Hoakset dhe sulmet e flamurit të rremë: nëpërmjet tezës, anti-tezës dhe sintezës ndaj Rendit të Ri Botëror

paraqitur në lajm i rreme, ANALIZA E LAJME by në 14 Prill 2017 16 Comments

Putin-atuDuket gjithnjë e më e vështirë të kuptohet se si luhet loja në shahbin global. Në botën e faqet e mediave alternative ka disa që kanë filluar të lavdërojnë Donald Trump dhe të tjerë që e shohin Putinin si njeri që lufton rendin e ri botëror. Vendet e fundit zakonisht janë të përgatitura për të etiketuar një sulm terrorist si një flamur të rremë, por kurrë nuk i shihni ata duke shpjeguar se një ngjarje mund të jetë një mashtrim i plotë. Nëse do të ketë një mashtrim në rast të një sulmi terrorist, ndonjëherë mund të kuptohet se të dyja palët janë të vetëdijshme se një sulm ende nuk ka ndodhur, por është vënë në skenë. Natyrisht, sipas përkufizimit është e vështirë të jesh në gjendje të bëj analiza të mira nga kaosi i informacionit në internet dhe të zbulosh faktet e vërteta, por Echt Në shumë raste, të menduarit në mënyrë kritike nuk duket të jetë pjesë e mendjes njerëzore, kështu që njerëzit shpesh qëndrojnë në historinë e pre-gulcuar në media ose faqet e lajmeve të preferencës së tyre.

Le të supozojmë situatën imagjinare që, për shembull, sulmi i fundit i gazit helmues në krahinën siriane Idlib nuk ishte një sulm ndaj regjimit të Asadit, por një plan i paracaktuar nga të dyja Perëndimi dhe Rusia dhe vendet e saj të lidhura. "Cili idiot shpik një pozitë të tillë?", Mund të mendoni tani. Kjo do të thoshte se të dy vendet po luajnë prapa skenave, por në fushën e dukshme (mediat) që akuzojnë njëri-tjetrin. Kjo tingëllon shumë e çuditshme. Pse dy partitë që vazhdimisht bombardojnë njëra-tjetrën me akuza punojnë së bashku prapa skenave? Ne pamë shembullin më të mrekullueshëm të kësaj pas fatkeqësisë MH17. Perëndimi vjen me një raport hulumtues nga (Çmimi Machiavelli fituese) Këshilli i Kërkimeve i OVV që tregon se një raketë rus BUK do të kishte qëlluar avionin nga ajri. Rusia e mohon këtë, por nuk paraqet argumente që do të çonin në një zbrazje të fuqishme të rezultateve të kërkimit perëndimor. Për shembull, pyetjet mund të ngrihen me perzierje e madhe i cili e bëri instalimin BUK të përfundojë në vendin e nisjes. Gjithsesi, mund të ketë shumë pyetje në lidhje me këtë fatkeqësi dhe pyetja që mund të kërkohet është nëse ka pasur një mashtrim, siç shpjegohet në ky artikull.

Rusia është në gjendje të akuzojë Perëndimin për sulmet e flamurit të rremë, por kurrë nuk do të tregojë se diçka është një mashtrim. Një veprim i fuqishëm, i plotë dhe i paqartë i akuzave perëndimore nuk duket se ka ndodhur. A është kjo sepse kurrë nuk ka një flamur të rremë apo mashtrim? A mund të jetë që udhëheqësit botërorë të na mbajnë të ëmbël me pikëpyetje për të nxjerrë njerëzimin së bashku drejt një qëllimi të dëshiruar përfundimtar? Ka ende njerëz që mendojnë se Putini (ose ndoshta edhe kreu turk Erdogan) sheh përmes planeve të Rendit të Ri Botëror. A mund të jetë që këta liderë të fortë janë thjesht pjesë e udhërrëfyesit drejt Rendit të Ri Botëror? Pse ata fluturojnë në flokët e njëri-tjetrit në Siri dhe pse tensionet aktualisht janë aq larg sa që ne duket të jemi në pragun e një lufte të tretë botërore? A mund të ndodhë që këto luftëra të planifikohen në një nivel shumë të lartë dhe se liderët botërorë, pra, luajnë rolin e tyre të armiqësisë për të përmbushur këtë axhendë? Kjo duket me të vërtetë tepër e ngarkuar.

Mendimi dialektik ka karakterin e një dialogu. Një pozicion i caktuar është vënë në dyshim kritik nga një pozicion tjetër dhe anasjelltas. Pika fillestare formohet nga intuita ose hipoteza konfliktuale. Kjo mënyrë e të menduarit u preferua nga filozofi grek Platon. Më vonë, filozofi Hegel do të përpunojë tezën. Hegeli deklaroi se jo vetëm duke menduar, por edhe realitetin ka një strukturë dialektike dhe është strukturuar në tri faza: këto, antitezë en SYNTHESE. Een këto është një deklaratë që duhet provuar ose argumentuar. Ndonjëherë një tezë është nuancuar, në të cilin rast zakonisht lind një tezë e re (ose hipotezë). Prandaj, ne e quajmë kontradiktën e një pozicioni të tillë antitezë. Beteja në mediat mes argumenteve nga Lindja dhe Perëndimi mund të quhej dialekt hegeliane. SYNTHESE zgjidh konfliktin këto en antitezë op, duke pajtuar të vërtetat e përbashkëta në të dyja. Dialektika Hegeliane është shumë e thjeshtë: krijoni një problem; kontrolloni problemin dhe efektet e tij. Pastaj ofroni zgjidhje. Filozofia hegeliane deklaron se "të gjitha ngjarjet historike vijnë nga një konflikt midis forcave kundërshtare". Çdo ide ose zbatim i një ideje mund të shihet si këto. Kjo këto provokon forcat kundërshtare, në një të ashtuquajtur antitezë. Rezultati përfundimtar nuk do të jetë as këtoas i antitezë janë, por një SYNTHESE të dy forcave kundërshtare.

Dialektika hegeliane është proces që duket se përdoret nga elita qeverisëse. Është krijuar një problem që dihet paraprakisht për reagimin e popullsisë. Në këtë mënyrë, njerëzit do të përqafojnë zgjidhjen e planifikuar dhe të dëshiruar. Kur popullata është e kushtëzuar siç duhet, axhenda e dëshiruar e elitës sonë të pushtetit paraqitet si zgjidhja e dëshiruar për problemin që krijuan vetë. Ne gjithashtu e quajmë këtë në përmbledhje Problemi, Reagimi, Zgjidhja. Për të arritur një rezultat të dëshiruar përfundimtar (SYNTHESE) është rruga e konfliktit (këto en anti-tezë) një rrugë e domosdoshme.

A mund të jetë e mundur që udhëheqësit botërorë mbi krerët e miliona të vdekurve dhe luftërave që ata vetë kanë krijuar qëllimisht janë një problem i madh sipas rregullave të dialektikës hegeliane të këto en antitezë? A janë këto kontradiktat që gjithmonë na prezantohen në media? Natyrisht është mirë që kur të shihni përmes imperializmit perëndimor, ende mund të ndërtoni shpresë tek dikush si Putini ose (për bashkësinë turke) Erdogan. Por çka nëse ata kanë vetëm antitezë për të formuar në lojë hegeliane? Për shembull, nëse shohim historinë e ngritjes së presidentit Vladimir Putin, nuk është aspak logjike të supozojmë se ai nuk është pjesë e agjendës së Rendit të Ri Botëror. Për të filluar, një grusht shteti u zhvillua në Rusi në fillim të shekullit të kaluar, gjatë Luftës së Parë Botërore. Lenini i instaluar dhe pasuesi i tij Stalini në fakt janë provuar marionet e fushës së forcës sioniste (lexo këtu shpjegimi); fusha e forcës për të cilën mund të themi se kjo është forca lëvizëse prapa planit të Rendit të Ri Botëror. Gjithashtu Hitleri dhe ai i tij i instaluar nga paratë zionist antitezë armik Stalin, luajti ndeshjen e dialektikës hegeliane mbi krerët e dhjetëra miliona vdekjeve. Zgjidhje, në këtë lojë të lartë të Problem (luftë) dhe Reagim (rraskapitja totale e popullsisë), ishte instalimi i Kombeve të Bashkuara si një organ kontrolli global.

Në këtë lojë të dialektikës hegeliane të luajtur nga elitistët e gjakut të faraonit (shih këtu shpjegimi), të cilën e njohim si presidentë të kombeve të mëdha, lufta është rruga drejt sintezës së dëshiruar. Dhe për atë luftë keni këto en antitezë e nevojshme. Tabela globale e shahut duket se luhet sipas këtij skenari Hegelian, në të cilin (për ata që i kushtojnë vëmendje) fetë botërore dhe profecitë e tyre gjithashtu duket se shërbejnë si master (shih këtu en këtu). Pra, nëse shikoni problemin e gjuhës kërcënuese dhe tensionin në rritje midis Lindjes dhe Perëndimit, duhet të studioni struktura e pushtetit të cilët mund të luajnë këtë lojë dialektike hegeliane prapa skenave. Qëllimi duket i qartë: skllavëria e përgjithshme e të gjithë njerëzimit në fazën e SYNTHESE.

Lista e lidhjeve burimore: henrymakow.com

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (16)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Averroes ka shkruajtur:

  Kjo është pikërisht ajo që është dhe është koha që njerëzit të zgjohen dhe të shohin përmes këtij mashtrimi. Është e vështirë që unë e di dhe sigurisht që po ndodh për shekuj me të gjitha pasojat e saj. Por nuk është tepër vonë për të garantuar të ardhmen e gjeneratave të ardhshme dhe për t'u rritur në liri të plotë. Zgjimi vjen me vetëdijen e asaj që po ndodh.

  https://en.wikipedia.org/wiki/File:FratPolice.jpg

 2. Averroes ka shkruajtur:

  Të qëndrojë në polici, 'polic i mirë, polic i keq':

 3. Averroes ka shkruajtur:

  Në kontekstin e operacioneve të flamujve të rremë, ekzistojnë grupe think-tankesh dhe organizata të fuqishme lobi që propagandojnë pikat e tyre të rendit të ditës të hapura dhe të ekspozuara Por vështirë se dikush që i kushton vëmendje kësaj, ata preferojnë të hanë atë që msm (mockingbird) u ofron atyre:

 4. Averroes ka shkruajtur:

  Talmudic Toner "Talmudic përpjekjet" ????

  PYETJE: Në qoftë se ju do të më lejoni të apostrofoj për një moment, informime teza të dukej nganjëherë pothuajse i kotë apo e kushtueshme - (Të qeshura) - por unë kam gëzuar në masë të madhe në interpretim tonë dhe përpjekjet talmudike për të kuptuar politikën e jashtme amerikane. Unë kam përdorur të pesë këto fjalë në informacione rreth kutive të fundit apo më shumë vite. (Qeshje.) Unë kam pasur një të madhe -

  MR TONER: Mirë.

 5. densie ka shkruajtur:

  A t'ju tregoj diçka të mirë, Martin?
  Nuk ka NWO .........

  Pashkët lumtur dëshiruar
  dhe vetëdija e thellë e Krishtit ....

  Namaste

  • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

   Çfarë profecie profetizon?
   Do të doja të kisha një top të tillë kristali. Është e dobishme, atëherë e dini se i vetmi në botë është pikërisht ajo që do dhe nuk do të ndodhë. Çfarë do t'ju bëjë të ndiheni më superior ndaj personit të zakonshëm me një kompjuter dhe një lidhje interneti.
   A po jepni edhe ligjërata? Apo shkruani edhe libra në të cilët ju ndajnë njohuritë tuaja për të ardhmen?
   Apo është një sekret që ju nuk dëshironi të sqaroni?
   Për shembull, unë jam kureshtar nëse SHBA-të do të shkatërrohen plotësisht në afat të shkurtër.
   Mund të prekësh një cep të velit. Çfarë tregon se NWO do të jetë një dështim, çfarë do të ndodhë që do të shkaktojë NWO të dështojë?
   Aliens? Mesia?
   Përshëndetje nga një karin e thjeshtë fermeri.

   • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

    Apo do të shpëtojmë nga Ole Dammegard dhe Jim Fetzer, sepse ato heronj janë mirë në rrugë. Ole kishte pothuajse penguar punët e brendshme në Londër dhe Stokholm për shkak të informacionit që kishte marrë nga një agjent i shoqëruar me ish-CIA-n ...

 6. densie ka shkruajtur:

  një qesh i përzemërt ngrihet ...
  haha ...
  dije veten!
  ju falënderoj për të portretizuar veten si një karin e një fermeri të thjeshtë ...
  gjithçka do të dalë mirë ...
  jo unë nuk jam profet, as nuk ndihem i lartësuar ...
  ne jemi 99%
  Namaste

 7. densie ka shkruajtur:

  do të doja të humbas ...
  pyetjet tuaja janë sfiduese ... dhe cinike ...
  keq për shëndetin tuaj ....
  frika është një këshilltar i keq
  dhe unë nuk lexoj asgjë tjetër këtu ...
  një turp i tillë ....

  • Averroes ka shkruajtur:

   @densie, ju do të thotë këshilltar ???? Unë erë një çaj yoga, çaj xhenxhefil dhe 15 më pak kohë. A besoni në moshë të re?

   Nga rruga më mirë një karin e fermerit të matur sesa një pronar i gabuar?

   • Freba ka shkruajtur:

    Në të vërtetë, ne kemi qenë "heshtur" për mijëra vite si njerëzimi. Sepse motori "i lartë", truri juaj, ka punuar të njëjtën gjë për vitet 30.000. Ne vetëm veshim kostume të përshtatura në vend të lëkurës së kafshëve.
    I ndjeri Piet Vroon shkruan kapituj të plotë në "Lotët e krokodilit". Pra, nëse vazhdon të riprodhosh thjesht si një "karin e thjeshtë të fermerit", bëhet një rrëmujë. Unë e kuptoj se "MEN" ndërhyn. Përhapjen e një virusi Ebola herë pas here. Shihni se si shkon poshtë.
    9 miliardë njerëz në fund të shekullit; çfarë perspektivë. Nëse duhet të largohesh nga "Colonies Monkey", gjërat nuk do të funksionojnë. Tolle: "Gjithçka është formë". (Dhe duke përfunduar)

  • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

   @densie, faleminderit për reagimin tuaj.
   Kam cinik? Po, kjo është e vërtetë.
   Dhe pyetjet e mia janë sfiduese. idd, desha që ti të sqarohesh.

   Dhe frikë, mirë që është në rregull. Frika ime më e madhe për momentin është se Ruby, puçi ynë i zogjve, nuk pi aq sa duhet, ose se puçi ynë i zhveshur 'Madeleine Albright' fillon sërish vezët e Rubinës.

   Ajo që më frikëson disi është feja e re që përhapet si një pandemi e vërtetë.
   Se ju vijnë të gjithë si i paqartë, unë mendoj, është për shkak të moshës së re lavaman Eckard Tolle.
   Imagjinoni se të gjithë do të hidhen si Tolle .... ????
   Unë nuk dua të jetoj në një botë të tillë.

   • Averroes ka shkruajtur:

    @ Dendësia dhe PORVH

    Pesach i lumtur ??

   • Freba ka shkruajtur:

    Më pëlqen të qij si Tolle. Eea bazuar në budizmin. Lulëzimi më i madh në Kinë erdhi nën kushtet "budiste". Ne në Evropë dhe në të ashtuquajturat Perëndimi i lirë, dyqanet fshatare krahasohen me atë trup mendimi. Sidoqoftë, ne veprojmë si të tillë.
    Neandertalët nuk janë zhdukur. Vetëm shikoni përreth jush. Nëse jeni të vetëdijshëm për këtë; do të jetë shumë më e lehtë. Mbetjet phylogenetic janë ende të bollshme në ne.
    Po shkojmë poshtë në arrogancën tonë dhe marrëzi. Dhe nëse doni apo jo; ju i përkisni. Aktualisht qesharake.

 8. densie ka shkruajtur:

  e bukur! jo unë nuk jam fetar ...
  nga pas Kryqit ...
  Qëndroni, kështu që të flisni ... Ndriçuar ....
  Rreth si Byron Katie dhe Eckhart Tolle dhe shumë me ta ...

  sepse kjo është ajo që ndodh ... njerëzit zgjohen ....

  jam dhe qëndroj i thjeshtë ... në heshtjen e zemrës

  Namaste

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër