i papërshkueshëm se Kevlar. Është fusha e mundësive të pashembullta, të cilat duket se i përkasin shkencës, por që po realizohen sot (shih ky dokumentar). Është zona ku kompanitë e mëdha si Google investojnë miliarda. Është zona ku higjena gjenetike e njeriut është plotësisht e vizualizuar dhe brenda së cilës riprodhimi i pjesëve të trupit mund të realizohet; zona ku mishi i ngrënshëm mund të rritet në laborator dhe tashmë në 2010 nofulla e thyer të ripërtërirë plotësisht nga kjo nanoteknologji. Në fakt, ADN-ja njerëzore mund të riprodhohet nga kjo teknologji; gabimet gjenetike mund të zbulohen dhe të rivendosen dhe kështu procesi i plakjes së trupit të njeriut dhe sëmundjet si kanceri (në të ardhmen e afërt) mund të riprogramohen. Shkurt, e gjithë biologjia digjitalizohet dhe mund të riprogramohet, me nanoteknologji si një urë midis botës digjitale dhe botës materiale. Kjo është arsyeja pse njerëzit si Ray Kurzweil të Google gjithashtu guxojnë të parashikojnë (mbi bazën e ligjit të Moore) se njerëzimi është 2045 i pavdekshëm është bërë.

Tani mund të mendoni: "Historia e bukur, filxhan kafe me një cookie. Faleminderit dhe ju shoh së shpejti. Boeie!"Po, ndoshta lexuesi disi më shumë kureshtar tashmë e dinte këtë. Unë kam qenë duke shkruar për këtë për vite me rradhë, por flitet për këtë në televizion. Kjo nanoteknologji ka krijuar mundësinë që bota dixhitale të bashkohet me natyrën siç e njohim. Nanoteknologjia mund të bëjë diçka të prekshme nga një bazë të dhënash me të dhëna në një kompjuter. Është lidhja ndërmjet biteve dhe byteve, atyre dhe nulave dhe botës fizike të prekshme. Dhe pikërisht në atë bashkim të këtyre dy botëve, rreziku qëndron. Ray Kurzweil dha termin 'singularitet' këtu. Ai dhe kampionë të tjerë të këtij zhvillimi e përshkruajnë këtë si hapin tjetër në evolucionin e njeriut. Jo, jo politikës, qëndron në luftërat e medias, koha e robots në fushën e betejës, automjetet vetëlëvizës, kamera survejimi kudo dhe drones policisë në ajër, pronat që ne duhet të jetë rreth të shqetësuar; 'veçantia' është ajo që ju me të vërtetë duhet të mendoni për seriozisht! Sipas Ray Kurzweil, Elon Musk dhe biznesmenë të tjerë amerikanë, singulariteti siguron hapin që njerëzimi ende duhej të bënte në evolucionin e saj. Hap ku trupat dhe trurit tonë transformohen në mënyrë që të zëvendësohen qelizat dhe pronat natyrore dhe ku ne jemi të integruar plotësisht me internetin dhe inteligjencën artificiale.

Inteligjenca artificiale luan një rol të rëndësishëm në këtë zhvillim. Nanoteknologjia gjithashtu kontribuon në këtë, edhe pse të dy fushat mund të zhvillohen në mënyrë të pavarur nga njëri-tjetri. Megjithatë, për shkak të ekzistencës së nanoteknologjisë, inteligjenca artificiale po zhvillohet edhe më shpejt. Lindja aktual i kompjuterit të parë me të vërtetë kuantik duket të jenë të aktivizuara nga nanoteknologji dhe do të marrë 'të përpunimit të pushtetit' kompjuterëve për problemet që mund të zgjidhen me kompjutera normale vjet 10, tretur në pak sekonda. Ajo shkon shumë larg për të shpjeguar funksionimin e këtij zhvillimi këtu, por kjo nënkupton që softueri do të bëhet më i zgjuar se çdo person tjetër. Kjo do të thotë që kompjutera mund të përballojë sfidat që një ekip i madh i inxhinierëve me cilësi të lartë nuk do të ishte kurrë në gjendje të zgjidhë. Kompjuterë që bëhen më të zgjuar se njerëzit. Inteligjenca që vjen me të quhet inteligjencë artificiale. Sipas Ray Kurzweil dhe të tjerëve, këtë herë do të sigurojmë që ne mund ta sjellim tërë jetën në jetë. Njeriu si krijues i teknologjisë që përfundimisht bëhet vetë-krijuar dhe bëhet më inteligjent se njeriu dhe ajo do të marrë përsipër. Ekziston edhe mundësia që inteligjenca artificiale të konsiderojë njeriun dhe të gjithë biologjinë tjetër si të tepërt. Kjo sigurisht mund të parandalohet duke kufizuar algoritmet (rregullat e programimit) në mënyrë që inteligjenca artificiale t'i përmbahet standardeve të caktuara etike. Ju mund të thoni: mund të zgjidhni probleme të mëdha, por kurrë nuk i konsideroni njerëzit ose biologjinë si të tepërt. Kjo mund të jetë një ligj që është ndërtuar në sistemet kompjuterike. Por nëse këto sisteme kompjuterike bëhen aq inteligjente sa zbulojnë kufizimin e tyre të paracaktuar, ata mund të ndërtojnë sisteme të reja që nuk kanë këtë kufizim. Me pak fjalë, inteligjenca artificiale është një fushë që shqetëson edhe njerëzit e përfshirë.

"Historia e mirë Vrijland, por çfarë doni të thoni vërtet? A shihni një komplot diku përsëri?"Ne mund t'i shohim këto zhvillime në mënyra 2. Filmi Xhenet jep një pasqyrë të vogël se si bota jonë mund të duket si tani dhe vitet e 10. Natyrisht është fantastike nëse nuk duam të marrim ilaçe për pak vite, por sëmundjet mund të zgjidhen me anë të softuerit dhe nanoteknologjia rregullon qelizat ose përmirësimet e gabimeve gjenetike. Natyrisht kjo tingëllon e madhe kur procesi i plakjes mund të ndalet (shih filmin In Time). Është gjithashtu i çmendur nëse nuk do të duhet të studiojmë më, por mund ta shkarkojmë informacionin në trurin tonë nga reja. "Po, po, të gjithë do të jenë. A nuk ecni pak me zhvillimet tuaja teknologjike?". Hidhni një sy në këtë produkt, të zhvilluar nga Elon Musk nga makinat Tesla:Dantella nervore, "Një ndërfaqe kompjuterike që do të implantohet drejtpërdrejt në trurin e njeriut. Hidhni një sy në zhvillimin e të ashtuquajturës "Pluhur Neural" dhe kombinoni atë me zhvillimin që shihni në videon më poshtë. Shkencëtarët nga Berkeley Engineering shkruajnë në vijim Dust Neural (teksti vazhdon nën video):

Një rrjet i vogël sensorë implantues mund të funksionojë si MRI brenda trurit, duke regjistruar të dhëna për neuronet aty pranë dhe duke e transmetuar atë përsëri. Grimcat e pluhurit të zgjuar do të përmbajnë një sensor CMOS jashtëzakonisht të vogël të aftë për matjen e aktivitetit elektrik në neuronet e afërt. Hulumtuesit parashikojnë një piezoelectric materiale mbështetur CMOS të aftë për të gjeneruar sinjalet elektrike nga valët ultratinguj. Procesi gjithashtu do të funksiononte në anën e kundërt, duke i lejuar të dhënat e rrezeve nëpërmjet valëve të zërit me frekuencë të lartë. Pluhuri nervor gjithashtu do të jetë i veshur me polimer. (Burimi)

Në fakt, ne tashmë po shohim atë që është bërë një histori fantazi nga një film SciFi për shumicën e njerëzve. Njerëzit gjithnjë e më shumë po lidhen me internetin. Çfarë është e gabuar me këtë? Do të na ofrojë më shumë mundësi? Imagjinoni se truri juaj është me të vërtetë në kohë të plotë në internet? Kapaciteti i rrjetit aktualisht po rritet me shpejtësi në 5G. qeveritë të stimulojë këtë proces. A e shihni se çfarë po ndodh? Heqja e parave është tani nën pretendime të rreme realizuar më shpejt dhe më shpejt. Integrimi i njerëzve me internet është shtyrë përmes aplikacioneve dhe varësive nga smartphone (në të ardhmen e afërt) duke rritur inteligjencën tuaj ose kapacitetin e kujtesës me një lidhje të trurit. Nëse gjithçka është kompani dixhitale dhe të mëdha si Google dhe Facebook mund të duken në kokën tuaj, çfarë keni bërë?

Agjencia për Mbrojtjen e Avancuar të Mbrojtjes (DARPA) është pjesë e Departamentit të Mbrojtjes të SHBA. Ata kanë treguar në një studim se truri i njeriut mund të riprogramohet duke aplikuar rrezatimin elektromagnetik. Çdokush që ka zhytur veten në teknikat e MK Ultra dhe kontrollit të mendjes që tashmë ka pranuar nga CIA në vitet 60 pas procedurat juridike e viktimave, e di se teknika të tilla në fakt ekzistonin. Studimi i DARPA-s megjithatë, tregon një teknikë të sofistikuar ku kujtesa e subjekteve të testimit mund të mbivendoset dhe një histori mund të zëvendësohet me një version tjetër, thjesht me anë të rrezatimit elektromagnetik. Nëse e vendosim këtë zhvillim së bashku me atë të "Pluhurit Neural" (gjithashtu e mundur falë nanoteknologjisë), atëherë mund të mendosh se çfarë mund të bëjnë qeveritë kur truri juaj të jetë i lidhur me internetin. Por ndërhyrja elektromagnetike me trurin tuaj tashmë është e mundur përmes stacioneve të mëdha antenash të quajtura HAARP (shih ky film). Këto stacione antenash mund të bëjnë çfarë të doni nga distanca ky film për të parë ju nga afër. Studimi i DARPA edhe fjalë për fjalë thotë se këto teknika mund të aplikohen për 'Komunikimet Strategjike'. Shënim: Studimi është nga 2013. Tani ka kompani si Laboratorët Strategjikë të Komunikimit en NATO Stratcom që këto teknika, nëse i lexoni tekstet në faqet e tyre të internetit në mënyrë gjithëpërfshirëse, ka shumë të ngjarë të zbatohen. Kjo do të thotë që ne nuk kemi të bëjmë vetëm me teknikat në media ku shikuesi është programuar nëpërmjet hipnozës së bisedës si NLP (Neuro Linguistic Programming) ose programimit subliminal, por edhe me synim të drejtpërdrejtë të trurit dhe mundësinë e thjesht të ankorimit të një historie me anë të rrezatimit elektromagnetik. Ngarkimi i versionit të dëshiruar të realitetit është ende një çështje e pritjes për lidhjen e trurit me valë, por programimi përmes mediave dhe ankorimi i këtyre tregimeve me anë të rrezatimit elektromagnetik tashmë janë pjesë e arsenalit. Pra, pyetja është nëse njerëzit ende e kuptojnë nëse imazhi i tyre i botës nuk është i pastër?

Pyetja që ne gjithashtu mund të pyesim veten është nëse duam të shkojmë drejt një bote në të cilën ne do të bëhemi gjithnjë e më pjesë e internetit dhe kështu të bëhet gjithnjë e më shumë nën kontroll dhe kontroll të teknologjisë. Kjo do të thotë që kompanitë e mëdha si Google dhe Facebook, në bashkëpunim me qeveritë, po hyjnë në trupat dhe mendjet tona. Eric Drexler, 'Kumbari' i nanoteknologjisë, përshkruan ky film jo vetëm mundësitë e pashembullta që nanoteknologjia do të sjellë. Ai thotë në vijim në 13: 14 minuta:

Unë mendoj se shqetësimi që njerëzit duhet të kenë një dekadë ose dy, nuk është se do të ketë terrorist duke bërë gjëra që po i kërcënojnë, por që sistemet kanë terrorizëm, do të kenë sukses dhe ata janë përdorur për të shtypur.

Nga goja e shpikësit të nanoteknologjisë, prandaj një paralajmërim i vjen njerëzimit, që qeveritë dhe kompanitë që posedojnë këto teknika janë një kërcënim për lirinë e popullit. A është ky një paralajmërim për të injoruar? Rruga drejt transhumanizmit apo veçorisë nuk është vetëm një përparim i mrekullueshëm që na ofron mundësi të pashembullta (shih edhe këtu), por është ndoshta rreziku më i madh për vullnetin e lirë. Është një zhvillim që nuk ka marrë ende vite 100, por diçka nu është e tanishme. A po manipulohet ngadalë në një botë në të cilën njeriu me sa duket jeton i lirë, por është i bllokuar në mënyrë digjitale në një rrjet kontrolli ose zgjoheshim ngadalë dhe fillojmë të frenojmë?

Në përmbledhje, ne jemi pra në hartën drejt transhumanizimit të njerëzimit në aspektin gjinor. Kjo bëhet përmes një planit të emancipimit (propagandës) të grupeve të njerëzve. Faza 1 ishte emancipimi i grave (çmontimi i familjes). Faza 2, emancipimi (propaganda) e homoseksualëve dhe lesbikeve. Tani jemi në fazën 3, duke qenë emancipimi (propaganda) e njerëzve transgjinorë dhe 'zgjedhja gjinore'. Faza 4 ka të bëjë me emancipimin e qenieve njerëzore hibride. Kjo është faza në të cilën (në të njëjtën mënyrë si tani në shkollat ​​fillore dhe në media, promovohet statusi i transgjinorëve) format hibride (transhumaniste) do të promovohen. Faza e tashmja Emancipimi, që i transgjinor statusit të (neutral gjinor) ka të bëjë me ideologjinë Luciferian duke u mbështetur në mbarë botën nëpërmjet organizimit Lucis Trust nëpërmjet nën-organizimit të ndryshme. Ndërkohë, Kisha Katolike po punon shumë për të bashkuar të gjitha fetë botërore dhe gjithashtu për t'i kthyer zemrat në drejtim të Luciferit. Ky është një proces gradual. Roma nuk u ndërtua në ditën e 1. Statusi i lidhur-neutral gjinor në Baphomet adhurojnë elitën Luciferiane energjisë (Saturni kultin, Bloodlines faraoni) dhe ka efekt të bukur anësor që kanë fëmijët nuk mund të realizohet në mënyrë të natyrshme. Marrja e fëmijëve dhe pakoja e dëshirave gjenetike do të duhet të bëhet në konsultim të ngushtë me shtetin. Ne jemi duke u përgatitur ngadalë për një botë në të cilën çdo gjë dhe çdo njeri vjen nën kontroll të plotë shtetëror. Brave New World (Aldous Huxley).

Lista e lidhjeve burimore: gezondheidenco.nl, frumingelo.nl

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (16)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Averroes ka shkruajtur:

  Nëse AI ka aftësinë e vetë-mësimit dhe pastrimit, a nuk do të arrijë në fund të fundit përfundimin e pashmangshëm se njerëzimi është i tepërt? ????

  • Averroes ka shkruajtur:

   ARPANET dhe hyperlinking i CERN-it VIVIVI:
   Agjencia e Avancuar e Kërkimeve Projekte = DARPA

   • Averroes ka shkruajtur:

    Shihni se si haren drejtuar ???? :

    Shefi i ish-Darpa Regina Dugan lë Google për Facebook

    Regina Dugan, ish-kreu i Darpa, i cili drejtoi laboratorin e avancuar të teknologjive dhe projekteve në Google, ka lënë internetin.

    Facebook lajmet këtë mëngjes përmes postimeve të blogut nga Dugan, CEO dhe themeluesi Mark Zuckerberg dhe shefi i teknologjisë Mike "Schrep" Mike Schroepfer. "Unë jam i gëzuar që të ketë Regina aplikojnë zhvillim përparim DARPA-style në kryqëzimin e shkencës dhe produkteve të misionit tonë", shkroi Zuckerberg, referenca për DARPA, kërkimin dhe zhvillimin krahun e Departamentit të Mbrojtjes. "Kjo metodë karakterizohet me afate agresive, të fiksuara, përdorim të gjerë të partneriteteve me universitetet, biznese të vogla dhe të mëdha, dhe objektiva të qarta për produktet e transportit në shkallë".

    Dugan do të udhëheqë një ekip të ri brenda kompanisë që quhet Ndërtimi 8. Në selinë e Facebook në Menlo Park, Kaliforni, çdo ndërtesë është e shënuar me numrin e vet, por nuk ka Ndërtim 8 ende. Emri duket të jetë më i miri i grupit të ri: të ndërtojë të gjitha llojet e teknologjive të ardhshme për kompaninë. Pse 8? Ka tetë letra në emrin e Facebook. Sipas Zuckerberg, kompania do të vendosë qindra njerëz dhe qindra miliona dollarë në grup, por nuk është një kornizë kohore specifike për këto angazhime.
    https://www.wired.com/2016/04/regina-dugan-leaves-google-for-facebook/

 2. Kornizat ka shkruajtur:

  martin,

  A mund të shkruani edhe një artikull për motivimin e kësaj elite? Unë i shoh dhe i kuptoj zhvillimet. Unë gjithashtu shoh se unë nuk dua, por vazhdoj ta gjej të vështirë ta shoh motivimin nga ana tjetër.

 3. JST ka shkruajtur:

  Lojë aziatike "go" nuk ka një variant AI një lojtar pa vlerë.
  Unë jam një amator, por programi më i fortë që ekziston nuk ka asnjë shans.
  Një programues / lojtar holandez ka programin më të fortë, është kampion i botës.

  A është kjo e vërtetë?
  Unë mund ta imagjinoj që një UA kurrë nuk do ta mësojë këtë lojë.

 4. Averroes ka shkruajtur:

  Ka një betejë që po ndodh për vetëdijen dhe shpirtin tuaj:

  "Google është një shofer kryesor në këtë agjendë transhumanist në ligë me DARPA, zhvillimin e teknologjisë krahun e Pentagonit, një nga agjencitë më të liga në tokë, në zhvillim rrezet e vdekjes, të teknologjisë së mbikqyrjes, kontrollit të mendjes, mënyrat e ndikimit të vrarë.
  Kjo combo i DARPA dhe Google është në ballë të shtyrë axhendën transhuman dhe Kurzweil është ook një ekzekutiv në Google, të quajtur shefi futurist, ose diçka të tillë, kështu që ju filloni për të parë shpjegime për ngjarjet e çuditshme.
  Disa vite më parë një zonjë me emrin Regina Dugan, drejtuese ekzekutive apo DARPA u zhvendos nga DARPA në një lëvizje të çuditshme karriere në Google. Por kur të shkoni dhe shihni se çfarë po ndodh ... Ishte atëherë në fakt një transferim ndërdikasterial.
  Google është thelbësisht i përfshirë në këtë skenar të tërë. Ata qëlluan kohët e fundit në lidhje me një kompani të quajtur Boston Dynamics, një nga Organisaties kryeministrit zhvillim makina AI të kontrolluar, të ngushta-145d-DARPA-m15robots të cilët janë nën kontratë me DARPA ...!
  Dhe ky kombinim është jashtëzakonisht i rëndësishëm për të kuptuar në lidhje me këtë axhendë të kontrollit, që lidh mendjen njerëzore me teknologjinë CLOUD.
  Gjithashtu në zhvillim është një ushtri robotike. Unë kam biseduar gjatë në lidhje me krijimin e Ushtrisë Botërore për Qeverinë Botërore, por është një hap më tej, në fund ata nuk duan që të jetë një ushtri e njerëzve, por një ushtri të makinave të kontrolluara nga AI, marrjen e vendimeve ose kush të vrasë dhe kush të bombardojë.
  Dhe kjo nuk jam me surmising ose tërhequr këtë nga eter, ju shihni këtë tani në titujt e lajmeve si këto teknologji të dalë në dritë, të teknologjisë së lartë, ku në Dallas kemi pasur vrasjen e parë a] të shtënat në polici.
  Pra, ne jemi tani në një arenë ose sci-fi dhe Sci-fi fiction është menduar të jetë projektuar në të ardhmen, që vjen nga imagjinata, por tani është shkenca fakt dhe është e gjitha rreth nesh, duke u nxitur nga Universiteti singularitetit dhe Google.
  Google ka ndryshuar shumicën e emrit të kompanisë së tij në ALPHABET, një arsye për të cilën unë do të sugjeroja fuqishëm, sepse të gjitha fushat në të cilat jemi përfshirë, janë bërë shumë më tepër sesa vetëm një motor kërkimi.

  Bazat e Thellimit të Militarisë Underground, DUMBS, Transhumanism, Robots Njeriut, Teknologjia e Zgjuar, Ray Kurzweil "

  • Averroes ka shkruajtur:

   Wolf në veshjet e deleve, ZalmInBlik postuar atë më parë:

   • Averroes ka shkruajtur:

    Çfarë keni nevojë për 'papa i zi' për Schmidt? Dhe çfarë do të bëjmë për njëri-tjetrin ..?

    Papa Francis takohet me Eric Schmidt, kryetar i kompanisë Google mëmë alfabetin, dhe Jared Cohen, kryetar për Google Ide, për një takim privat 15-minuta në Vatikan.

    ERIC SCHMIDT
    Kryetari i alfabetit, Ish CEO i Google
    "Dua ta bëj atë të ndodhë."

    "Lutuni për mua. Mos harroni. "

    "Ne do të ... Faleminderit shumë."

    http://www.romereports.com/2016/01/15/pope-francis-meets-with-google-executive-eric-schmidt

    • Averroes ka shkruajtur:

     Parimi SMART është menaxhimi apo mësuesit zhargon për hartimin dhe monitorimin e objektivave të thjeshta dhe të qarta. [1] Termi erdhi në vitet 90 teknikë inter dhe prodhuesit, duke përfshirë Philips, për të lëvizur menaxherët e tyre për të dhënë detyra të veçanta . [2] Teorikisht dhe praktikisht, ekzistojnë variante të ndryshme të parimit Smart.

     - Specifike - A është objektivi i qartë? kristal e qartë ??
     - Matshme - Në cilat kushte (forma të matshme / të observueshme) a është arritur qëllimi? manipulimi ????
     - E pranueshme - A është kjo e pranueshme për grupin e synuar dhe / ose menaxhmentin? sigurisht ????
     - Realist - A është qëllimi i realizueshëm? po, zotëri?
     - Koha e lidhur - Kur (në kohë) duhet të arrihet qëllimi? 2030

 5. Averroes ka shkruajtur:

  DeepMind Technologies Limited është një kompani britanike e zbulimit artificial e themeluar në shtator 2010. Është fituar nga Google në 2014. Kompania ka krijuar një rrjet nervor që mëson se si të luajë lojëra video në një mënyrë të ngjashme me atë të njerëzve, [4] si dhe një Machine Neural Turing, ose një rrjet nervor. Turing, duke rezultuar në një kompjuter që imiton kujtesën afatshkurtër të trurit të njeriut. [5]

  Kompania bëri tituj në 2016 pasi programi i tij AlphaGo mundi një lojtar profesionist të muzikës njerëzore për herë të parë.
  https://en.wikipedia.org/wiki/DeepMind

  • JST ka shkruajtur:

   Agjërimet e përshëndetjeve, a nuk mund të më keni mësuar? se alfago tani mund të mundë pro. atë gur që unë jetoj nën nuk e kalon atë lajme.
   merak të rëndë. software që mund të luajë. Unë jam një test flabbering

 6. Averroes ka shkruajtur:

  Programimi parashikuese dhe axhenda 2030 thotë:

  Kurzweil parashikon që njerëzit do të bëhen hibride në 2030s. Kjo do të thotë që truri ynë do të jetë në gjendje të lidhet direkt me re, ku mijëra kompjuterë dhe kompjutera do të shtojnë inteligjencën ekzistuese. Ai tha se truri do të lidhet nëpërmjet nanobots - robots vogël bërë nga fillesat e ADN-së.

  "Mendimi ynë atëherë do të jetë hibrid i të menduarit biologjik dhe jo biologjik", tha ai.

  Kompleksi më i madh dhe më i ri, aq më i avancuar është mendimi ynë. Kur të shkojmë në fund të 2030s ose 2040s në fillim, Kurzweil beson se mendimi ynë do të jetë kryesisht jo-biologjik.
  http://money.cnn.com/2015/06/03/technology/ray-kurzweil-predictions/

  Ai që mendon të punojë një utopi përfundimisht gërmon varrin për njerëzimin.

  Terminator, çfarë është ndërprerë?

 7. Kamera ka shkruajtur:

  Dhe sigurisht që duhet të bëhen po aq subtly

  Kapiten i ekipit do të jetë? në formë femërore?

  drejtë! "Flow Star", që tani quhet Captain që është e mirë (zgjuar huh, se shumë dhe duke luajtur teknikë), Louis van Gaal ishte gjithashtu i pari në gayboattrain në Iam digave yll paradë ju e dini atë anyway neutral gjinor-

  http://www.telegraaf.nl/telesport/28737039/__Oranje-captain_gepasseerd_voor_duel_met_Belgie__.html

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër